Katjushaa Katjushaa komentáře u knih

☰ menu

Nenávist Nenávist Chris Carter

Trochu zklamani. Nejak moc prekombinovane a postava Luciena me tam vylozene nebavila. Mne by snad ani nevadilo, kdyby Hunter zemrel a cela serie se tim uzavrela. Uz to ztraci ten naboj, co mely prvni dily.

24.11.2019 3 z 5


Den poslední Den poslední Glenn Kleier

Tak nevim. Porad jsem cekala, ze se neco zasadniho stane, ale ten konec mi prisel takovy plytky. Nekdo to tu hodnotil jako thriller, ale ten ja tam nevidim ani naznakem. Myslenka zajimava, ale zadny vetsi dojem to ve mne nenechalo.

17.06.2019 3 z 5


Trhlina Trhlina Jozef Karika

Knihu jsem odkladala, ale nakonec jsem byla spokojena. Nektere pasaze v prvni polovine knihy byly mozna zbytecne rozvlekle, nijak atmosfere nepomohly . I s vedomim, ze se jedna z casti o realne pribehy a zbytek fikce, cist finale v jednu v noci bylo celkem vyzivne a radeji jsem si pak na spani pustila cokoli, co by na me mluvilo, abych nad tim nemusela vic premyslet :) Hlavni hrdina mi nebyl moc sympaticky, ale to vlastne nikdo z jeho okoli. I kdyz mi nevadi pribehy bez jasneho konce, tak tady bych se velmi rada dozvedela vic.

27.07.2018 4 z 5


Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Kniha mě tentokrát moc nebavila. Možná už mám těhle typů knih přečteno mnoho, ale začíná mi to připadat jak přes kopírák. Dalším důvodem je pro mě nesympatická vyšetřovatelka Erika. Hrdina může být asociál, ale současně může být i vtipný a čtenáře si získat. Tahle mě prostě štvala celou knihu. A ano, souhlasím s jinými, že když už zde byl i pohled na pachatele, tak jsme se mohli více dozvědět o tom, co formovalo jeho chorou mysl.

25.03.2018 3 z 5


Analytik Analytik John Katzenbach

Jak uz tady bylo napsano, nektere pasaze byly zbytecne natahovane. Me osobne zacala kniha bavit az v druhe polovine a do ted mi vrta hlavou, proc protivnici v druhe polovine proste nezacali likvidovat pribuzne doktora,jak z kraje vyhrozovali? Jinak ale muzu knihu doporucit :)

05.11.2017 4 z 5


Sněhurka jablka nebaští Sněhurka jablka nebaští Petra Stehlíková

Knížku jsem přečetla během jednoho dne. Určitě je vtipná, ale já se přiznám, že některé části mi přišly až moc praštěné a neuvěřitelné, až mi to maličko kazilo dojem a neustálé opakování jednoho jména nebo spíš přezdívky mi od druhé poloviny knihy už lezlo dost na nervy. Ale možná to bylo právě tím, že jsem ji přečetla "na posezení" :)

18.10.2017 4 z 5


Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Ne každá kniha od Nesbo se mi líbila, ale v tomto případě se ukázal jako pan Spisovatel. Ještě mám před sebou závěr, ale schválně jsem zpomalila, jelikož to nechci dočíst :)) Kniha je opravdu návyková a naprosto mě pohltila tak, že jsem litovala, že to mám do práce jen 10 minut tramvají a četla ještě chvilku na přechodech a doufala, že tam tentokrát ta červená bude dlouho :)

23.05.2017 5 z 5


Malý pražský erotikon Malý pražský erotikon Patrik Hartl

Druhou polovinu knihy jsem přečetla na jeden zátah. Zábavné čtení, které píše sám život a postavy jsou díky tomu uvěřitelné a lidské. I když jsem se bavila celou dobu, tak objednávání asijského jídla u Píčusů na závěr mě fakt rozesmálo :-D

03.02.2017 5 z 5