Až do konce

Až do konce https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/529277/bmid_az-do-konce-6593c04e78880.jpg 4 58 8

Hot Jocks série

< 2. díl >

Vím, že je na čase hodit minulost za hlavu a začít zase randit. Naštěstí mi s tím pomůže moje tajná zbraň – nejlepší kamarád a profesionální hokejista Owen. Tenhle král sexu mi slíbil, že mi pomůže zorientovat se ve světě online randění. Moje kamarádka Becca chce, abych jí pomohl sbalit nějakého kreténa ze seznamky. Chci jí pomoct a ukázat jí, jak v ložnici na to. Co ale udělám, až bude připravená najít si nového muže? Nikdy jsem nebyl typ na vážné vztahy, kvůli ní jsem ale ochotný to zkusit.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

All the Way , 2019


více info...

Přidat komentář

Ála1968
předevčírem 3 z 5

První díl byl super a tak jsem se těšila na druhý.Musím se přiznat, že to nemělo skoro žádný pořádný děj,něco,co by Vás upoutalo,nějakou zápletku.Ano,četlo se to dobře,ale bez nějakého impulsu nebo vzrušení.Je to obyčejný příběh, který neurazí, ale ani nenadchne a za pár dní si nevzpomenu o čem to bylo

MAU256
12.04.2024 4 z 5

I tento díl se mi líbil stejně jako předchozí. Je to krásně čtivá kniha, pro odpočinkové čtení někde na lehátku při sluníčku mohu jen doporučit.


Tesset
30.03.2024 3 z 5

Takový průměr. Naprosto nevýrazná neurazí-nenadchne knížka. Přečetlo se to rychle, nebyla to žádná hrůza, ale ani nic objevného. Za pár dnů asi vůbec nebudu vědět, o čem to bylo. Tak na jedno přečtení akorát.

monika0181
28.03.2024 5 z 5

Kniha nebyla objevná, přesto jsem si ji užila.
Jako oddechovku doporučuji.

Jita160
22.03.2024 3 z 5

Je to taková milá knížečka plná romantiky z předvídatelným dějem ,kterých je všude jak hub po dešti.
Owen je úspěšný hokejista ,ale především profláklý děvkář ,který v ženě vidí jen kus masa.
Becca je jeho kamarádka, která si proužila traumatizující napadení. Owen jí pomáhá získat zpět sebedůvěru a to tím že se z nich stávají kamarádi s výhodami. Platonické přátelství mezi mužem a ženou k sobě jde asi jako voda a elektřina takže je vám jasné jak to všechno skončí.

Majuš333
17.03.2024 4 z 5

'Žárlivost je, když chceš něco, co není tvoje. Chránit znamená dávat pozor na to, co ti už patří.'


Owen bol zlatíčko, za to Becca bola väčšinu knihu na facku! S tým svojim 'som rozbitá' mi už vážne pila krv...!


"Becco, nohy k sobě."
V tureckém sedu ke mně vzhlédne. "Cože?"
"Vidím tvoje kalhotky." Ukážu jí na klín a ztěžka polknu. "Prosím, nohy k sobě."

Majka1979
07.03.2024 4 z 5

Keď som dostala do rúk túto jednohubku, potešila som sa. Ale musím povedať, že sa mi prvá časť páčila oveľa viac.
A táto kniha mi prišla strašne rýchla a už som bola na konci.
Opäť sa stretávame s partiou hokejistov, ale teda teraz ide o inú dvojicu, ktorá bola teda riadne šialená, hlavne pritom ako obaja uzavreli dohodu. Akú dohodu? Čo na nej bolo šialené a ako to nakoniec vypálilo?
To sa dozviete, keď si knihu prečítate

Books_by_Dee
04.03.2024 4 z 5

IG: books_by_dee

Já jsem příběhu Owena a Beccy v podstatě propadla již s prvním dílem, kdy už tam jsem tu neuvěřitelnou chemii cítila, přestože neměli v knize hlavní slovo. Tam měla hlavní slovo Owenova sestra a Beccy kamarádka Elise. Tím pádem i tady nám vzniká taková tak trochu zakázaná láska, protože Owenovi se vlastně hned při první interakci Becca zalíbila, ale právě proto, že je to kamarádka jeho sestry, je tohle pro něj jedno velké NE.

Ale tenhle příběh není o zakázané lásce. Tady se jedná spíše o překonání traumatu, kterým si Becca prošla na vysoké škole a kdo jiný ji má pomoci než právě Owen, se kterým se cítí, jako s jediným chlapem za poslední dobu, v bezpečí. Napadne ji tedy, že by ji z povzdáli mohl pomáhat, když se bude seznamovat s muži ze seznamovací aplikaci a mohl by ji radit a povzbuzovat. Owen je sice klasický sukničkář a nechce Becce nijak ublížit. Zároveň však cítí, že nechce jen z povzdáli pozorovat, jak mu ji bere jiný muž, a proto se nabídne, že právě on ji pomůže překonat její strachy. Vzhledem k jejich neuvěřitelné chemii, je vám asi jasné, jak takové pomáhání dopadne

Tohle bylo jedno z těch čtení, kdy naprosto milujete sledovat, jak hrdinka překonává svoji minulost a dokonalý hlavní hrdina se do ní postupně, i kvůli její odvaze, zakoukává. Knížka je to sexy, vtipná, ale i tak trochu smutná. Slzička sice neukápla, ale emotivní to čtení bylo.

Až do konce je druhým dílem série autorky Kendall Ryan Hot Jocks a za mě byl přece jenom o kousek lepší než díl první, ale vlastně úplný jiný takže ani nevím, zda se to dá hodnotit. Jedno vím ale určitě, že jsem si čtení příběhu neskutečně užila a těším se na čtení dalších příběhů ze série.

P.S. Možná je dobré ještě zmínit, že asi tak na straně 3 chce opilá Becca, aby ji Owen ukázal penis a on na 10 vteřin souhlasí. :D

Takhle nějak to začínásnad jsem Vás nalákala

Autorovy další knížky

Kendall Ryan
americká, 1981
2015  74%Elegantní hřích
2015  75%Všechno, nebo nic
2015  77%Turbulence touhy
2023  70%Jediná šance
2024  74%Až do konce

Kniha Až do konce je v

Právě čtených7x
Přečtených81x
Doporučených3x
Knihotéce100x
Chystám se číst107x
Chci si koupit32x
dalších seznamech5x