Nové sny přehled

Nové sny
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/495894/bmid_nove-sny-vBt-495894.jpg 4 607 607

Láska z Green Valley série

Když se Elara pohádá s mámou, rozhodne se utéct za babičkou do Green Valley. V noci ji ale ve Skalistých horách překvapí sněhová bouře a ona ve snaze vyhnout se obrovskému zvířeti na cestě havaruje. Naštěstí se objeví Noah, který ji zachrání a odveze tam, kam mířila. V malém městečku uprostřed Skalistých hor se chce Elara postavit na vlastní nohy a bojovat za svou budoucnost. Přitom se opět setkává s Noahem, jehož velkým snem je stát se astronautem. Osud tomu chtěl, aby se oba potkali v Hankově autodílně, kde se postupně sbližují. Alespoň to tak vypadá, protože Noah se snaží i přes jejich vzájemné sympatie udržovat od Elary odstup. Elara neví, co si má myslet, dokud se nedozví, že jeho expřítelkyně leží v kómatu po autonehodě, kterou si Noah klade za vinu. Zvítězí láska nad pocitem viny?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Red

New Dreams, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nové sny. Přihlašte se a napište ho.

Ronnie46
19.02.2025 3 z 5

Za mě nejslabší díl série. Něco mi tam chybělo a moc mě to nezaujalo. Ale i přesto jsem knihu dočetla a oddychla si u ní.

lusitta05
21.08.2024 3 z 5

Taká slabota, dvakrát odložená,ale nedalo mi to, dočítala som. Nuda.

Majulle
06.08.2024 3 z 5

příjemná oddechová kniha :)

Vychází Krvavé stíny a další knižní novinky (36. týden)

04.09.2022

"Bartenders see more assholes than doctors." - Ollyho triko. :)

"Remember to look up at the stars and not down on your feet." Stephen Hawking

Kniha Nové sny v seznamech

v Mé knihovně466x

(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)