petraLI petraLI komentáře u knih

☰ menu

Zrádná touha Zrádná touha Danielle Lori

Parádní kniha, každou stranu jsem si užila. Ronan byl božan, tvrďák, sexy a nakonec cukrouš. Mila byla sympatická a vtipná. Dohromady to tvořilo moc hezký příběh.

27.04.2024 5 z 5


Sen Sen Geneva Lee

Můj šálek kávy to zrovna není. Ani jeden mi nebyl moc sympatický a děj mi taky nesedl.

11.04.2024 2 z 5


Osamělé srdce Osamělé srdce Mona Kasten

Adamův stav chytne asi každého čtenáře za srdce. Hltala jsem každé slovo, dokud jsem nedošla až na konec. Rosie je moc sympatická dívka a dohromady to skvěle pasuje. Druhý díl prosím.

01.04.2024 5 z 5


Ještě jsme se nepotkali Ještě jsme se nepotkali Sophie Cousens

Styl psaní mi nesedl, bohužel.

29.03.2024 2 z 5


Leť & zapomeň Leť & zapomeň Nena Tramountani

Z knihy mám smíšené pocity. Moc se toho nedělo, žádná zápletka, žádný náboj. Autorka to brala docela hopem a hodně okrajově. Noah byl na můj vkus až příliš citlivý, Liv byla zvláštní od samého začátku. Co se mi líbilo, tak určitě postava Anthonyho a holek. Taky bych si něco víc přečetla o Rilyem, to mě docela zajímalo. Takže knihu nehodnotím moc dobře, ale uvidíme u dalšího dílu.

26.03.2024 3 z 5


Mizera Mizera L. J. Shen

Skvěle napsaná kniha. Shen to snad ani jinak neumí.

17.03.2024 5 z 5


Marco Marco Marcy Jell

Bylo to moc krátké, ale jinak nápad dobrý. Má to šťávu a nechybí humor. Některé části jsou zbytečně uspěchané. Je to jednoduše jednohubka na jeden večer.

15.03.2024 4 z 5


Věž Věž Skye Warren

Zbytečně natahované, většinu času se nic neděje. Třetí díl už byla úplná slabota. Kdyby se autorka vykašlala na tři táhnoucí se díly a vložila to do jedné a hezky napsané knihy, tak by udělala lépe.

14.03.2024 2 z 5


Jezdec Jezdec Skye Warren

Kniha by to asi byla dobrá, ale dětinská Avery je nesnesitelná. Ta její mluva... pěstičky, bříško, tvářičky... kolik jí je? 5?! Na můj vkus je až moc naivní. Jinak Gabriel je chlap každým coulem. Příběh je tajemný a trochu zamotaný.

13.03.2024 3 z 5


Pěšec Pěšec Skye Warren

Avery je na můj vkus až moc dětinská a naivní. Zkusím další díl, třeba se to zlepší.

12.03.2024 2 z 5


Láska na hraně Láska na hraně Penelope Douglas

Tak to bylo divný. Pro mě byl začátek knihy trochu nudný, ale pak se to zlepšilo. Ano, Kalen byl trochu jiný, tichý, samotářský, ale zároveň, tak mužný a ochranářský. Zato Tiernan byla chvílemi až nesnesitelná, tak naivní a sebestředná. Dobrá?Špatná? Nevím jak knihu hodnotit. Penelopa je dobrá autorka, ale tahle kniha mi moc nesedla.

02.03.2024 3 z 5


Troufalá vášeň Troufalá vášeň Penelope Douglas

Až na moc rychlí konec to byla moc pěkně napsaná kniha. Chemie mezi nimi byla úžasná a navíc mi oba byli sympatický. Kniha se čte sama, příběh je poutavě psaný, takže se pořád něco děje. Také se autorce povedlo dokonale vystihnout erotické scény. Knihu doporučuji.

25.02.2024 5 z 5


Vládci chaosu Vládci chaosu Amo Jones

Masakr! Tato série je jeden velký chaos.. Zamotané to je takovým způsobem, že to snad ani není možné. Ta pošahaná D. s prostřelenou hlavou si vesele žije? To jako fakt? Příběh je nereálný, postavy jsou tak vyšinuté, až jsem si chvilkami říkala, že to už je přes čáru. Amo nepatří zrovna mezi mé oblíbené autorky, ale tahle série byla poutavě napsaná. Nakonec proč ne?! Jdu na panáka :D

11.02.2024 4 z 5


Výkřik do ticha Výkřik do ticha Amo Jones

Zatím nejslabší díl. Tady bylo všeho moc, úplně mi to nesedlo. Jde se na další díl.

05.02.2024 3 z 5


Hněv kejklíře Hněv kejklíře Amo Jones

Druhý díl se mi líbil víc než první. Mělo to šťávu a příběh hezky plynul. Navíc tady nebyla žádná hysterická scéna, narozdíl od prvního dílu, kde jich bylo až příliš, takže taky velké plus. Místy je příběh hodně drsný, ale zase to je něco jiného, tak proč ne?! Navíc je Killian stejně jako King dost žhavý i když se umí chovat jako naprostý hňup. Nakonec se nechá i když jen trošičku, zkrotit holkou. Jde se na další.

29.01.2024 4 z 5


Chaos v míru Chaos v míru Amo Jones

Dočteno a musím říct, že je to hodně zvláštní kniha. Autorka má neuvěřitelně bujnou fantazii, když dokáže vymyslet takový guláš. Postavy jsou vyšinuté ale zároveň hrozně sympatické. Tedy až na Per... té bych občas lupla něco na uklidnění. Příběh je šíleně zamotaný, na můj vkus až příliš a některé situace jsou nesmyslně vyhrocené. Jako celek to ale tvoří zajímavou a čtivou knihu. Jdeme dál a uvidíme co nám přinese pokračování.

21.01.2024 3 z 5


Nelítostný princ Nelítostný princ Sophie Lark

Aida mi byla nesympatická.Rozmazlený spratek, který může všechno. Příběh by nebyl špatný, ale to by tam musela být jiná hlavni hrdinka.

07.01.2024 1 z 5


Jen mezi námi Jen mezi námi T. L. Swan

Zvláštni styl psaní. Vůbec mi to nesedlo, navíc mi byl Christopher nesympatický. Knihu jsem tedy zaklapla a uložila na polici. Třeba někdy v budoucnu tomu dám ještě šanci.

07.11.2023 1 z 5


Úlet na dva týdny Úlet na dva týdny Samantha Towle

Moje první kniha od této autorky a nebylo to špatné. Nějaký extra příběh se zápletkou nečekejte, ale příjemnou a trochu uspěchanou oddechovku.

25.10.2023 4 z 5


Přiznání Přiznání Kristen Callihan

Nebylo to špatné, ale čekala jsem trochu více dobírání a hašteření. To všechno bylo moc uspěchané. Příjemná oddechovka, určitě neurazí.

16.10.2023 3 z 5