Daudalinka Daudalinka komentáře u knih

☰ menu

Padesát odstínů temnoty Padesát odstínů temnoty E. L. James (p)

Vzhledem k tomu jak jsem hltala první díl jsem čekala něco víc ...

26.02.2013


Finále Finále Becca Fitzpatrick

Kniha mě stejně jako předchozí díly naprosto vtáhla do sebe.Na konci jsem uronila slzu.Bude mi chybět Patch.Bude mi chybět Nora.A bude mi chybět i Vee protože mi neskutečným způsobem připomíná moji nejlepší kamarádku... Spoiler: Proč sakra Scott? : Kde byla ta scéna plná divokého sexu na kterého jsme se všichni tak strašně těšily?

11.12.2012 5 z 5


Luxus Luxus Anna Godbersen

Gossip Girl jenom o několik let dříve.Možná právě proto mě to tak baví.

11.12.2012 4 z 5


Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Kniha Zavržený patří mezi moje oblíbené.Je to fascinující knížka kterou jsem měla za víkend přečtenou.Znám ji prakticky zpaměti. Nemůžu se dočkat poslední knihy.

26.11.2012 5 z 5


Ticho Ticho Becca Fitzpatrick

Stejně strhující jako předešlé díly

14.05.2012 5 z 5


Nádherný zmatek Nádherný zmatek Kami Garcia

Tyhle knížky jsem si naprosto zamilovala a s chutí se pustím do čtení dalšího dílu.I přestože ve mě hlodá takový zvláštní pocit že tahle knižní serie nebude mít dobrý konec.Doufám že se pletu.Ovšem na druhou stranu většina knih končí dobře.Což je samozřejmě správně protože kdybychom nemohly věřit ve štastné konce víra v co by nám zbyla?
Takže doufám že se , se svým pocitem pletu a bohu moc zařadit kroniku prokletých zaklínačů mezi knihy se štastným koncem kde dobro zvítězí nad zlem a láska překoná všechny nástrahy.

23.04.2012 5 z 5


Probuzená Probuzená Kristin Cast

Jsem jediná komu příjde že už se to nějak táhne? o.O Další díly si kupuju jenom kvůli tomu přotože nemám ráda když nějakou knižní serii nedotáhnu do konce...

21.01.2012


Zář Zář Alexandra Adornetto

Abych se přiznala kniha mě moc nenadchla.Byla to taková hodně velká oddechovka prakticky o ničem.Ale z nějakého naprosto nepochopitelného důvodu jsem se rozhodla že dám šanci dalším dílům které mají vyjít ...

06.01.2012


Na útěku Na útěku Rachel Ward

Jsem někde v půlce knížky a musím říct že se mi líbí jakým stylem je napsaná.Libí se mi i příběh.Když se do knížky začtu je stránku od stránky těžší ji znovu zavřít.Knížka je napsaná´podle mého názoru dost drsně a nesetkáváme se s ní jako v ostatních knížkách s lidmi kteří žijí v luxusu a jsou obklopeni přátely.Tenhle brutální ale realní pohled na život dvou mladých lidí mi příjde osvěžující.
Snad stejným stylem budou napsané i daší díly a nijak mě nezklamou protože si myslím že tahle knižní serie má budoucnost.

02.12.2011 4 z 5


Splynutí Splynutí Maggie Stiefvater

Nevím tuhle knižní serii čtu vždycky když není co jiného číst.Patří mezi ty které mám ráda ale není moje nejoblíbenější.Stejně by mě ale zajímalo jak tohle nakonec dopadne...

29.11.2011


Srdce v sázce Srdce v sázce Alyxandra Harvey

Tahle knížka byla ze začátku dobrá oddechovka.Rozjela se asi až v posledních pěti kapitolách.Nevím , možná jsem čekala víc ale nemůžu říct že by mě úplně zklamala.Určitě ale vím že si koupím i další díl.

25.11.2011 3 z 5


Jezdci časem Jezdci časem Alex Scarrow

Strašně jsem se těšila až takhle knížka vyjde protože o cestování časem jsem toho moc nepřečetla.Okamžitě jak se objevila na pultu v knihkupectví šmátla jsem po ní a oči mi jiskřili nadšením.Do knížky jsem se úplně ponořila ale asi v půlce nevím proč mě prostě přestávala bavit.Trvalo mi skoro měsíc než jsem dočetla posledních 100 stran protože jsem se k tomu prostě nemohla nějak vrátit.
Cestování časem je skvělý nápad a to že Hitler vyhrál druhou světovou válku byla dost děsivá.I přes tu nechut přečíst si zbytek knížky se mi ve finále docela líbila.

12.11.2011 3 z 5


S příšerami v jedné lavici S příšerami v jedné lavici Lisi Harrison

Dlouho jsem čekala až tahle knížka vyjde u nás a měla jsem neskutečnou radost když jsem ji uviděla na polici v knihkupectví.Líbila se mi.Líbilo se mi pozorovat jak podobné jsou problémy normáků a monster.Knížka měla i vtipnější části které mě donutily k úsměvu.Těším se na pokračování.

12.09.2011 4 z 5


Hlas nože Hlas nože Patrick Ness

Kniha mě naprosto vtáhla do děje.Přečetla jsem ji jedním dechem a neskutečně se těším na pokračování.Sdílím stejný názor jako Frakira : Proč Manchee? :(

11.09.2011 5 z 5