Osudové setkání - Štěstí má čtyři tlapky

Osudové setkání - Štěstí má čtyři tlapky https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/444862/bmid_osudove-setkani-XTf-444862.jpg 4 70 22

Redwood Ridge série

1. díl

Zvěrolékař Cade dosud nepotkal ženu, na kterou by nezabralo jeho kouzlo. Jenže když k němu jednou pozdě večer vkročí do ordinace Avery s poraněným štěnětem, Cade se chová nemožně, čímž si z její strany vyslouží naprostý nezájem. Jak přesvědčit tuhle nadmíru opatrnou ženu, že zamilovat se do toho pravého není chyba?

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Puppy Love , 2017


více info...

Přidat komentář

Ála1968
19.04.2024 4 z 5

Skvělá oddychovka,podle obálky jsem čekala něco jiného,ale byla jsem mile překvapená.Snad bude pokračování,tady se mi líbil Cade,byl úžasný, trpělivý,zato Avery byla někdy hrozná a dost mě štvala .Tak snad se dočkáme ještě příběhy s Cadeho bratry, kteří byli taky moc super

janina66
27.10.2023 4 z 5

1. Obálka je otřesná.
2. Milá příjemná oddychovka
3. Cade měl s Avery svatou trpělivost.
Takovýho chlapa pohledat.
Jo šlo to, taková pohádka.


Renike
03.09.2022 5 z 5

Dle obálky jsem čekala YA knížku, ale příjemně mě překvapila, že ne. Takové lehké letní čteníčko, romantika. Cade byl skvělý - jako člověk i jako veterinář. Jen nechápu název knihy - štěstí má spíš tři tlapky ;) 1.díl série, snad vyjde i další pokračování, budu se těšit.

lusitta05
06.12.2021 4 z 5

Také fajn čítanie,aj romantika,síce Avery mi išla trochu na nervy,ale Cade bol super.

LenRan
27.10.2021 4 z 5

To byla taková pohoda, krásný relax si přečíst o takových lidech. Bylo by fajn, kdyby se vydala celá série :) budu doufat.

Lofda
25.10.2021 4 z 5

Proč ten divný název a obálka, podle které byste čekali čtení pro náctileté?? Za mě moc hezká romantika. Žádné přehnané drama, ale příběh mámy autistického dítěte, která po rozvodu začíná znovu a připlete se jí do cesty fešácký veterinář ;-) Příběh je trochu jiný, takový opravdový a já doufám, že u nás vyjdou i další díly.

lucie3944
10.05.2021 4 z 5

Pro mě je to tak neobvyklé prostředí, že si tuto knihu budu nějakou dobu pamatovat. Líbilo se mi to. A kdyby někdy vyšlo pokračování, velmi ráda si ho přečtu.

alzbeta4340
21.02.2021 5 z 5

Líbilo. Ideální záležitost k vyčištění hlavy k přečtení za jeden víkend. Jedná se o typ romance, která neobsahuje neuvěřitelná dramata a akce, nýbrž na běžném životě popisuje začátek vztahu dvou lidí.
Knihu podle mě nevystihuje infantilní název ani rozjásané foto mladé dvojice na obálce. Avery je matka autistické dcerky a Cade je veterinář s praxí.

narisa
04.01.2021 5 z 5

Kniha se mi líbila. Postavy byly sympatické, Cade byl skvělý veterinář, který opravdu miloval zvířata. Název v češtině je zase zavádějící, jak už je uvedeno v komentáři níže - nechápu, jak můžou dát do názvu "Štěstí má čtyři tlapky", když Seraf na začátku knihy musí podstoupit amputaci a má tak tlapky jen tři. Opravdu je pak vidět, že kdo vymýšlí název nebo anotaci, knihu nečte. A není to poprve, co jsem to u tohoto nakladatelství zažila.
Jinak příběh Avery, Cade a Hailley se mi moc líbil. A moc ráda bych si přečetla další díly, ale...zatím žádné info o tom, že by měly vyjít :(

Liduka
23.10.2020 2 z 5

Asi budu za vyvrhele, ale mě kniha zklamala. Do čtení jsem se musela nutit. SPOILER: Postavy byly až moc dokonalé - Avery dokonalá matka, žena, šlo jí všechno na co sáhla, Cade zase dokonalý krasavec všechápající a umějící to s postiženými dětmi. Také mě štvalo, jak Avery pokaždé, když se začalo "něco" dít, začala o svém bývalém a zkazila tak romantickou chvilku. Jako když to bylo poprvé a dejme tomu podruhé tak budiž, ale když už to bylo potřetí, tak jsem si říkala, jestli vůbec k něčemu dojde. Podle mě mu rovnou měla napoprvé říci co jí všechno dělal a bylo by to alespoň vyjasněné. No a zbytek knihy byl zase vyplněný intimními chvílemi a alespoň na konci se něco dělo. Další co mi vadilo, bylo to propírání jejich vztahu na twitteru. Tohle kdyby mi někdo dělal byť by byl z rodiny, tak bych si to rozhodně nenechala líbit. Za mě tedy tato kniha ne.

jana8352
16.10.2020 3 z 5

Romantická knížka, nejvíc mě zaujaly pasáže o dcerce Hailey,

Terez9119
22.09.2020 4 z 5

Nejprve k názvu knihy - doslovný překlad Štěněcí láska by nebyl přitažlivý, chápu, ale přijde mi necitlivé dát do názvu Štěstí má čtyři tlapky, když Seraf, který je dal dohromady, má tlapky jen tři...
Jinak to byla zcela průměrná romance. Většina knížky byla dost utahaná a konec zase strašně useknutý. Cade je tak dokonalý hrdina, až to bolí, Avery jako hrdinka vlastně taky - krásná, milá, strašně schopná, všichni ji hned milují, jenom je chudinka sama sebou strašně nejistá. No prostě klasika. Jedinou přidanou hodnotou je tady Hailey, ta vytahuje knihu z průměru. Příjemná oddechovka na jedno odpoledne.

suzanne1997
07.09.2020 5 z 5

Příběh od první stránky krásně plyne a čtenář se nejednou zasměje až se za břicho popadá. Avery a Cade se výborně doplňují a ani ke konci knihy nelezou čtenáři na nervy. Zasazení děje do krásného prostředí a láska nejen mezi partnery, doplněná o vykreslení autismu pak stránkám dodává tu správnou jiskru.

mac.martina
04.09.2020 5 z 5

Knížka se mi líbila, bylo zajímavé číst o tom jak se vychovávat a starat se o autistickou dceru, bylo vidět jak je to pro ni náročné. K tomu láska na venkově... Doufám, že bude brzo pokračování. Ráda bych věděla jak se bude dařit ostatním bratrům Cada :-)

Dellphi
03.09.2020 3 z 5

(SPOILER) Milé. Hezky napsaná knížka, i když ne až tak záživná. Přesto byla hezká, nejzajímavější byly pasáže o dceři a musím říct, že obdivuji všechny maminky autistických dětí. Musí to být opravdu těžké, zvlášť když některé nesnesou dotek a tak je nemůžete ani obejmout. Ách jo, autorka to napsala moc hezky, jde vidět, že s tím má osobní zkušenost. Už jen kvůli tomu doporučuji přečíst.

Blaufik
26.08.2020 4 z 5

Musím říct, že Osudové setkání se mi báječně trefilo do nálady. Kelly Moran se sice nezabývá přílišnými popisy, ale i tak píše s takovou lehkostí, že vás čtení bude bavit a nebude se vám od něj chtít odcházet.

-Sinéad-
15.08.2020 5 z 5

Nádherný příběh. Přečteno za jedno odpoledne. Doufám, že budou přeloženy i další díly.

bagel
11.08.2020 3 z 5

Pro mě až moc romantické a předvídatelné. Hlavní hrdinka byla skoro dokonalá a psi hráli v příběhu opravdu jen malou roli. Nejlepší byly pasáže týkající se chování Hailey.

petulkapeta
25.07.2020 5 z 5

Krasny pribeh...chudak holka mela kvuli byvalemu tak male sebevědomí a jeji dcera byla úžasná a Cade byl přímo skvělý chlap a pejsci no neco pro me a snad brzy vyjdou další dily...

Damienronnie
25.07.2020 5 z 5

Taká príjemná oddychovka

Štítky knihy

autismus láska zvířata, fauna rodina romantika veterinární lékařství

Autorovy knížky

Kelly Moran
americká
2020  81%Osudové setkání - Štěstí má čtyři tlapky