Manoloma Manoloma komentáře u knih

☰ menu

Záhada panství Bainbridge Záhada panství Bainbridge Laura Purcell

Pro mě jednoznačně jedno z největších literárních překvapení letošního roku, knihu jsem zhltla za dva dny a neskutečně mě bavila - strach se střídal se zvědavostí a musela jsem číst dál až do famózního finále - pokud u nás bude vydána další autorčina kniha - a v to doufám - hned dělám předobjednávku :-) Skvělé!

22.11.2021 5 z 5


Mráz pod kůží Mráz pod kůží Allie Reynolds

Kniha mě velmi bavila i když o snowboardingu nic moc nevím,hltala jsem každou stránku, je velmi čtivá a napínavá, určitě doporučuji!

06.01.2021 5 z 5


Sekta Sekta Mariette Lindstein

Skvělá kniha, přečetla jsem ji za dva dny a nemohla jsem se od ní odtrhnout, napsáno neuvěřitelně autenticky, běhal mi mráz po zádech, super zážitek.

06.01.2021 5 z 5


Báječné nakupování o Vánocích Báječné nakupování o Vánocích Sophie Kinsella (p)

Becky se vrátila v nejlepší formě, knížka mě zahřála u srdce - je krásně vánoční a pohodová a ten konec... :-) vřele všem doporučuji k přečtení, úžasná oddychovka, určitě se k ní vrátím.

04.12.2020 5 z 5


Karanténa Karanténa Peter May

Přečetla jsem jedním dechem, příběh mě velmi bavil i v této době a trochu mě vlastně uklidnil v přesvědčení, že by mohlo být i hůř. Je to moje první setkání s autorem a rozhodně si přečtu i další jeho knihy.

30.11.2020 5 z 5


Korálky z klokočí Korálky z klokočí Naďa Horáková

Příjemná oddechovka, děj rychle ubíhal a příběh mě bavil.

30.11.2020 4 z 5


Pokoj pro hosty Pokoj pro hosty Dreda Say Mitchell

Kniha se mi četla dobře, závěr byl překvapivý, dostala jsem, co jsem očekávala, takže za mě spokojenost.

03.11.2020 5 z 5


Útočiště Útočiště Jérôme Loubry

Poslední dobou mám pocit, že mě jen tak nějaká kniha nepřekvapí, vše už tu bylo mockrát, pokud jste na tom stejně přečtete si Útočiště, je to něco úplně jiného, originálního a s naprosto nečekanými zvraty. Doporučím ji i svým známým abych se přesvědčila, že jsem konec pochopila dobře. Každopádně tahle kniha mi v hlavě zůstane hodně dlouho.

23.10.2020 5 z 5


13x český horor 13x český horor Zdeněk Bölten

Vzdala jsem to po několika povídkách, ztráta času

22.10.2020 odpad!


Oko za oko, manžel za manžela Oko za oko, manžel za manžela Alena Jakoubková

Knihy od Aleny Jakoubkové mám zafixované jako příjemné oddychovky, ale takhle mě tedy zklamala. Hlavní hrdinka se chová jako jednoduchá nána, která spolu se stejně založenými kamarádkami tepe nevěrného manžela a celou dobu ublíženě kňourá. Nechybí samozřejmě pomyslný princ na bílém koni. Popisy jídla jsem očekávala - autorka se v nich vyžívá ve všech svých knihách, ale tady mě stokrát "upatlaný" bramborový salát ke svačině už vážně štval. Další knihy autorky už asi vyhledávat nebudu. Možná mi jen nesedla tahle parta kamarádek, ale za mě nuda nuda nuda.

17.09.2020 1 z 5


Drak spí Drak spí Michaela Klevisová

Tak tohle byla pecka, napínavá kniha bez potoků krve, ale přesto super detektivka, přečteno za dva večery, vřele doporučuji!

31.08.2020 5 z 5


Léto v síti Léto v síti Petra Martišková

Sice už taky nejsem cílová skupina, ale u knížky jsem si hezky odpočinula a bavila mě :-) doporučuji.

31.08.2020 5 z 5


Dovolená očima delegátky Dovolená očima delegátky Jitka Herzánová

Příjemná a oddychová četba.Hlavní hrdinku jsem ve spoustě situací litovala a zároveň obdivovala jak se dokázala se vším s grácií vyrovnat. Bavila mě :)

16.08.2020 5 z 5


151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem 151 dní Pacifickou hřebenovkou – Dobrodružství Holky s bucket listem Lucie Kutrová

Perfektní kniha, každý vecer jsem se těšila jak s Luckou "ujdu" pár dalších mil k cíli ????. Svizna, vtipna kniha a krásné fotografie, všem milovníkům cestopisu a nejen jim vřele doporucuji!

09.08.2020 5 z 5


V mlze V mlze Caroline Eriksson

Knihu jsem dočetla, ale dalo to hodně práce. V polovině mi děj přišel jako naprostá slátanina nesouvislých myšlenek hlavní hrdinky, konec to malinko vylepšil, ale přesto mě kniha zklamala. Naštěstí jsem si ji jen vypůjčila v knihovně.

05.08.2020 1 z 5


Zapomenuté dívky Zapomenuté dívky Sara Blædel

Zajímavé téma, ale děj se trochu táhnul. Konec to vylepšil i když mě úplně nešokoval - něco podobného jsem čekala.

20.07.2020 3 z 5


Báječné nakupování v Las Vegas Báječné nakupování v Las Vegas Sophie Kinsella (p)

O něco lepší než Báječné nakupování v Hollywoodu, ale i tak jsou tyhle dvě knihy nejslabší z celé série.

18.04.2020 2 z 5


Báječné nakupování v Hollywoodu Báječné nakupování v Hollywoodu Sophie Kinsella (p)

Sérii Shopaholic miluju, ale v téhle knize není ta samá Becky jako v minulých dílech a tahle osoba mi není vůbec sympatická. Jak jsem se na nový díl těšila tak přišlo obrovské zklamání, bohužel..

18.04.2020 1 z 5


Takhle jsem si to teda nepředstavovala Takhle jsem si to teda nepředstavovala Halina Pawlowská

Kniha pobavila, historky z autorčina života mě zaujaly a u knížky jsem si odpočinula. Je pravda, že vracet se k ní asi nebudu, ale na jedno přečtení jsem spokojená.

08.01.2020 5 z 5