Jezdec

Jezdec https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/496919/bmid_jezdec-e6L-496919.png 4 320 57

Koncovka série

< 2. díl >

Gabriel Miller mi všechno vzal. Rodinu. Nevinnost. Domov. Jediné, co mi ještě zbylo, je odhodlání získat zpět vše, co mi patří. Myslí si, že mě porazil. Myslí si, že vyhrál. Jenomže mu nedochází, že každý pěšák má šanci stát se královnou. A hra teprve začala. Vyprávění plné zvratů a napětí, pokračování zvláštního vztahu miliardáře a krásky ze zkrachovalé rodiny. Město, jemuž vládnou mocní, kteří si střeží svá tajemství. Touha, pomsta a láska. Takové je pokračování Pěšáka, Jezdec.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Red
Originální název:

The Knight , 2017


více info...

Přidat komentář

Salvatoreanne
25.03.2024 4 z 5

Zbytečný průchod očistcem ... Musíš si na vše přijít sama ... Ale třetí díl si určitě přečtu

petraLI
13.03.2024 3 z 5

Kniha by to asi byla dobrá, ale dětinská Avery je nesnesitelná. Ta její mluva... pěstičky, bříško, tvářičky... kolik jí je? 5?! Na můj vkus je až moc naivní. Jinak Gabriel je chlap každým coulem. Příběh je tajemný a trochu zamotaný.


kacenka6144
08.03.2024 3 z 5

S komentářem jsem čekala až po dočtení obou zbývajících dílů. Pořád je takové divné. Nevím, jestli je to autorkou nebo překladem. Ale zajímalo by mě, jak říkal Gabriel Avery v originálu.

terezaterka2000
03.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Za mě tohle byla neskutečná jízda. Nebylo to ani nějak přehnané. Sexuálních scén asi tak akorát. Hodně mě překvapilo to tajemno...nečekala jsem, že kniha bude plná až tolika tajemství. Bylo pěkné vidět i to, jak se Gabriel pomalu otevírá a dává najevo své city k Avery a neustále ji musí chránit.
Kniha zůstala otevřená stejně jako první, takže se těším na poslední díl, jak tohle vše dopadne, ale určitě můžu jedině doporučit.

Vendy1993
19.01.2024 5 z 5

Chápu, že takové příběhy a to jak jsou napsané není pro každého, ale já to miluju...miluju jaký to má spád, že se od knihy nemohu odtrhnout. Miluju i ty chlípné pasáže a i ty nebezpečné pasáže. Těším se na poslední díl a jsem moc zvědavá jak to s Avery a Gabrielem dopadne.

georginaa
25.12.2023 3 z 5

Tak jako u prvního dílu byly rozpolcené pocity proč to vůbec čtu, tak i u druhého dílu nebylo nic překvapujícího. Bylo to tak táhlé jako se táhne na šachovnici. Dost pomlk, více plochých míst a bezpochyby otevřený konec. No nevím zda se pustím i do toho dalšího dílu.

Janulkaxxx
14.11.2023 2 z 5

Tahle kniha ze série už byla slabší a ke konci už jsem přeskakovala. Avery byla tak neskutečně naivní, že jsem z toho až šílela.

knihomolka27
10.11.2023 3 z 5

(SPOILER) O prvním dílu jsem řekla, že vlastně nevím jestli se mi ta kniha líbila nebo ne. A druhý díl mi v tom měl pokud možno udělat jasno, A taky že ano...tahle série je sice lepší než kdejaká kniha v tomto žánru, ale nějaká obří výhra to není. Druhý díl je nudnější a daleko povrchnější než ten předchozí. Vztah mezi protagonisty se tu posune jen tím směrem, že nepochybujete, že G myslí jen svým přirozením a jen na přirození hlavní hrdinky. Nic víc v tom za mě není a to knihu sráží. Skoro mě ten ,, romantický" vztah dohání k zuřivosti. Jak může někdo tohle považovat za lásku, vždyt je to jenom sex a nic víc. A v tomhle dílu je navíc sex hrozně nudný a o ničem. O G stále nevím co si myslet, ale určitě jsem mu nepropadla. Prakticky nic o něm nevíme, a podle toho jak se chová si mě teda moc nezískal, naopak mi leze na nervy cokoli o něm jiné postavy řeknou a to jak mu hezky nafukují ego.

Četlo se to zase víc než dobře...dějově se opět jednalo o celkem jednoduchou záležitost. Která ale občas stála na dost vratkých nohách, jako odhalení milence matky hrdinky, který tu byl v tomhle díle poprvé a neměl ani jednu repliku a přitom to má být celkem zásadní postava. Ten konec byl zase úlet, který jsem vůbec neprožívala a bylo mi jedno jak to dopadne. Do dalšího dílu se pustím ze zvědavosti, ale nemám důvod si sérii přečíst znovu.

janina66
09.11.2023 5 z 5

Opět velice čtivé. Napínavé vyústění plesu v rodném domě Avery. Čekla jsem na konci trochu jiného padoucha, ale kdo ví? A ten úplný konec s obrazem?
Naštěstí mám pokračování, snad už závěr.

Knihomolka_176
05.10.2023 4 z 5

Druhý díl série Koncovka jsem zhltla stejně rychle jako první, přestože se mi nelíbil tolik.
Pěšec mi přišel intimnější a dojemnější, Jezdec mi zase dal odpovědi na otázky z prvního dílu. Navíc v něm bylo víc Gabriela, což se mi moc líbilo.
První polovinu byl Gabriel na můj vkus moc odtažitý a zlý, to mě mrzelo, ale pak už to byl zase ten Gabriel, kterého jsem si zamilovala.
V Jezdci bylo víc drama, víc akce, ale zase míň láskyplných scén.
Už se nemůžu dočkat třetího dílu!

Leniii
07.09.2023 4 z 5

Láska je hra. Jako šachy. Hra, kterou nemůžeš vyhrát.

alzbeta2843
27.08.2023 5 z 5

Po drsnom konci prvého diela som musela hneď siahnuť po pokračovaní a musím uznať, že táto kniha ma bavila o niečo viac než predchádzajúci diel. Nechýba ani dávka napätia a drámy. V deji sa posunieme o niečo dopredu a ja som si Gabriela zamilovala ešte o niečo viac (ak je to vôbec možné). Už sa teším na záverečný diel série.

TheMelorry
25.08.2023 3 z 5

Opět můžu říct, že jsem spokojená. Příběh pokračuje přesně tam, kde skončil. Některé zápletky se začínají rozmotávat, ale zároveň se objevuje řada nových. Nechybí odvážnější scény, jiskření mezi ústřední dvojicí, ale také rodinné záhady.
Nevím, čím přesně to bylo, ale tenhle díl mi přišel trochu slabší než ten předchozí, který mě nadchl víc.
Vzhledem k otevřenému konci je ale další díl nutností.
(3,5)

Jája92
19.08.2023 4 z 5

Nemohla jsem odolat, abych se nepustila po Pěšci hned do dalšího dílu. Opět se kniha četla skoro sama, bylo tam kupodivu i hodně napětí a samozřejmě množství erotických scén. Souhlasím, že neustále oslovování "malá panno" mě občas již vytáčelo a z postavy Gabriela jsem byla dosti na vážkách, protože jeho charakter se zdál poněkud chaotický. Z prvního dílu jsem z něj měla poněkud jiný dojem.
Hvězdičku ubírám za rozporuplné chování hlavních dvojice.

Kristy.Seb
14.08.2023 4 z 5

V tomhle díle bylo nějak moc záhad a vlastně jsem některé pořádně nepochopila. Snad se mi to víc vyjasnit v dalším díle.

Bryel
04.07.2023 3 z 5

"Láska je hra. Jako šachy. Hra, kterou nemůžeš vyhrát."

Lepší průměr. Čtivý, tajemný, erotický příběh.
Jezdec mi úplně nesedl. Možná tím, že psychologie postav není úplně dotažená a s tím souvisí i to, že mi jejich chování připadá občas nesmyslné. Hodnotila bych o něco lépe nebýt oslovení "malá panno", které nás provází celou knihou. Každopádně příběh to není vůbec zlý a analogie s šachovou partií se mi dokonce moc líbila.
Doufám že ve Věži dostane víc prostoru Gabriel.

"Řekl byste, že je to dobrý člověk?"
"Ne, slečno."
"Proč ne?"
"Protože by se mu to nelíbilo. Chce, aby si všichni mysleli, jak je nebezpečný a krutý. Někdy je. Ale jen když je to potřeba."

Hatshepsut
18.06.2023 5 z 5

V tomto díle se už trochu více rozplétá zápletka příběhu, ale stále nám uniká řešení. Určitě se přidávám ke komentářům, že je to velmi čtivé a nenechá vás to knihu odložit. Jsem ráda, že nemusím čekat na další díl a doufám, že je poslední. :-)

hadenka
13.06.2023 4 z 5

kniha supr,má to něco z červené knihovny,má to zápletku,bavilo mě to.těším se na další díl

lalela
13.06.2023 1 z 5

Jsem zklamaná. Povrchní kniha, povrchní děj. Vše co se dozvídáme je jen okrajové, hlavní děj je erotika, sex a zase erotika. Tato kniha pro mě není ani odpočinková a pak už jsem některé stránky přeskakovala. A i tak jsem o nic nepřišla a okamžitě vklouzla do povrchního děje. Kniha putuje do poličky nikdy více-pošli dál.

pipa36
28.04.2023 3 z 5

Dobré pokračování, jen ten konec v Averyině domě mi připadal... až k smíchu. Asi chápu, o čem by měl být třetí díl, ale tak nějak mi ten příběh připadá uzavřený, takže na pokračování už se nechystám.

Štítky knihy

erotika tajemství

Autorovy další knížky

Skye Warren
americká
2022  78%Pěšec
2022  78%Jezdec
2023  68%Věž
2024  %Král

Kniha Jezdec je v

Právě čtených6x
Přečtených412x
Čtenářské výzvě14x
Doporučených15x
Knihotéce235x
Chystám se číst108x
Chci si koupit29x
dalších seznamech8x