Tajemství v nás přehled

Tajemství v nás https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485060/bmid_tajemstvi-v-nas-EwY-485060.png 4 266 266

V nás série

1. díl >

Když se mladá herečka Tessa Thorn dozvídá, že se její nový film odehrává na Faerfaxské Univerzitě, tedy ve městě, kde vyrostla, je už příliš pozdě, aby vycouvala. Pokud totiž nechce ohrozit svou kariéru, nesmí se nikdo dozvědět, co se tu před lety stalo. Ale její plán natáčení rychle odbýt a nenápadně zmizet bere za své hned první den. Přitáhne na sebe pozornost celého kampusu, způsobí nehodu se studentem a zničí mu laptop. Cole Williams tedy není nadšen její přítomností ani portrétem, který má o ní napsat. Jeho novinářská budoucnost však na tomto článku závisí. Při zkoumání Tessiny minulosti pozná její pečlivě skrývanou stránku, do které se zamiluje až po uši. Zároveň se ale dostane nebezpečně blízko jejímu tajemství, které by mohlo jejich lásku zničit, než vůbec mohla opravdu začít…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Keeping Secrets , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství v nás. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

Zuzíček77
09.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Zajímavě pojatá kniha, je to zase trochu jiného. Tessa se mi moc zalíbila, už jen tím, že jako herečka nebyla nějak přehnaně namyšlená. Samozřejmě nasazovala hereckou masku a za to má můj obdiv. Neumím si totiž představit jak náročné to musí být, i když je vám fakt na nic pokouší se o vás panická ataka, tak nasadit úsměv a fanouškům rozdávat podpisy a selfie. Tessy příběh mě velmi zasáhl bylo mi jí opravdu líto a přála jsem si ať už má klid a je šťastná. Cole si mi taky moc líbil a příběh jeho rodiny mě pro změnu vytáčel, teda spíše chování rodiny k němu a Jo. Dějová linka se mi moc líbila, akorát chvilkami mi to přišlo zbytečně zdlouhavé. Asi bych to nepotřebovala číst znovu, ale stále si myslím, že příběh je to moc pěkný.

katallinka
20.11.2023 4 z 5

Za krásnou obálkou se skrývá nádherný romantický příběh. Zároveň se odkrývá tajemství hlavní hrdinky. Příběh mě moc bavil, hlavní postavy byly skvělé. A i přes celkem velký počet stran (na romantiku) se kniha poměrně rychle četla.


Lofda
17.10.2023 2 z 5

Už dlouho se mi nestalo, že jsem přeskakovala stránky, protože se mi děj vlekl a chtěla jsem "to už mít za sebou".. Pořád jsem si říkala, že to dočtu, že se chytím.. No dočetla jsem, ale další díly už si nechám ujít. Je mi líto, ani krásná obálka (za tu hvězdička navíc) to bohužel nezachránila..

všechny komentáře

Související novinky (1)

Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)

27.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství v nás v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených354x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených10x
v Knihotéce301x
v Chystám se číst245x
v Chci si koupit40x
v dalších seznamech8x

Štítky knihy

tajemství žurnalistika vysoká škola o natáčení filmu

Autorovy další knížky

Anna Savas
německá, 1993
2022  75%Tajemství v nás
2022  86%Sny v nás
2023  79%Naděje v nás