Hněv kejklíře

Hněv kejklíře https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485923/bmid_hnev-kejklire-kft-485923.png 5 275 46

Půlnoční běsnění série

< 2. díl >

„Vítejte v Půlnočním běsnění. Nejsme cirkus, nejsme lunapark. Nemusíte se však ničeho bát – jen toho, že vás připravíme o rozum.“ Killian Cornelii je okouzlující kejklíř a šejdíř bez srdce, jemuž se ženy vrhají k nohám. Saskia je však jiná. Vyhýbá se mu a odolává jeho šarmu. Jako nová posila v Půlnočním běsnění si zvyká na divoký život mezi karavany. Brzy se ovšem stane hvězdou představení, protože má v srdci nejen tanec, ale i oheň. Killian po Saskii touží a její zničená duše v jeho krutých rukou pomalu nachází útěchu. Oba si myslí, že jeden druhého znají, oba však mají vlastní démony a temnou minulost. Jejich příběh možná vypadá jako pohádka o dvou spřízněných duších, které se do sebe neodvolatelně zamilují. Jejich láska je však plná bolesti, která ničí všechno kolem, včetně nich samotných. A zatímco Killian v manéži předvádí kejkle, největším trikem je právě Saskia.... celý text

Žánr:
Literatura světová , Pro ženy

Vydáno: , Baronet
Originální název:

In Fury Lies Mischief , 2020


více info...

Přidat komentář

HankaJosefiova
11.04.2024 4 z 5

Jako jo, myslím, že tohle je určitě žánr od kterého se dost dobře nedá odtrhnout. I když mě možná trochu víc bavil King s Persy, ale tohle bylo taky zatraceně dobrý.

MAU256
08.03.2024 4 z 5

Tento díl pokračuje v režii toho prvního. Drsný, brutální, tajemný, plný intrik, určitě to není čtení pro každého. Ale je to neskutečně čtivé. Tentokrát jsou hlavními aktéry Killian a Saskia, od narození si byli souzeni, jenže nejen osud si s jejich poutem pohrál, a že to nebyly žádné lehké hrátky. A ten konec? Takže sahám po dalším díle.


petraLI
29.01.2024 4 z 5

Druhý díl se mi líbil víc než první. Mělo to šťávu a příběh hezky plynul. Navíc tady nebyla žádná hysterická scéna, narozdíl od prvního dílu, kde jich bylo až příliš, takže taky velké plus. Místy je příběh hodně drsný, ale zase to je něco jiného, tak proč ne?! Navíc je Killian stejně jako King dost žhavý i když se umí chovat jako naprostý hňup. Nakonec se nechá i když jen trošičku, zkrotit holkou. Jde se na další.

Majuš333
29.12.2023 5 z 5

'Důležité je nedat nikdy najevo, co na vás účinkuje. Existuje mnoho lidí, kteří vás budou raději trápit kvůli vašim slabinám, než aby si vás vážili kvůli vašim silným stránkám.'


Amo má môj veľký obdiv, pretože z troch zrniek piesku dokáže vystavať honosný vzdušný zámok v rajských zákutiach pekla :)
V tejto časti ma dosť zaskočila Val (v dobrom samozrejme) a u Callan som sa ešte stále nerozhodla, či sa mi protiví alebo mi jej je len ľúto, že dokázala byť sexuálnou rohožkou bez akejkoľvek morálky a sebaúcty...
A aj keď sa určite teším na 'trojku', sliny mi tečú na Keatona :)


'Když jsou lidé pro zemi příliš drahocenní, bůh je k sobě vezme dřív. Svět je tak zlomený, že ty, kteří jsou příliš vzácní, než aby po něm chodili, odsud vezmou.'

januska82
23.10.2023 5 z 5

„Vítejte v Půlnočním běsnění.
Nejsme cirkus, nejsme lunapark.
Nemusíte se však ničeho bát – jen toho,
že vás připravíme o rozum.“

Čítali ste niekedy knihu, ktorá vás pohltí do takej miery, že nemôžete prestať čítať ??? Tak presne to sa mi stalo pri týchto, zatiaľ, dvoch knihách - na moje prekvapenie
Štýl písania tejto autorky si buď zamilujete, alebo ho budete nenávidieť. U mňa to bola dlho druhá možnosť. Po prečítaní série KORUNA som si povedala, že to nie je môj štýl ani zďaleka.... Bola som zmätená a mierne znechutená. Dala som si teda pauzu... Teraz sa mi žiadalo po dlhšom čase zmeniť žáner a zase som siahla po jej knihách.... Tentokrát to má na mňa ale úplne iný dopad... Tieto dve knihy, Chaos v míru a Hněv kejklíře, sú úplne úžasné!!!! Knihy sú plné tajomstiev, rôznych zvratov, erotiky, ale samozrejme aj romantiky
To iskrenie medzi hlavnými hrdinami, ako v prvej, tak i v druhej knihe si zamilujete Ja som si to užívala s nimi naplno!!!

Tí, čo milujete Dark romance, túto sériu si nenechajte ujsť!!! Ja sa hneď idem pustiť do ďalších častí

miloslava3256
01.10.2023 5 z 5

Opravdu velké množství drama, tajemství, intrik, mafie, smrti, sexu ... fakt se toho autorka nebojí. Skvělá mafiánská serie. Hodnocení píšu až po celé sérii, takže k této knize se mi píše hůř, ale všechny mají opravdu nečekané zvraty, každou postavu jsem si zamilovala a hltala každou stranu/kapitolu.

KajinaH722
11.08.2023 5 z 5

WOW!!! Po přečtení prvního dílu jsem byla nadšená a tak jsem se pustila do dalšího příběhu s Killianem a opět jsem se nemohla odtrhnout. U některých částí mi to připadalo podobné jako u první dílů. Ale mělo to pořád hloubku v napětí, překvapení a rozhodně plné drsného sexu!!!



Můžu tedy doporučit i druhý díl, protože další postavy navazuji v druhém díle. To samé teď u druhého dílu u konce byli postavy, které se objeví u třetího dílu ( výkřik do tmy ) do které se opět váhám po hlavě.

Autorku jsem si zamilovala. Je to teď moje oblíbenkyně :))))

lenka7679
31.07.2023 5 z 5

Pokračování běsnění. Vítejte a zdržte se, bude to ještě jízda.
Opět velmi čtivé a pekelná zápletka, která stejně jako v prvním díle udrží pozornost až do samého závěru.
Vzhledem k tomu, že již čtu třetí díl, nastřelím, že čtenáře čeká ještě neskutečná jízda.
Určitě čtěte a pokračujte směr další díl. Každý ve vás něco zanechá.

Micandy
26.07.2023 4 z 5

Pokud nechci přeslazenou romantickou knihu, ani detektivku, sáhnu po Amo Jones. Vždycky jsem zvědavá s čím zase přijde. Není to opravdu pro každého, šokující, zvrácené a někdy i nechutné až hororové prvky,přesto mě to baví.

katasokolov
14.06.2023 3 z 5

3,75/5*


Druhý díl se mi líbil o něco méně nežli první, přesto mě ale stále prostředí i postavy bavily.
Ústřední dvojice má super chemii a příběh se nám opět trochu posouvá, stále ale nevíme, kdo je hlavním záporákem, který chce zničit Půlnoční běsnění.

Knižní charaktery to ani zde nemají lehké a Amo jim připravila pěkné zrůdnosti (Amo sice s přibývajícími knihami vykrádá sama sebe - zápletky se dost podobají - čtivé to ale pořád je.). Provázanost se sérií králů je zde nepatrná, což by se mělo změnit ve třetím díle, na který jsem dost zvědavá, protože Kyrin . Lilith jako Harley Q. by jim to tam taky mohla pěkně nabořit a zamíchat kartami.

INDIVIDUALITA JE DAR.

Ta největší lež, kterou nám svět namlouvá, je, že na rodině nejvíc záleží. Ať s tím jdou do prdele. Krev jenom kalí způsob, jakým vnímáš jed kolem sebe.

Dizzy3
24.05.2023 4 z 5

Za mne o něco slabší než první díl a to jsem si původně chtěla přečíst tento první. Pořád to bylo temné a žhavé, ale spousta věcí v ději se opakovala dle prvního dílu což byla škoda.. A Saskie mi vůbec nesedla..Navíc jsem se přistihla, že jsem napjatější z toho, kdy se tam objeví zmínka o Persy a Kingovi, ti mi zkrátka přirostli k srdci hned..Nimcéně jsem zvědavá jak tahle partička bude pokračovat :)

Jenny46
19.05.2023 5 z 5

Kniha asi každému nesedne, ale tady ta série mě hodně baví .o)
Strašně miluji psané názvy písní a hledám si je které neznám, chaos pokračuje v bláznivém světě...
Hurá na další díl, kdo má rád Amo Jones bude spokojený!!!!!!

evineckY
11.05.2023 4 z 5

Já mám chaos v hlavě a co pak taková Saskie :-)

Arlienen
05.05.2023 4 z 5

ZVRÁCENÉ! TEMNÉ! PLNÉ SEXU A NÁSILÍ! TAKOVÁ KLASIKA OD AMO JONES.
Další díl ze série Půlnočního běsnění, jenž jsem si nemohla nechat ujít. Amo Jones je spisovatelka, která je natolik šílená a zvracená, až se mi tím vlastně nějakým divně zvráceným způsobem dostala pod kůži a její knihy jsou pro mě zajímavým zpříjemněním mezi jednotlivými knihami.

Autorka je specifická tím, že se zrovna nepáře s ženskými postavami. Udělá z nich polámané panenky, ze kterých se stanou silné ženy. Tento prvek se objevuje u hodně jejich knih.

Killiana jsem si oblíbila v prvním díle Chaos v míru a dostal se na druhé místo v oblíbenosti. Touto knihou své druhé místo obhájil, protože byl stejně boží a šílený jako v prvním díle.

Saskie byla zajímavá postava a líbilo se mi, jak jsem ji postupně poznávala. Ke Kejklíři se naprosto hodí.

V knize se objevil Elitní klub králů a za to jsem musela dát hvězdičku navíc, proto Králové jsou TOP. Hněv Kejklíře se odehrává mezi Ďábel a světice a Zbořenými zámky, kdy je Bishop v háji, protože od něj Madison utekla.

Jája92
16.04.2023 5 z 5

Po přečtení prvního dílu mi to nedalo a pustila jsem se ihned do příběhu s Killianem, řeknu to na rovinu, přečetla jsem to na jeden zátah, nemohla jsem se od příběhu odtrhnout.
Zase jsem prožila tytéž pocity jako u prvního dílu. Bavila jsem nad dialogy mezi hlavními hrdiny a vedlejšími postavami.
Je pravda, že si čtenář, obzvlášť pokud čte knihu chvíli po Chaosu určitě všimne stejných slovních obratů. Opět mě pohltil jejich zvláštní, tajemný a pokroucený svět plný nebezpečných situací a explicitního sexu.
I zde se najdou různé nedokonalosti, ale která kniha je nemá? Při čtení knihy jsem přemýšlela, jak mohla autorka na takové prostředí přijít a že má opravdu bohatou fantazii. Samozřejmě nechybí nejrůznější skladby, dramatické i žhavé scény, občas opravdu dost nechutné, ale prostě se jedná jednoznačně o styl autorky.
Nejedná se o romantické dívčí čtení, nejspíš to není pro každého.

Ann98
22.01.2023 4 z 5

S další knihou autorka odpálila bombu. Prostě pecka. Miluji knihy Amo Jones. Chtěla bych jí vidět do hlavy, protože něco takového vymyslet .. WOW!
Kniha je pokračováním, tentokrát dalšího člena z bratrstva. Killiana a Saskii si člověk musí zamilovat. Killian je sebevědomý, namyšlený floutek s hezkou tvářičkou, ale je nepředvídatelný, proto není dobré si s ním zahrávat. Přesně ten typ badboye, o kterém chcete číst. Saskia byla charakterem takový průměr. Mnohem víc mi sedla Persey z předchozího dílu. Za mě je větší psychopatka. Ale to co bylo právě mezi Killem a Sass .. PÁNI! K ostatním bratrům získávám čím dál větší sympatie. Těším se na Keatona, v tomto dílu mi velmi přirostl k srdci. Naopak Maja a Draja .. nooo ty holky mi pily krev celou knihu a jsem zvědavá, jaké plány s nimi má autorka nadále.
Zmínka o elitním klubu králů byla skvělá, nečekala jsem to, ale velmi mě potěšilo, že autorka takto propojila dvě série. I když to ve mně vyvolalo akorát plno otázek.
Tajemství, šok, rozuzlení .. tajemství, šok, rozuzlení .. a takhle to jde v knize pořád dokola.
Kniha se čte sama, nemohla jsem se od ní odtrhnout. Byla to prostě další jízda.

TerryDee
24.12.2022 5 z 5

Jestli jsem si myslela, že to Chaosem v míru končí, tak jsem byla na velkém omylu. Až tady to začalo nabírat na pořádných obrátkách.

To, co jsem prožila u této knihy a u tohohle příběhu, se nedá slovy popsat. Kill a Saskia jsou párem všech párů. To, co měli mezi sebou bylo něco tak silného a magnetického. Jejich společné scény jsou tak žhavé a jiskřivé. Zkrátka very hot. Jejich chemie vás zcela pohltí a nepustí. Budete si užívat to jejich hašteření, oboustrannou žárlivost a erotické scény.

Nemám jednoduše slov. Víte, že to tam je. A oni dva to také ví, ale udělat to správné rozhodnutí a krok. To chce odhodlání a kuráž.

Upřímně jsem zvědavá, co nám přinesou další knihy z této série. Už v květnu se můžeme těšit na Výkřik do ticha. Do té doby se pokusím přečíst sérii Elitní klub králů, neboť je to tak trochu spolu propojené. A já se chci v těchto světech orientovat.

Knihu bych doporučila těm, co už znají tvorbu Amo a vědí, co od toho můžou očekávat. I když člověk nikdy neví.

JaAnička
19.12.2022 5 z 5

Ssss...to bylo sexy. Temné, zvrácené, chvílemi nechutné, dechdeboucí, odzbrojující a přesně takové, jaké byste měli od Amo Jones čekat.
Už vás unavují neustálé plot twisty? Nebojte, tady je jich úplně stejné množství, jako ve všech ostatních románech. Nikdo si nemůže být jistý ničím a Amo moc ráda splétá dohromady osudy minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Takže čekejte v bledě modrém úplně to samé, co od série EKK nebo Koruny...všichni mají sexy těla, užívají si explicitní sex a muži jsou klasicky majetniční dominantní svalnatí prachatí parchanti, o kterých dívky tajně sní, když nemůžou večer spát.
Taky se mi libí, jak je v jejich světě vlastně všechno "složitě jednoduché"...všechno ví, všechno znají a každá fakt-ultra-mega-šílená zápletka se vyřeší během jedné stránky.
A Saskia? To je taková bad-b*tch, já tu holku zbožňuji.

+ Je pravdou, že tam Amo někdy trochu ulítává...jakože: 1. dvakrát jí sundá tytéž kalhotky, 2. dvakrát jde tou stejnou cestou, nebo je naopak úplně jinde než byla, 3. mění se barvy oblečení, místností, 4. v noci ji škrtí, mlátí a bůh ví, co ještě, ale další den si vezme - vlastně skoro plavky - a nikdo nevidí modřiny, 5. mění se věk postav, 6. všimli jste si, jak často je objevuje téma únosu, extrémně rychlé záchrany?... ale to přece nevadí...kvůli takových malichernostem to přece nečteme, že ne, dámy?
(PS: všechny tyto problémy nejsou jenom v této knize, ale obecně v její tvorbě)

Lavina
15.12.2022 5 z 5

Neuvěřitelná jízda... Nedokážu říct, který díl byl lepší... Tento měl spád, příběh, krev, sex... Možná byl trochu víc zvrácený co je u Amo úplně normální.... Za mě topka v tomto žánru....

wotana
08.11.2022 5 z 5

No co dodat... Prostě Amo miluju, asi jsem ujetá, ale nemůžu si pomoct, její knížky jsou prostě dokonalý.

Autorovy další knížky

Amo Jones
novozélandská, 1988
2018  74%Stříbrná labuť
2018  77%Polámaná loutka
2018  76%Šepot mrtvých
2019  72%Koruna nenávisti
2019  85%Malum – část první

Kniha Hněv kejklíře je v

Právě čtených1x
Přečtených327x
Čtenářské výzvě18x
Doporučených25x
Knihotéce245x
Chystám se číst95x
Chci si koupit25x
dalších seznamech4x