Naděje v nás přehled

Naděje v nás https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/510507/bmid_nadeje-v-nas-qLZ-510507.jpg 4 83 83

V nás série

< 3. díl

Když Ella zjistí, že ji její přítel podvedl, musí se najednou potýkat i s dalšími věcmi než jen se zlomeným srdcem. Ze dne na den ztratila víru v lásku a tím i část sebe. Zrovna ona, beznadějná romantička, která vždy milovala pocit zamilovanosti a jejíž velkou vášní je psaní milostných románů. Ani načasování nemohlo být horší: Aby mohla dostat stipendium pro studium kreativního psaní na Faerfaxské univerzitě, nemůže si právě vůbec dovolit spisovatelský blok. V této době je jí oporou její nejlepší přítel a spolubydlící. Ale Jamie má své vlastní problémy, a když se Ella ztracená mezi bolesti, svým velkým snem a touze po lásce znovu příliš brzy vydá na rande, prasknou mi nervy. Po divoké hádce spolu stráví noc, která je zavede daleko za hranice jejich přátelství. A pak už nic není jako dřív…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

Keeping Hope


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Naděje v nás. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Zuzíček77
09.03.2024 4 z 5

Poslední díl s touhle partou. Příběh Elly a Jamiho mi přišel takový zdlouhavý, a pořádně mě začal bavit až tak od půlky. Přišlo mi tam spoustu věcí pořád dokola zbytečně natahovaný. Ze série je toho nejslabší díl ale je to možná i tím, že Ellu i Jamiho už známe a tak nějak jsem věděla co od toho čekat. Všechny tři knihy byly moc krásně napsané, velmi procítěně. Jediné co mě tam trochu štvalo byla fráze je mi dobře, víc by se mi tam v nějakých situacích hodila spíše fráze jsem v pohodě. Tahle parta mě ale opravdu bavila a vlastně mi bude chybět. Jsem ráda, že všichni našli svůj šťastný konec. Musím tedy ještě dodat, že jsem doufala ,že bude Ella těhotná.

sabi_z_knihy
01.12.2023 2 z 5

Když jsem četla první díl, někdy před těma dvěma rokama, vím, že jsem z něho byla naprosto unešená. A o to víc jsem zmatená z toho, co se z tou sérii stalo. Druhý díl nebyl špatný, ale za mě na první zkrátka neměl, ale doufala jsem, že to všechno zachrání 3. díl, ale... pomoc, ten byl za mě že všech dílu nejslabší.
Řekla bych, že knize moc nepomohla anotace. Z té jsem totiž měla dojem, že se ten jejich vztah změní velice rychle, dejme tomu během 100 str., ale když jsem byla na straně 180 a pořád spolu ,,nestrávili noc", už mi to přišlo dost roztahané.
Celkově mě ten jejich vztah příliš neohromil a podle mě to není jen kvůli tomu, že to nebylo hate love, které tak miluju, když je dobře napsané friends to lovers, dokážu to ocenit, ale tady se to rozhodně nestalo.
V předchozích dílech jsem měla ráda jak je, jako hrdiny, tak jsem zbožňovala i jejich vztah. Ale tady? Pomoc! Ella mi místy přišla strašně nesympatická a chtěla jsem ji tu knížku omlátit o hlavu. Jamie mě taky dost zklamal, hlavně při konci jsem ho nedávala. No a jejich vztah šel v tomto díle vážně úplně z kopce, stejně jako moje sympatie k této knížce.
A posledních cca 80 str bylo největší utrpení.

No, kdybych to měla shrnout. Možná to nebyla špatná knížka, jen já na ní zkrátka neměla náladu. Takže pokud máte tuto sérii rádi, rozhodně vás ani tento díl nesmí minout, jen... nemějte žádné velké očekávání, a pak to možná dobře dopadne.


AnnaNes
19.11.2023 3 z 5

S posledním dílem jsem nezačala ve vhodnou dobu a možná jindy by mi sedl lépe. No už tak v půlce jsem toho měla dost, bylo to zdlouhavé, nic moc se neudálo. Za mě bohužel nejslabší díl.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Loď plná nevěst, Naděje v nás a další knižní novinky (18. týden)

30.04.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Naděje v nás v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených117x
v Doporučených4x
v Knihotéce169x
v Chystám se číst99x
v Chci si koupit33x
v dalších seznamech8x

Autorovy další knížky

Anna Savas
německá, 1993
2022  75%Tajemství v nás
2022  86%Sny v nás
2023  79%Naděje v nás