Reconnection - návrat k léčivé energii

Reconnection - návrat k léčivé energii https://www.databazeknih.cz/img/books/82_/82375/reconnection-navrat-k-lecive-energii-82375.jpg 4 18 5

Proč se prominentní lékaři na celém světě zajímají o neobyčejná uzdravení, o kterých hovoří pacienti doktora Erica Pearla? Co to znamená, když tito pacienti oznamují náhlé vyléčení takových nemocí, jako jsou rakovina, AIDS nebo mozková paralýza? A co to znamená, když tito lidé tvrdí, že najednou získali schopnost navázat spojení s léčivou energií? Možná byste se měli zamyslet nad vším, co jste dosud četli o konvenčních terapiích. Doktor Pearl v této knize popisuje, jak objevil své léčebné schopnosti a stal se nástrojem, jehož prostřednictvím je nový léčebný proces uváděn do světa. Tato kniha vám odhalí metody, které vám pomohou zvládnout tyto nové léčivé energie. ... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Reconnection , 2002


více info...

Přidat komentář

DYRKA98
13.10.2021 5 z 5

Super!!!

StihOMam
20.04.2017 4 z 5

Zajímavé, nové, poučné, smysluplné - to vyhledávám a to mi kniha také nabídla. Léčebné metody uvedené na závěr fungují. Pokud máte k esoterice a samoléčení vztah, dejte publikaci určitě šanci. Pokud uvažujete o kurzu u autora, zapomeňte na to. Dostanete do emailové schránky menší "publikaci" ve formě smlouvy a ta z pera autora zcela jistě nepochází. Samotná Reconnection pro obohacení života zcela stačí.


Alma5
05.06.2016 5 z 5

Přečetla jsem až po návštěvě přednášky o tomto léčení (ne tedy přímo s autorem). Kniha mně příjemně překvapila, čekala jsem mnohem víc amerického stylu. A řekla bych, že návod jak léčení provádět i sám doma je tam obsažen. V knize se uvádí, že už samo přečtení knihy je pro účely domácího použití dostačující.

sirah
21.03.2016

Abych řekla pravdu,můj první dojem byl takový,že jsem nevěděla,co si o Ericovi myslet a zavánělo mi to byznysem. Kniha je čtivá, snaží se i lehce fascinovat,ale žádné návody jak provádět léčení nečekejte,pouze okrajově. Mám pocit,že je to stále tatáž energie pod různými jmény, problém spíš je,že ji hledáme pořád okolo sebe nebo přes někoho.

mariannnka
01.01.2014 5 z 5

Velmi obohacující kniha!

Autorovy další knížky

Eric Pearl
americká, 1955
2005  88%Reconnection - návrat k léčivé energii
2013  47%Šalamoun promlouvá - O návratu k léčivé energii vašeho života

Kniha Reconnection - návrat k léčivé energii je v

Právě čtených1x
Přečtených32x
Doporučených5x
Knihotéce21x
Chystám se číst9x
Chci si koupit4x
dalších seznamech1x