nenúfar nenúfar komentáře u knih

☰ menu

Pravdivý příběh skupiny Bilderberg Pravdivý příběh skupiny Bilderberg Daniel Estulin

Pomerne hodne udaju nashromazdenych neprehledne a prehustene. Kniha obsahuje hodne faktu a je treba znat i souvislosti. Jinak skvela cetba.

27.07.2021 4 z 5


Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Zabiják Anders a jeho přátelé (a sem tam nepřítel) Jonas Jonasson

Kniha je pro mě zklamáním.

31.10.2016 1 z 5


Anatomie lži Anatomie lži Dan Brown

Řekla bych že se jedná o Brownovo nejlepší dílo. Skvělý příběh, který mě fascinoval tak, že jsem knihu odkládala pozdě v noci a ráno šla do práce nevyspaná a přesto jsem další večer opět četla až do ranních hodin.

23.08.2016


Inferno Inferno Dan Brown

tato kniha je jednoznačně literární zážitek! doporučuji!

23.08.2016


Strážkyně tajemství Strážkyně tajemství Barbara Wood

Touto knihou mě autorka velmi zklamala, jedná se o jednu z několika komerčních knih, které sepsala jen proto aby něco napsala. Bez přemýšlení, bez přípravy. Kniha nemá žádnou myšlenku, chvílemi je naprosto povrchní a o ničem, musela jsem se nutit abych ji dočetla.

23.08.2016


Posvátné místo Posvátné místo Barbara Wood

Myslím, že Posvátné místo je nejlepší knihou této autorky. Skvělý příběh, krásně se doplňující minulost a přítomnost, pokaždé jsem si říkala "jak z tohohle autorka vybruslí?" a pokaždé to zvládla tak, že jsem zůstala s pusou otevřenou. Smekám před Woodovou a před touto knihou. Po přečtení (měla jsem ji půjčenou) jsem si ji běžela koupit, a dnes už zaujímá čestné místo v mé knihovně.

23.08.2016


Lékařka Samantha Lékařka Samantha Barbara Wood

Kniha je naprosto úžasná, taková Doktorka Quinnová, kterou jsem jako dítě zbožňovala :-) Musela jsem ji přečíst téměř na jeden zátah :-) velmi doporučuji!

23.08.2016


Had a hůl Had a hůl Barbara Wood

Trochu mě překvapily některé komentáře....za mě jednoznačně jedna z nejlepších knih této autorky, jde vidět, že se na příběh pečlivě připravovala a hodně konzultovala s odborníky. Pasáže o historii mi nepřipadaly zdlouhavé, právě naopak.Skvělá knížka - doporučuji!

23.08.2016


Hořké tajemství Hořké tajemství Barbara Wood

no...kniha neuchvátila ale ani nezklamala. A to je její mínus, protože od Woodové očekávám vždy skvělý příběh... rozhodně se k ní už nevrátím. Je to ten typ knihy, které si přečtete jen jednou.

23.08.2016


Babylonská hviezda Babylonská hviezda Barbara Wood

Kniha pro mě byla obrovským zklamáním, připadalo mi, že Woodová potřebovala rychle vydat nějaký příběh a tak bez rozmýšlení něco napsala a ani si to po sobě nepřečetla.

23.08.2016


Kletba svitků Kletba svitků Barbara Wood

Přiznám se, že jsem z tohoto příběhu velmi rozpačitá, ne že by se mi nelíbil ale ani mě neuchvátil, chvílemi jsem si říkala "jako vážně?" nevím...Woodová má mnohem lepší knihy. Za mě spíše mínus

23.08.2016


Věštkyně Věštkyně Barbara Wood

Tato kniha se Woodové moc nepovedla. Připomínala mi Indiana Jonse, furt se před něčím někam utíká, není čas.... nevím, jiné knihy jsou mnohem lepší.

23.08.2016


Panenky z ráje Panenky z ráje Barbara Wood

Byla to první kniha, kterou jsem od této autorky četla, a uchvátila mě tak, že jsem pak celý rok nečetla jiné knihy než knihy Woodové. Příběh vás zaujme hned na samém začátku, je to velmi krutý příběh ale bohužel velmi realistický. Doporučuji!

23.08.2016


Zlatá země Zlatá země Barbara Wood

Knížka se čte velmi dobře, doporučuji!

23.08.2016


Modrý kámen Modrý kámen Barbara Wood

Woodová opět nezklamala, skvělá knížka, rozhodně doporučuji!

23.08.2016


Esmeralda Esmeralda Delia Fiallo

José ještě nepřišel? :-) knihu mám doma...jako asi většina mé generace, a vůbec se za to nestydím :-) čte se podivuhodně dobře. Velmi se mi líbila i telenovala, děj (na danou dobu) byl naprosto geniální.

18.08.2016


Inés, má drahá Inés, má drahá Isabel Allende

Kniha poukazuje na zrůdnost dobyvatelů....chvilkama mi bylo až do breku. Po přečtení jsem měla děj stále v hlavě, neustále jsem o něm přemýšlela...Řekla bych, že se jedná nejlepší dílo této autorky.

18.08.2016


Paula Paula Isabel Allende

Nikdy bych nechtěla zažít to co si prožila autorka této knížky. Úžasný příběh!

18.08.2016


Hostitel Hostitel Stephenie Meyer

Film naprosto příšerný, kniha naprosto dokonalá. Dokonce lepší jak Twilight sága. Twilight sága je krásný příběh ale Hostitel má hlubokou myšlenku. Duše jsou bytosti, kterým jsem po celý příběh fandila.
Na film zapomeňte a vemte do ruky knihu!

18.08.2016


Babička Babička Božena Němcová

Babičku jsem musela přečíst už na ZŠ, bohužel tehdy jsem ještě nebyla schopna ji pochopit. Teprve teď po 15 letech jsem ji vzala znovu do ruky (tentokrát dobrovolně) a přesvědčila se o tom, že je to opravdový poklad české literatury. Každý by si ji měl přečíst teprve tehdy až je "literárně vyspělý", pak teprve bude schopný ji porozumět. Pokud ale nedosáhne toho správného "levelu" připadá mu děj nudný a jazyk těžký.

18.08.2016