Panenky z ráje

kniha od:

KoupitKoupit eknihu

Příběh dívek z bohaté egyptské rodiny, které v poutech islámu a rodových tradic bojují za své právo na štěstí a vlastní životní cestu. Přes dobrodružství a tragédie následující po jejich útěku od rodiny se jim podaří najít vlastní identitu v práci a lásce.

Vyšlo v dotisku pod isbn 978-80-721-8117-9

https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/2669/big_panenky-z-raje-0ua-2669.png 4.5616
Žánr:

Komentáře (92)

Kniha Panenky z ráje

Nofar197
16.10.2022

Místy trochu naivní, ale hezky příběh o síle žen, který se dobře čte. Můj obdiv má zejména Kamelie.

oolinkaa
09.10.2022

Moc pěkný příběh , jen moc postav a občas jsem se ztrácela , kdo je kdo , kdo ke komu patří a jaké mají mezi sebou vazby . Každopádně i tak se velmi pěkně příběh čte a doporučuji

cedricdiggory
15.09.2022

Jedna z mých nejoblíbenějších knih vůbec. Rád se vracím k jejím pasážím. Mám je založené a vždy, když potřebuji povzbudit nebo si zapřemýšlet, otevřu knihu na oné straně.

asam
11.09.2022

Děj měl spád, ale nějak moc jmen, A občas jsem se neorientovala v rodinných vztazích. Kdo je bratr, matka, strýc, druhý manžel a pod.

likaf
26.07.2022

Kniha se četla vcelku dobře. Nijak mě ale neuchvátila. Taková červená knihovna z muslimského světa.

Le Chat
01.06.2022

Opravdu povedený román - Barbara Woodová prostě umí. Už se těším na román Pod africkým sluncem.

Iris30
28.02.2022

Poprvé jsem tuto knihu držela v ruce před 17 lety, a měla ji přečteno za 2 dny, naprosto mě dostala a já nedokázala přestat.
Od té doby jsem ji četla asi 7x, možná 8x, je úžasně napsaná a děj vás okamžitě vtáhne a nepustí.
Kdykoliv si vzpomenu na děj, okamžitě po ní sáhnu a zase čtu.
Je to moje Top, žádnou jinou knihu jsem tolikrát nečetla.

Anavi8912
01.02.2022

Knihy spisovatelky Barbary Woodové mě vždy pohltí. Také příběh egypských žen z bohaté rodiny mě zaujal. Vřele doporučuji.