xmartikx xmartikx komentáře u knih

☰ menu

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Z této knihy na mě dýchla taková pohoda a útulno, že jsem měla opravdu chuť koupit letenky do Dánska nebo alespoň zajít do fajn kavárny u nás :-D. Moc se těším na další knihy z této série!

05.08.2023 5 z 5


Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Co jsem očekávala, to jsem taky dostala - krásnou a pohodovou knihu, u které se člověk může nechat prostě jen unášet dějem. Oběma jsem to věřila, i když bych malé výtky vůči Laurie měla, tak na fajn oddechové večery bych ji určitě doporučila. Navíc prostředí Vancouveru, pro mě srdeční záležitost :-). Doma mám i další dva díly, tak se na ně určitě brzy s chutí vrhnu.

05.08.2023 5 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Jsou knihy, které ve vás po přečtení ještě nějakou dobu rezonují a zanechají za sebou stopu. Kniha Hana mezi ně jistě patří. Je to mé první setkání s autorkou a určitě ne poslední.

03.01.2023 5 z 5


Nové sny Nové sny Lilly Lucas

Zatím celá série Láska z Green Valley je velmi čtivá a kniha Nové sny není výjimkou. Za mě dokáže spisovatelka vykouzlit citelnou chemii mezi hlavními hrdiny, a i když od začátku víte, jak to dopadne, stejně jim držíte pěsti. Pokud potřebujete trochu oddechnout od všedních starostí, rozhodně doporučuji tyto krásné příběhy z hor, které jsou plné romantiky, přátelství a taky krásné přírody.

12.12.2022 5 z 5


Tajemství v nás Tajemství v nás Anna Savas

První polovina knihy byla pro mě velmi zdlouhavá, místy mě až nebavila. Myslím, že kdyby se o pár stránek zkrátila, četla by se lépe. Na slovo "perplex" jsem už byla vysazená, v životě jsem to neslyšela někoho použít. Řekla bych, že překlad trochu pokulhával a někomu to může opravdu vadit. Jinak druhá polovina byla svižnější, jako oddychová kniha byla celkem fajn :-). I přes některá negativa sáhnu po další knize autorky.

18.10.2022 3 z 5


Nové začátky Nové začátky Lilly Lucas

Krasné pohlazení na duši! Sympatické postavy, prostředí hor.. Knihu jsem přečetla za jeden den, což už o něčem vypovídá. Rozhodně si přečtu i další knihy autorky :-)

05.09.2022 5 z 5