Darcy Coates

australská

Diskuze (8)

Přidat příspěvek

MaLaPraha
28.07.2023

Autorku chválit nebudu - jsou to plytké, bezduché knihy na jedno použití, nic mi nedají a nemám důvod se k nim vracet (jednou stačilo). A konečně, ani že by se u toho člověk aspoň bál, tak to taky ne. S podivem je spíš to množství, co autorka chrlí, ale vzhledem ke kvalitě se asi není čemu divit. Že tohle nakladateli vůbec stojí za to...

marti7729
31.03.2022

Autorka je skvela - ma jedinecny talent na popisovani scenerii. V tom vidim opravdu jeji velke plus. Dale ma uzasne ctive knizky, ktere Vas pohlti a prelousknete je levou zadni. Urcite doporucuji, radim ji k mym oblibencum.


orangerose
22.03.2022

Od ní jsem přečetla 1 díl ze série strašidelné domy, už čtu 2 díl

TerezaMondeková
14.03.2022

Autorka rozhodně patří mezi mé oblíbené. Stále se k jejím knihám vracím a pořád mě baví. Je sice pravda, že mi její knihy moc nepřipadají jako horory, až na nějaké výjimky, ale co se týče duchů, nadpřirozena, tak patří v tomto žánru mezi top. Dokáže skvěle vykreslit atmosféru strašidelných domů, děsivých lesů. Píše neuvěřitelně chytlavě, má originální nápady, skvěle vymyšlené a zajímavé příběhy. Navíc se mi líbí, že takové příběhy dokáže propojit s romantikou.

Cleo De Nile
06.09.2021

Autorka má dar nádherně vykreslit atmosféru starých, děsivých domů, a celkově vymýšlí zajímavé příběhy, ale těmi konci a často přílišnou romantikou to bohužel vždycky zkazí.

Beky
10.04.2021

Autorka je skvělá, co se týče psaní duchařin, to jsou její příběhy opravdu povedené a místy vskutku neklidné.
Kořistí zcela vybočila ze svého obvyklého stylu psaní o osudech duchů a já doufám, že to byl její první a zároveň poslední výkřik do tmy v tomto žánru.

greenie05
15.01.2021

Tuhle autorku jsem si v poslední době opravdu oblíbila. Píše úžasně, zatím se mi od ní téměř všechno líbilo. I když se její příběhy nemusejí zdát originální, protože duchové jsou přeci jen časté téma, tak to i tak dokáže napsat moc hezky a originálně s nečekaným zvratem na konci. Moc se těším, až vyjdou v Česku další její knihy. :)

postrach
09.05.2020

Autorciny knihy jsem si oblibila.Hned pridala do knihovny.Pise zanry,ktere me bavi.....Skoda,ze u nas nejsou jeji dalsi dila.