Věž

Věž https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/518163/bmid_vez-Arv-518163.jpeg 3 206 43

Koncovka série

< 3. díl

V té slonovinové věži, kterou pro mě Gabriel Miller vystavěl, jsem v bezpečí. Alespoň on to tvrdí. Nic mi tu neschází. Hlídá mě ta nejlepší ochranka, jaká se dá za peníze koupit. Tam venku číhají na každém kroku nepřátelé, připraveni zaútočit. Celá nepřátelská armáda, před kterou mě chrání tyhle tlusté zdi. Jenomže jakýsi zvířecí instinkt mě varuje, že nebezpečí číhá ještě mnohem blíž. Možná přímo uvnitř těch zdí. Už je tady. Na dosah. Slyším ho ve snech, jenomže jsou to skutečně sny? Není to skutečnost? Je Gabriel Miller skutečně můj ochránce? Nebo můj největší nepřítel? Je tenhle dům nedobytná pevnost, nebo klec? Nebylo by bezpečnější odsud utéct, dokud to jde? Jenomže já nemám kam jít, nemám nikoho, komu bych mohla věřit. Jsem lapená v pasti věže, ze které není úniku. Před minulostí, odhodlanou získat svou kořist, není úniku.... celý text

Literatura světová Romány
Vydáno: ekniha , Red
Originální název:

The Castle , 2017


více info...

Přidat komentář

Papimami
03.04.2024 1 z 5

Jedním slovem - NE!
Moje rozporuplné pocity začaly už v prvním díle. Mafie - nikde, budování vztahu/chemie - nikde, ona dokonalá tuctovka, on prohnilej grázl (a to vím vlastně jen díky tomu, že to tam je napsané, jinak je postava absolutně bez duše ), trilogie plná obscénních výrazů, díky kterým byla erotická linka nudná a spíš to působilo jako zplacanina oplzlého porna. Nejslabší knihy z pseudo mafiánského prostředí, kde vás autor láká na tajemno dokonalé rodiny a místo toho vlastně čtete o bandě psychicky narušených lidí.

Katy_vKnihách
31.03.2024 3 z 5

První díl byl dobrý, druhý díl sotva průměrný, na třetí nezbylo nic. Opravdu, ta kapka děje, která byla v tomto díle se mohla dokonale odehrát ve druhém díle, a stačilo by to. Autorka čtenáře valnou většinu děje pokouší dostat zpátky do děje prvních dvou dílů, aby náhodou nezapomněli, co se tam událo. Ale, to je prostě málo. Série s názvem Koncovka, tedy podle mě nebyla moc dobře zakončená.


petraLI
14.03.2024 2 z 5

Zbytečně natahované, většinu času se nic neděje. Třetí díl už byla úplná slabota. Kdyby se autorka vykašlala na tři táhnoucí se díly a vložila to do jedné a hezky napsané knihy, tak by udělala lépe.

kacenka6144
08.03.2024 3 z 5

Po přečtení anotací u všech dílů této série jsem se na ni těšila. Čekala jsem, až budu mít všechny tři, abych nemusela čekat na další pokračování. Ale bylo to pro mě trošku zklamání. Dočetla jsem to celé hlavně kvůli tomu, abych se přesvědčila, že můj typ na závěrečnou zápletku je správný. Příběh by byl možná fajn, ale byl tak nějak divně napsaný. Mount trilogy prostě žádný z nových "mafiánských" románů zatím nedosahuje.

terezaterka2000
05.02.2024 5 z 5

Jako zakončení trilogie s názvem Koncovka musím říct....tohle byla za mě PECKA!
Kniha byla stále plná tajemna, až do konce a to se mi líbilo. Nechyběly ani sexy scény, kterých nebylo tolik, ale myslím, že to vůbec nevadilo, právě naopak. Miluju mystery a tohle za mě byl erotický román se vším všudy.
Rozhodně příběh Avery a Gabriela doporučuji všemi deseti!

Vendy1993
19.01.2024 5 z 5

Nemůžu si pomoct, ale mě se to prostě líbilo. Líbil se mi celý děj a i to jaký to mělo gradaci i spád. Ten konec byl pěkně hustej.

Šárka88
29.12.2023 3 z 5

Ke konci roku doháním rest k přečtení posledního dílu, který jsem dlouho odkládala. No o nic jsem nepřišla a za pár dní nebudu vědět o čem to vlastně bylo. Vadilo mi přeskakování v postavách. Takovouhle knížku ,, mohu napsat ,, i já :-D.
Spíše jsem ráda, že mám rest za sebou a těším se po novém roce na něco záživného a drsného, např. Cartera.

archivářka115
28.12.2023 odpad!

Nepřečetla jsem předcházející díly a tak jsem tento díl nechápala. Přeskakovala jsem stránky a knihu jsem nedočetla. Byla to moje chyba, ale zase nemám tolik času, abych si přečetla knihu, které nerozumím.

alzbeta2843
26.12.2023 2 z 5

Za mňa už tento diel zbytočný a dal by sa zredukovať na pár strán, pretože ten príbeh bol jasný od konca druhého diela a v tomto dieli sa vzťah hlavných hrdinov nevyvíjal nejako výrazne ako som očákavala. Miesta a veľmi často som sa až nudila a musela knihu odložiť. Možno už som nasýtena podobných príbehov a preto ma tento sklamal.

knihomolka27
25.11.2023 3 z 5

(SPOILER) Nevím jestli mi poslední díl přijde lepší než druhý protože jsem od něj nic nečekala a nebo protože je vážně lepší, každopádně poslední díl mi tolik nebrnkal na nervy jako ten díl druhý. A v rámci tohoto žánru série mu dávám solidní 3 hvězdy.

Příběh to opět moc nemá, a i těch málo zápletek co tam začalo, zůstane vlastně celkem rozdělaných a bez odpovědi. Jaký bude tedy vztah hlavní hrdinky a jejího otce? Co se skutečně stalo s její matkou? Jak ,, malá panna" zareaguje na to, že její přítel zabil svého otce? NIC. A přitom zrovna tohle mohlo být zajímavé, ale evidentně mají v knize přednost jiné věci, které už jsou u konce celkem přitažené za vlasy, ale asi né tak moc jako v jiných sériích. Nevím no.

Ocenuju, že konečně v posledním dílu, je tu nějaké to šachové téma, která má trochu rajcovní charakter, protože jinak mi vůbec hlava nebrala, proč se to jmenuje jak se to jmenuje. Postavy už nemyslí z 99 procent jen na sex, takže fajn. Chemie mezi nimi podle mě sice není...to už jsem jí víc cítila z toho Demona a Penny.

Podtrženo sečteno....přečetla jsem to zase neuvěřitelně rychle. Bylo tam hodně hloupých pasáží a ještě hloupějších vět cukrovkového typu, ale jinak se to dalo. Občas se tam na milisekundu mihlo i docela solidní téma. Takže k sérii se znovu určitě nevrátím, ale jako ztrátu času to neberu.

Adel.007
21.11.2023 3 z 5

No konečně mám přečteny i poslední díl. Za mě asi nejhorší díl ale co nadělám. Jinak Gabriel mě začal štvát jak ji pořad dokola říkál malá panno.Vím že to k tomu patřilo ale prostě mě to vadilo. Ke konci tam je spíš menší akce než u předešlých dílech. Jinak knihu hodnotím 3

hanafox
20.11.2023 3 z 5

Od této trilogie jsem čekala odpočinek, relax, zkrátka knihy, u kterých nemusím moc přemýšlet, což je pro tento žánr pro mě typické. Dostala jsem co jsem očekávala a dokonce i něco víc. V knihách byly zvraty, které jsem nečekala, celá trilogie byla čtivá, nesetkala jsem se s úsekem, který by mě nebavil.
Je pravda, že nějaké věci byly tzv. přitažené za vlasy, ale není to nic, co by mi v knize vadilo.
Jako celek hodnotím sérii pozitivně a pokud nemáte velké očekávání, chcete si jen odpočinout u romantiky s erotickým nádechem tak doporučuji, jedna z lepších sérií.

Janulkaxxx
14.11.2023 2 z 5

Jsem ráda, že jsem knihu vůbec dočetla.

janina66
13.11.2023 4 z 5

I tento závěr trilogie se mi líbil. Ano bylo to drsné, zvrácené, hodně zvratů, Ale bavila jsem se.
A konec partie šachů skvělý.

Littlemonday
10.11.2023 3 z 5

Závěr série Koncovka je za mnou!

Na mě tato trilogie působí jako horská dráha. První díl vás velmi pomalu veze nahoru, druhý díl si užíváte sešup z kopečka plný odhalení a napětí a třetí díl už jen jedete cílovou rovinkou a brzdíte.

Oslovení Malá panna nám zůstalo, přestože Avery s Gabrielem zažila už všelicos. Většinu knihy je zavřená a fňuká, že je zavřená, Gabriel je věčně někde v tahu, takovýho chlapa, aby člověk pohledal.

Sem tam nějaký erotiše skvost, samozřejmě má náš král i nadále mramorovou erekci, která je nekonečná a Avery je vždy připravená na cokoli, co si pro ni vymyslí. Ale nějak tomu chyběla šťáva. Obrazně řečeno.

Co se týče zápletky, tak se objasní pár věcí z minulosti, slza by možná mohla i ukápnout, ale já jsem byla vlastně vážně znuděná a jen jsem čekala, jestli bude happyend. Objevila se jedna postava, jejíž příběh by mě zajímal a údajně bude k přečtení v knize mimo tuto sérii, tak tomu možná šanci dám. Ale ve výsledku jsem ze závěrečné knihy série Koncovka zklamaná, hodnotím průměrem.

3/5

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme

Knihomolka_176
05.10.2023 5 z 5

,,Změnil mě, zformoval, udělal ze mě ženu. A stejným způsobem teď já z něho udělám muže - muže, který může milovat bez výhrad, muže, který se dokáže poddat. Krále, který se může odevzdat své královně."

Poslední díl trilogie Koncovka byl skvělý. Nemá cenu říkat, o čem byl, protože by Vám to stejně nic neřeklo, pokud jste nečetli první dva díly. Myslím, že v případě téhle knihy stačí říct, že se jedná o úchvatný erotický román, který Vás chytí za srdce. Ano, je v tom hodně erotiky, ale zároveň lásky a dramatu, hodně her šachu.
Tahle trilogie není nijak přelomová, nedá Vám do života nový směr, ale to v tomhle žánru prostě není potřeba. Tenhle žánr má za cíl pobavit, překvapit, unést a dojmout a to tahle trilogie i tenhle díl splňuje dokonale.
Miluju Gabriela Millera, neskutečně mi přirostl k srdci a bude mi chybět. Stejně jako Avery a její vřelost, síla a láska k mýtickým bohům, k hraní šachů. Určitě se k nim jednou zase vrátím

TheMelorry
23.09.2023 3 z 5

Jsem ráda, že je série poměrně dobře uzavřena. Vše se vyřešilo, byť některé situace a jejich způsob řešení byly přitažené za vlasy. Hlavní postavy se pod tíhou okolností a v souvislosti s jejich vztahem změnily, ale stále zůstaly věrny svému já, což je pozitivum.
Celkově série nebyla vůbec špatná, ale jednotlivé díly měly bohužel klesavou tendenci.

EjkaM
08.09.2023 2 z 5

Tak doufám, že takhle mimo už na dlouho nešlápnu. Celá "trilogie" (pár let zpátky by z toho byl prostě jeden román, ale proč tomu nedat široké okraje, velké odrážky, spousty prázdných stránek ... když je to prázdné čtení)
Hvězdička za obálku, půl hvězdičky, že jsem to přečetla. Proč? Neumím odložit rozečtenou knížku. Asi masochismus :) Když už jsem ten omyl udělala, ať se pro příště poučím.
Nesmyslný příběh, neuvěřitelné postavy, laciná klišé, přeexponovaná zápletka, lepší erotiku si člověk přečte i v Harlekýnce... Jo v sérii Harlekýn by to bylo vhodné zařazení.

Kristy.Seb
14.08.2023 4 z 5

Některé záhady z předešlých dílů se vyjasnily, ale objevovaly se zase další. Některý mě dost šokovali. Skvělé do příběhu zakomponovány šachy, to mě dost bavilo.

B.Garden
14.08.2023 2 z 5

Miluju tě každičkým kouskem svého těla. Miluju tě každou temnou myšlenkou, každým násilným nutkáním. Miluju tě dost na to, abych opustil zdi domu, který jsem si postavil, svou rafinovanou železnou klec, svůj vlastní hrad.
Zakončení koncovky sem čekala asi jiny, a nebo je to tim jak sem na konec dlouho čekala a mezi tim četla jiné knížky. V deji jsem se ztracela a nebo to nedavalo smysl. Konec to ale zachránil.

Autorovy další knížky

Skye Warren
americká
2022  78%Pěšec
2022  78%Jezdec
2023  68%Věž
2024  %Král

Kniha Věž je v

Právě čtených4x
Přečtených280x
Čtenářské výzvě5x
Doporučených5x
Knihotéce173x
Chystám se číst81x
Chci si koupit25x
dalších seznamech7x