Ála1968 Ála1968 komentáře u knih

Obálka knihy Damiano: Temná identita Damiano: Temná identita Michaela Brnková

Prostě Míša umí, každá její kniha je bezva.A doufám, že budou další díly, protože všichni bratři by si zasloužili svůj příběh

19.07.2026

Obálka knihy Knoxova zastávka Knoxova zastávka Jamie Begley

Celá tahle série je skvělá i když Razer zatím vede, všichni tihle kluci jsou boží.Snad bude autorka pokračovat, protože těch kluků je tam víc, kteří si zaslouží svůj příběh

09.07.2026

Obálka knihy Léto mezi řádky Léto mezi řádky Alena Štraubová

Krásný letní příběh,moc hezky zpracované pocity a uvědomění své orientace, kterou zjistí Denis až ve Španělsku.Bylo to napsáno s citem

Obálka knihy V krutosti stínů V krutosti stínů Liv Zander

Tak tenhle díl mi rozbil srdce.To bylo tak nádherné i když dost kruté.Na tuhle sérii budu ještě dlouho vzpomínat a rozhodně se k ní ještě vrátím

Obálka knihy Na křídlech zrady Na křídlech zrady Liv Zander

Temná fantasy na kterou jsem se hodně těšila. Musím přiznat, že nejsem vůbec zklamaná.I když některé části byly opravdu hodně drsné,bylo to skvělé

Obálka knihy Kniha Azraelova Kniha Azraelova Amber V. Nicole

Tohle bylo vážně takové zvláštní a neotřelé.Ze začátku mě příběh nijak neohromil,ale chtěla jsem ho dočíst. Čím více jsem četla, tím větší grády měl.Nakonec nelituji.A ten konec....To mě tedy hodně rozhodilo a doufám, že to není tak skutečně.

Obálka knihy Papírová srdce Papírová srdce Claire Contreras

Tak tohle bylo stokrát lepší než první díl.Fajn bylo, že tam byli všichni z předchozího dílu. Krásná dojemná romantika, milovala jsem Jensena i Miu.

Obálka knihy Kaleidoskop srdcí Kaleidoskop srdcí Claire Contreras

Celkově nenáročná romantika.Není to nic extra, ale jako oddechovka to bylo dobré

Obálka knihy Ještě jednu noc Ještě jednu noc Petra Langová

Autorku mám moc ráda, píše úžasně.Tahle kniha je rozhodně hodně emoční a ještě po přečtení dlouho ve vás zůstane.Bylo to hodně smutné, legrační a smích se střídá s pláčem. Nádhera

05.07.2026

Obálka knihy Můj vztah na jednu noc Můj vztah na jednu noc Vi Keeland

Tahle série se holkám vážně povedla.Miluju i ostatní jejich knihy i když musím přiznat, že Penelope mám trochu raději, když píšou samostatně.Ale tahle série nemá chybu a těším se na další díl

05.07.2026

Obálka knihy Barbarský milenec Barbarský milenec Ruby Dixon

Tahle série mě hrozně baví.A řekla bych, že je díl od dílu lepší a lepší.Je to vtipné, romantické, s trochou erotiky. Není to nic,nad čím byste museli přemýšlet, krásně se pobavíte

Obálka knihy Ve zlém i v dobrém Ve zlém i v dobrém M. K. Hardy

S touhle autorkou se dost peru.Tak nějak mě zatím chytily dvě knihy a já stále čekám,kdy se opět zadaří.No tady to tak nevypadá.Ten námět byl fakt skvělý, ale jeho zpracování mi přišlo slabší. Místy to bylo chaotické a ze začátku celou třetinu nevíte vůbec co se děje.A ten konec byl taky odfláknutý

Obálka knihy Rozkoš pod maskou Rozkoš pod maskou Scarlett Peckham

Na to, že to byla autorčina prvotina, to bylo vážně dobré.Sice mi Poppy občas lezla na nervy,ale příběh jako takový se mi líbil.No těším se na Constance,ta se mi líbila

Obálka knihy Poslední střípek Poslední střípek Catherine Cowles

Tohle bylo skvělé.Moc mi to připomnělo moji oblíbenou Devney Perry.Romantika spojená s krimi, nejlepší bylo, že jsem dlouho netušila,kdo by to mohl být.A popravdě, to se mi moc nestává.

02.07.2026

Obálka knihy Keeping 13 Keeping 13 Chloe Walsh

Po přečtení prvního dílu jsem honem musela sáhnout po druhém.A tenhle díl mi rozbil srdce na kousíčky.Tolik nešťastných dětí,tolik emocí,tolik zla a na druhé straně tolik lásky, přátel a humoru.A tolik mých slzí

30.06.2026

Obálka knihy Binding 13 Binding 13 Chloe Walsh

Nejsem cílová skupina a přesto jsem knihou okouzlená.Tohle bylo hodně dobré, šikana,tyranie, domácí násilí a vedle toho romantická láska.Za mě skvělé

30.06.2026

Obálka knihy Už nikdy sama Už nikdy sama Merit Niemeitz

Zrovna jako druhý díl i tenhle byl skvělý.Jemný romantický příběh o lásce a přátelství.Jen mě mrzí trochu ten konec, mohl být lepší

29.06.2026

Obálka knihy Už nikdy ztracená Už nikdy ztracená Merit Niemeitz

Rozhodně lepší než první díl.A oceňuji, že tentokrát se to obešlo bez množství sexuálních scén,ne, že by mi vadily,ale sem se nehodily.Tohle byl takový milý, krásný příběh o důvěře a postupném sbližování

29.06.2026

Obálka knihy Svedeni Svedeni Emily McIntire

U téhle série je to tak trochu na přeskáčku.Po skvělém prvním díle to bylo jako nahoru a dolů,jak na horské dráze.No bohužel tenhle díl zůstal někde dole.Nebylo to nejhorší, ale na zadek jsem si z toho nesedla

27.06.2026

Obálka knihy Mezi krásou a ošklivostí Mezi krásou a ošklivostí Bryn Greenwood

Hrozně smutný a syrový příběh u kterého si umím představit, že se stal. Není to romantické a přesto držíte oboum palce,aby aspoň oni dva i Donald měli lepší život

27.06.2026

Zavřít