Hector diskuze

Hector https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/530742/bmid_hector-65af8ba4a31b8.jpg 4 81 81

Jezdci apokalypsy série

< 4. díl

Byla jsem nejlepší z nejlepších. Elitní členka. Vzít práci ochranky měla být hračka. Kdo mohl tušit, že je ta rodina prohnilá až na kost? Za fasádou dokonalého poker face se skrývali ti nejhorší zabijáci. Vstoupila jsem do rodinné války, které nešlo zabránit. Nikdy jsem nepotkala někoho tak krutého. Hector Delaney byl ďábel, kterému jsem podlehla. Stáhl mě do pekla a já se rozhodla, že jím projdu jako královna. A jestli na konci vylezu živá, spálím jeho svět na popel. Jenže člověk míní a věci se mění Hector byl jako cibule, kterou jsem loupala vrstvu po vrstvě, abych odkryla střed a objevila dokonalost, která tam nebyla, a já jen zadržovala slzy Naše životy se měly střetnout, protože jsme oba byli pohlceni temnotou, a nezbývalo nám než se z té temnoty dostat společně. Ruku v ruce. Jako dvě ztracené duše.... celý text

Diskuze o knize (7)

Přidat komentář

dvolen
26.01.2024

Tak to byla jízda. „Moje Eleno, miluji tě z celýho svýho černýho srdce a moje láska nezná žádných .... A to jsem oplakala. Skvělé, napínavé, akční a ten konec

MontynaS
25.01.2024

Na tajemného Hectora jsem se těšila od prvního dílu a musím říct, že čekání se vyplatilo. Kniha mě ohromila a doplnila mi odpovědi na všechny otázky. Dokonalá jizda posledního jezdce, kde nám odhalí rodinná tajemství a seznámí nás nejen se svou smrticí osobností.


zatoulane_knihy
24.01.2024

SPOILER
Ano, ano a tisíckrát ano. Autorka si nemohla vybrat lepšího bratra na závěrečný díl série. Tolik zvratů a nečekaných klíček, tento díl posunulo ještě o stupeň výš. Půlku knihy jsem se smála a druhou jsem četla se zatajeným dechem.Takže rozhodně nesmíte vynechat mého oblíbence a temného jezdce apokalypsy HECTORA!


Pozor možné spojlery...
Opět jsem měla velký problém se odtrhnout od knihy a nemohla jít spát dřív, než to dočtu. Vedle Hectora, bych si asi nedokázala představit lepší ženu než je Elen (teda kromě sebe ). Za mě je to královna zvládání všech situaci a nebojí se použít jak svojí zbraň, tak svůj ostrý jazyk. V životě nic nedostala jen tak zadarmo a očividně se to v nejbližší době nezmění. Hector.. no k němu asi nemám co dodat anděl s černou duší ďábla. Naprosto ho miluju!! Jako co se tady dělo? To bylo vážně něco. Nerada se tak loučím s prostředím JEZDCŮ APOKALYPSY, naši mafiáni rozhodně se těším na všechny REREADINGY!! Nejoblíbenější díl celé série!!!
Autorka nezklamala a rozhodně doporučuji si od ní přečíst další knihy, já to rozhodně mám v plánu!! A ten EPILOG?? Jako to je zrada!! Tohle se nedělá potřebuji vědět víc!!!

Marfiinek
24.01.2024

Top sérii celou jsem doslova zhltla naráz. A těšila jsem se na Hectora a od začátku do konce jsem jsem se bavila, ale i byla napjatá plno zvratů. Prostě neskutečně úžasný konec série. A ten epilog tomu dodal tu pořádnou tečku.

pobijecmuch
24.01.2024

Komentář se může psát pouze ke knize, která byla už vydána. A tato tištěná se teprve připravuje k vydání, viz. nakladatel. Resp. nejde ji zatím ani objednat.

Kaja24
24.01.2024

Táto kniha je jedným slovom dychberúca. Stiahla som si ju včera a dnes ráno sk ju mala dočítanú. Je to úžasná kniha plná napätia a zvratov. Túto knihu človek nepustí z ruky, kým ju nedočíta. Hector vás pohltí a rozdrví vám predstavu o romantike.

veronika9OOZ
23.01.2024

Protože ještě admini nespustili možnost psát recenze – píši sem: Knihu jsem měla možnost číst v nakladatelství M?ojeromantika.cz a musím říct, že je to velmi epické zakončení série Jezdců apokalypsy! Dokonalý mix napětí, akce, sexu, vtipu a i romance.

Štítky knihy

erotika

Autorovy další knížky

Marcy Jell
česká
2021  71%Nebezpečná touha
2022  79%Dej mi Království
2021  65%Stůj při mně
2021  60%Zachraň mě
2022  83%Boss