Zrádná touha

Zrádná touha https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/526510/bmid_zradna-touha-6556a255c0f1f.jpg 4 255 51

Made série

< 3. díl

Mila vždycky dělala jen to, co se od ní očekávalo. Oblékala se do společenských šatů, randila s dokonalými vysokoškoláky, a hlavně se na nic neptala. Nepokládala otázky ohledně časté nepřítomnosti svého otce, ani ohledně jeho odmítavého postoje k tomu, aby navštívila svou rodnou zem – Rusko. Jenže všechna ta pravidla a nezodpovězené otázky ji natolik svazují, že se nakonec rozhodne udělat to, co si celý život přála. Nasedne do letadla do Moskvy. Nemá však ani tušení, že se přitom zamiluje do jistého muže. Muže s nevysvětlitelným jměním, tetováním na prstech a očima skrývajícíma mnohá tajemství. Příliš brzy se jeho jemné doteky změní v pevný stisk kolem krku tlumící její křik. Pomsta nejlépe chutná za studena a není nic studenějšího než ruská zima. Mila díky tomu přijde na jediný způsob, jak přežít. Musí se pokusit o nemožné, a to rozmrazit srdce svého věznitele.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

The Darkest Temptation , 2020


více info...

Přidat komentář

Maki77
01.04.2024 5 z 5

Jednoduše... Moje srdcovka

0197
25.03.2024 5 z 5

No tak zatím poslední díl ze série Made a snad se někdy dočkáme dalšího dílu případně dalších knih.

V první části se Mila ocitá v Moskvě, která ji neuvítá zrovna nejlépe. Naštěstí se později projeví slovanská pohostinnost :-). Potkává zde Ronana do kterého se okamžitě zamiluje. Až jsem koukala, kam byla s úplným cizincem schopná zajít.

V druhé části ji Ronan unese a přemístí do svého sídla. Šarmantní potetovaný muž je pryč a místo něho je tu obávaný Ďjavol.

Mila byla nesobecká holka, kterou drželi ve zlaté kleci. Postupně se dozvídala, co byl její otec zač. Oblíbila jsem si ji, i když neříkám občas její chování bylo zvláštní, ale tak zase bylo ji čerstvě dvacet.

Ronan vládl Moskvě. Byl drsný, takový ten pořádný alfasamec a s Milou se opravdu nemazal. I když mu na ní záleželo, což ukazoval mimo jiné i tím, že myslel na její veganství. Bylo zábavné sledovat, jak se mu jedna hodná blondýna, která je posedlá žlutou barvou dostává do srdce.

Nechyběly drsné scény, ruská zima, odhalování pravdy a navíc jsem si zopákla ruštinu (když tak Ronan mluvil bylo to sexy :-). Erotické scény byly opět vydařené a našly se tu i vtipné pasáže a hlášky.

Potěšilo mě, že se do Ruska na návštěvu dvakrát vydal Christian s Giannou, protože jejich příběh u mě vede na plné čáře. Pak v oblíbenosti následuje tento a nakonec první díl.

Oproti předchozí části byla tato více dark a drsnější, což bylo super. Konec mohl být klidně delší, ale byl hezký.

4,5*
- ruská mafie
- věkový rozdíl 12 let
- instalove ze začátku, pak od nenávisti k lásce
- únos


proni
23.03.2024 5 z 5

Krásné zakončení celé série.. určitě doporučuji..

Katulinka69
22.03.2024 3 z 5

Sladké stačí, zpátky k dramatu

snilek.holka
09.03.2024 5 z 5

Naprosto skvělý další díl. Až je mi lito, ze už je konec a já znovu nezažiju svoje poprvé při čtení téhle knihy.

LennaK
03.03.2024 5 z 5

Za mě téhle knize není co vytknout, a podle mě byla nejlepší (i když všechny tři byly TOP). Postavy super, příběh super. Přála jsem si, aby to neskončilo.

Závěr. Jedna z nejlepších gangster knih, které jsem kdy četla.

Rudana
02.03.2024 5 z 5

Skvělá kniha. Četla jsem několikrát i ostatní od ní

LenRan
01.03.2024 5 z 5

Byla to velká zábava sledovat jak Koťátko i Ďábel bojují sami se sebou, aby se nezamilovali a i přesto, že je to teda "dark", ale stále romance, takže svůj boj naštěstí prohráli, uff.....
Parádní série, která se teda pěkně rozjela a v nejlepším skončila.

JaAnička
28.02.2024 4 z 5

Když se dá potetovaný diaboľ dohromady s hispterkou, je to zrádná kombinace...zvlášť když se u ní projeví Stockholmský syndrom a jeho dráždí žlutá barva.

Tohle je opravdu dark romance z ruské zimy, která je tak syrová, že si nejste jistí, jestli se vám to vlastně líbí nebo ne...protože ano, kniha je vskutku žhavá, a to tím nejžhavějším způsobem, zároveň je ale její četba strašně nepříjemná...protože ANO! (2x) porouchaní hrdinové s těžkou minulostí...to můžeme číst pořád (škoda jen, že tam té historie obou matek nebylo víc).

Jinak je to ale zajímavá, leč vcelku psychotická, kniha, u níž jsem vážně začala pochybovat o svých moralních zásadách, protože páni. Jak moc musíte mít zkaženou duši, abyste si to přečetli a řekli si "ach, ten magor ji unesl, ale má sexy tělo, takže ta holka má vlastně štígro"?

Každopádně musím říct, že děj má spád, postavy jsou takové průměrné (respektive jsou přesně takové, jaké od podobných knih čekáte), prostředí se vlastně moc popsat nedá, když se to prakticky celé odehrává v jednom domě...ale je to opravdu, opravdu čtivé a nebudete se moci odtrhnout.

be_pa
22.02.2024 3 z 5

Kdyby mi nekapala krev ze čtečky, dala bych plný počet.

happy19
12.02.2024 5 z 5

Ultrafamózní dark romance!
Úplně mě odrovnala v tom "dobrém smyslu"...,-)
Prošpikováno mafií od začátku do konce!
Řadím celou sérii do oblíbených a velice ráda si ji s odstupem opět přečtu.:-*

,,Temnota,nic víc tam není."

lovemanner
11.02.2024 5 z 5

Boží kniha, tenhle styl mě hrozně baví! Četlo se to úplně samo, doporučuji.

Leído
05.02.2024 5 z 5

Kniha má naprosto všechno, co mám ráda, namixované do úžasného příběhu. Danielle Lori se tak definitivně řadí mezi autorky, od kterých bych si přečetla i návod k mikrovlnce.

Narozdíl od podobných příběhů, které přinášejí téma drsný únosce - krásná vězenkyně, tady je navíc ještě část "před", kdy se Mila stihne do Ronana naivně zamilovat. Linka se tak rozšiřuje na "love to hate to love". V této části navíc neznáme pohled Ronana, takže si jen domýšlíme, co on si o ní ve skutečnosti myslí, vzhledem k tomu, že z anotace víme, k čemu dojde. V druhé části se pak už rozehrává příběh, od kterého se doslova nelze odtrhnout.

B.Garden
02.02.2024 2 z 5

„Možná bychom se mohli přestěhovat víc na sever, kde je chladněji. “ přemítala jsem nahlas.
Chaose ten nápad nijak nezaujal.
„Co takhle do Moskvy?“ známý ruský přízvuk mi projel páteří a otřásl mým srdcem.
Bez dechu jsem se otočila. Přeběhla jsem přes zahradu a skočila mu do náruče, omotala mu nohy kolem pasu a ruce kolem krku. Musel o krok ustoupil, aby neztratil rovnováhu.
Temně se zachechtal. „Tuhle reakci jsem nečekal. Celé jsem si to nacvičil a ty takhle.“

Cely příběh mě moc nenadchnul, ale tohle, ten konec mi to bohatě vynahradnilo....
Romanovu majetnickost sem milovala i to jak se strachoval o Milu prostě dokonaly chlap

Petraj365
01.02.2024 5 z 5

Celá série je úžasná. Nemohla jsem se odtrhnout. Můžu jen doporučit

IrenaMikerová
01.02.2024 5 z 5

Nemohla jsem přestat číst! Bylo to zajímavý, vtipný, napínavý, temný atd. Ronan mě hodně překvapil, protože jsem do toho šla s tím, že ho budu nesnášet kvůli názorům ostatních na TikToku, ale ne! Miluju jeho humor a jeho charisma. Mila nebyla špatná, ale občas mi přišla až blbá a hlavně hodně zoufalá. Ale postavy spolu měli neuvěřitelnou chemii, spicy scény byli dokonalý, žárlivý scény byli dokonalý (na těch já ujíždím :D ), konec byl taky super. Líbí se mi nápad se slovíčky a jejich významem + obálka je taky krásná.

Janulkaxxx
25.01.2024 5 z 5

Tohle bylo skvele. Do knihy jsem se zacetla snadno jak byla skvele napsana a ten pribeh to je moje parketa. V knize bylo vseho tak akorat, proste super.

Ketfl
23.01.2024 5 z 5

Od třetího dílu série Made s názvem Zrádná touha jsem neměla příliš vysoká očekávání. Předchozí dva díly se mi sice líbily, ale chyběl jim za mě takový ten „wow“ efekt. Takže si dovedete představit moje překvapení po přečtení tohoto dílu, protože tohle byl bezkonkurenčně nejlepší díl z celé série!

Hlavní hrdinka Mila je nevinná a hodná dívka, která chce jen poznat svou vlast – Rusko. Rozhodne se tedy vzepřít rozhodnutí svého otce a na tajno odcestovat. Jenže netuší, že nakráčí rovnou do náruče toho největšího zla, které se skrývá za fasádou nádherného muže.

Ronan má s Michailovovými nevyřízené účty, takže když se mu Mila připlete do cesty, rozhodne se využít situace. Rozhodně mu nebude vadit zničit dceru svého největšího nepřítele. Jenže čím víc Milu poznává, tím těžší je pro něj této dívce ublížit.

Drsné prostředí Moskvy, mafie, temný hlavní hrdina a naprosto sluníčková hlavní hrdinka, která si i přes to, kdo je jejím otcem, zachovává naivitu. Milu hned od začátku Ronan silně přitahuje, ale jakmile mu padne do pasti, je z toho nenávist až za hrob. Jenže postupem času se situace mezi těmi dvěma mění a sledovat celý ten vývoj bylo prostě úžasné!

Příběh je pěkně drsný a temný. Kolikrát jsem až koukala, čím si Mila musela projít. Přesto nic z toho v ní neuhasilo její světlo, a to pomalu začalo ovlivňovat i Ronana, se kterým se život taky rozhodně nemazlil.

Moc se mi líbilo, že se v příběhu objeví i Christian a Gianna – hlavní hrdinové druhého dílu.

Pokud máte rádi dark romance s prvky mafie, tak tato kniha by vás rozhodně neměla minout.

Já si celý příběh neskutečně užila.
Doporučuji!

Marry001
17.01.2024 5 z 5

Jak já jsem se těšila na další díl ze série Made. Daniele totiž rozhodně umí psát, zde nám to opět dokázala a za mě dala laťku ještě výš.

Mafie, vydírání, pomsta, zvraty, rodinná tajemství, zbraně, krev, vraždy, chtíč, sex, hate to love

Tak tohle byla opět skvělá jízda, kdy už od začátku byla akce v podobě vzepření se přání otce. A nastala jízda. Tentokrát se ocitáme uprostřed zimy v srdci Moskvi. A tady ta mafie je cítit z každé stránky knihy.

Ronan, můj bože! Tady jsem se zamilovala! Absolutně nevím, jak bych vám to vysvětlila, ale tohohle chladnokrevného Ďábla prostě miluju! A to jeho 'kaťónok' . Jo borec mě odrovnal.

Mila je mladá nevinná holčina, která nemá tušení co vše je ve světě možné. Její naivita v prvních stránkách může dosti lidem vadit. Ale postupem času prošla velkou proměnou.

Ale co jsem si strasně užívala byla jejich nenávist mezi sebou a zároveň chtíč. Jako opravdu, tam lítaly i vázy.
Mafie, tak ty tady bylo dost. Co opravdu musím ocenit, tak Ronan byl opravdu zaslouženě nejobávanějším mužem v celém Rusku, ale jeho malé gesta nám i ukázaly, že dokáže cítit.

Objeví se zde i Christian s Giannou z předešlé knihy. Gianna zde opět ukázala z jakého důvodu jsem si ji zamilovala.

Jestli toužíte po strhujícím mafiánském příběhu celá série Made stoji za to!

stana5842
14.01.2024 5 z 5

Za mě woow.
Po dlouhé době knížka, která se mi četla sama. Líbilo se mi, že všechno není jen růžové ( šťastné a zamilované)

Štítky knihy

romantika

Autorovy další knížky

Danielle Lori
americká
2022  87%Sladká nevědomost
2023  88%Šílená posedlost
2023  89%Zrádná touha

Kniha Zrádná touha je v

Právě čtených5x
Přečtených314x
Čtenářské výzvě16x
Doporučených27x
Knihotéce188x
Chystám se číst129x
Chci si koupit40x
dalších seznamech3x