Hector

Hector https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530742/bmid_hector-65af8ba4a31b8.jpg 4 79 13

Jezdci apokalypsy série

< 4. díl

Byla jsem nejlepší z nejlepších. Elitní členka. Vzít práci ochranky měla být hračka. Kdo mohl tušit, že je ta rodina prohnilá až na kost? Za fasádou dokonalého poker face se skrývali ti nejhorší zabijáci. Vstoupila jsem do rodinné války, které nešlo zabránit. Nikdy jsem nepotkala někoho tak krutého. Hector Delaney byl ďábel, kterému jsem podlehla. Stáhl mě do pekla a já se rozhodla, že jím projdu jako královna. A jestli na konci vylezu živá, spálím jeho svět na popel. Jenže člověk míní a věci se mění Hector byl jako cibule, kterou jsem loupala vrstvu po vrstvě, abych odkryla střed a objevila dokonalost, která tam nebyla, a já jen zadržovala slzy Naše životy se měly střetnout, protože jsme oba byli pohlceni temnotou, a nezbývalo nám než se z té temnoty dostat společně. Ruku v ruce. Jako dvě ztracené duše.... celý text

Přidat komentář

Ála1968
11.04.2024 3 z 5

Já se na Hectora tak těšila,milovala jsem ho od prvního dílu.Oproti tomu Elena mi vůbec nesedla.Mě nevadí ženská, která umí bojovat a je mi jasné,že taková se k Hectorovi hodí nejvíc,ale na Eleně mi něco vadilo,něco mi na ní nesedlo.Na tenhle díl jsem se těšila nejvíc a jsem nejvíc zklamaná

Andrejka91
28.03.2024 3 z 5

Mě přišlo, jakoby tu knihu psal někdo jiný než předchozí díly. Jak se může stát že v tomto díle je z Ramony Roxy nebo Roxana. Na konci už to byla zase Ramona. Doktorka Mendesová byla jednou Mendes a jednou Mendesová...
Za mě nejhorší díl, bavilo mě počáteční štengrování Hectora a Eleny, příběh byl ale uspěchaný.


lorelai947
26.03.2024 2 z 5

(SPOILER) Za mě je tento díl absolutně o ničem. Mám ráda ty začátky vztahu, což tady vůbec nebylo, rovnou jsme skočili do toho, kdy už spolu jsou a řeší následky jejich společných chvil. Ani jedna z hlavních postav mi nepřirostla k srdci, ten jejich drsnovztah mě nijak nezaujal a nechával mě totálně chladnou.

Jakožto máma dvojčat, jsem se těšila na to, jak bude popsán průběh Elenina těhotenství a porod a musím říct, že to mě zklamalo asi úplně nejvíc. Autorka si mohla před psaním udělat alespoň nějaký průzkum, aby pak nepsala totální bludy a nesmysly.... Jo, já vím, není to naučná literatura ani literatura faktu, ale i tak....

Knihu jsem dočetla jen proto, že jsem si koupila celou sérii a bylo by mi líto vyhozených peněz.
Určitě nemám v plánu se k sérii ještě někdy vracet.

Mamka_cte
20.03.2024 5 z 5

Čtvrtý závěrečný díl série, který byl největší záhadou. Proč? Protože Hector.

Romantická linka byla asi nejvíce humorná. Hlavně, když se Hector dozvěděl o té radostné novince.
Elena a Hector jsou si podobní. Jak už svým přístupem k životu, tak povahově. O to je to všechno lepší.
Konečně se v tomto díle zase více objevili hafani a nejlepší byly scény s Gamou.

Závěr série je krásný, i když je těžké se s tímto světem a postavami rozloučit. Miluju celou tuto sérii a rozhodně na tuhle bomba partičku nezapomenu. Jednou se rozhodně za nimi vrátím!

Za každým dílem si pro nás autorka přichystala bonusovou kapitolu, a tady je opravdu výživná. Děti jsou radost!

Moc děkuji autorce za zážitek a Jezdce apokalypsy! @marcy_jell_author a já se teď brzo vrhnu na další sérii z nakladatelství @mojeromantika_cz a to na Bojovníky z Havaje!

miruska1
13.03.2024 5 z 5

Líbilo se mi to. Krásně zakončená série. Závěr neměl chybu.

Iva095
17.02.2024 5 z 5

Hector a Elena mi k sobě nejvíce sedli.
Bylo to takové pěkné zakončení mafiánské pohádky

Bryel
13.02.2024 4 z 5

Zábavné a lehce melancholické rozloučení s rodinou Delaneyových.
Příběh nejdrsnějšího Jezdce byl přesně takový, jak se dalo očekávat a s Elenou k sobě dobře pasovali. Nebezpečí, zbraně, spousta nábojů.
Skvělá čtivost, skvělé humorné hlášky.

miloslava3256
12.02.2024

(SPOILER) Začátek zdlouhavý, pak se vše opět rychle vyřeší. Vztahová linka je extrémně sladká, která se odehrává kus knihy, pak společenská akce, bum extra zádrhel a jede se v extra velké akci ... Na téma mi přijde kniha hoodne přeslazena, nevyužitá. Z mafie jen náznak podsvětí/temnoty, nebo trochu záhady, kdy se dá tajemstvím působit až mysticky. Dá se říct že se střídá chvíle blaženosti ve vztahu, kdy určitým způsobem spolu zápasí. Vlastně jsou tam momenty kdy se zasmějete, ale vážně buď je děj sladký a pak se doslova něco stane, jak i v minulých dílech, po nějaké slavnostní akci, vše se pokazí, všeci vyběhnou a začínají vše rázem řešit. Knížka na víkendové čtení kdy nechcete nic náročného. Co musím vážně chválit je přiložený playlist s proklikem! To vážně je super, člověk nemusí seznam písní opisovat a hledat.

Jita160
10.02.2024 5 z 5

(SPOILER) Hector!!!!
Hned ze začátku knížky nám paní spisovatelka při poděkování velmi humornou formou nastínila ,že se s tímto jezdcem Apokalypsy ....při psaní pekelně pomazlila a pobavila.
Příběh monstra a Lary Croft byl náročný od samotného začátku.
V podstatě si byly neskutečně podobní byli to oba nelítostní zabijáci. Láska u nich byla dřív než si to uvědomili ,ale až narození jejich dcer jim oboum otevřela temná srdce.
Důstojné, strhující zakončení a to i díky babči Abuele, která mě byla velmi blýská a to její chutí a bažení po vínu :-D.

Niki.N
09.02.2024 3 z 5

(SPOILER) S poslední knihy jsem docela zklamaná čekala jsem,že bude tvrdší a temnější. Boj s otcem trval přes 3 knihy a najednou během chvilky bylo po něm. Zato strýček se nám vybarvil a nečekaný zvrat. Elena jako tvrdá vojanda nám kvůli hormonům změkla Příběh má své pro i proti,Elena se nevzdává a bojuje za svou novou rodinu.

Jenny46
06.02.2024 5 z 5

Páni tahle série byla lahůdka podle mého gusta a ten Epilog docela mazec ?!
Ale jsem smutná, že je konec a moji oblíbení jezdci Apokalypsy budou nadále v srdíčku, určitě si dám opakování...
Na Hectora jsem byla hodně zvědavá a kluk mi udělal radost .o) někdy jsem měla výbuchy smíchu .o) Elen ta to dokázala roztočit!!!
Autorce musím poděkovat za krásný zážitek jen tak dál at se daří...
Doporučuji 5*

havrmoni
06.02.2024 4 z 5

Oproti předchozím jsem trošku zklamaná. Najednou se tak nějak všechno hrozně rychle vyřešili. Ale jako celkově dobré. Bavila mě rodina, babča a celá ta soudržnost.

Matri
29.01.2024 4 z 5

(SPOILER) Posledný jazdec apokalypsy - Hector - temný, tvrdý, odhodlaný sa nezamilovať. Ale to by sa nemohla objaviť rovnako tvrdá, odvážna, sexy Elena a zázračné počatie... a razom je všetko úplne inak :)
Ako každá, aj táto časť sa čítala veľmi dobre. Moc sme síce nenahliadli do začiatku vzťahu Hectora a Eleny, ale vlastne mi to ani nevadilo. Čo mi ale trošku prekážalo, bolo vykreslenie Eleny, ako superženy Lary Croft. Na mňa to už bolo akosi moc, a tým u mňa stratila na ženskosti. No na druhej strane asi presne taká žena sa k Hectorovi ako jediná mohla hodiť ;-)
Najlepšie boli opäť rozhovory a pošťuchovanie medzi bratmi a Valentína s jej sarkazmom!
Mafiánska rozprávka sa skončila naozaj rozprávkovo s prekvapivým koncom :)