Zlatinka.Emilly
Mám ráda knihy této spisovatelky, i když tahle se mi zdála trošku slabší. Moc se mi líbí že pisatelka nechá čtenáře nahlédnout do kultury a života lidí z dané země, tentokráte do byla Barma. Jen ten konec se mi zdál na jinak táhlý příběh dost ukvapený. Nicméně jsem si to užívala.
S odstupem času, kdy chci napsat komentář, už si ani nepamatuji, o čem kniha byla. Asi to tedy nebylo zas až tak zajíměvé.
Moc hezký příběh o autistickém chlapci a jeho odvaze.
Zajímavý pohled na cestu mladého Stephena, kdy se od drog dostal do víru hledání Boha.
Obětavost některých lidí je obdivuhodná. .
Super kniha, která byla sepsána pode filmu a super film Tlustí, nemocní a téměř mrtví.
Nečetla jsem tuto knihu, ale Můj průvodce modlitbou. Jenže kniha nemá ISBN, tudíž ji nelze zadat.
Poslouchala jsem jako audio a líbilo se mi to. Děj se rozvíjel hned od samého začátku. Jen ten konec, ten mě tedy překvapil.
Moje hodnocení zkazil konec knihy, s tou druhou holčičkou, to mi připadalo jako blbost. Buď to mělo být lépe začleněno do příběhu nebo bych tuto pasáž vypustila úplně.
První povídka se mi líbila, jen mohla být trochu rozvinutější. Další povídky se mi nelíbily. Jojo Moyes mě svými díly v poslední době dost zklamává.
Od Yrsy první kniha a zklamala. Jak mohlo vyústit v takové drama to, že byla vytažena z moře panenka (i když závěr knihy něco nastínil), ale i tak. Kdo by si jí bral domů, podle toho popisu by jí snad každá žena hodila zpět do moře.
Nemohu říct, že kniha nebyla čtivá (i když já poslouchala audio), ale ta brutalita.....proto tak nízké ohodnocení.