Nové šance přehled

Nové šance
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524538/bmid_nove-sance-652e89f40a8a7.jpg 4 274 274

Láska z Green Valley série

< 5. díl >

Zamilovaná na druhém konci světa. Když Leonie uvízne v malém městečku Green Valley ve Skalistých horách, má za sebou perný den. Zahraniční praxe v pivovaru řemeslného piva vybouchla. Naprosto zoufalá si vylije srdce před šarmantním barmanem Samem, protože bez práce jí nezbývá nic jiného, než se vrátit domů do Německa. Mezi oběma dojde ke žhavému polibku, ale potom se Sam najednou stáhne. Další den se chce Leonie ucházet o práci chůvy a naprosto nečekaně stojí proti Samovi: Ten je otcem malé Mayi... Bušení srdce, velké sny a pocit, že jste doma: To je zamilovaná série Green Valley od Lilly Lucas.... celý text

Literatura světová Pro ženy
Vydáno: , Red
Originální název:

New Chances, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nové šance. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (53)

Zuzíček77
19.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Poslední díl z mého oblíbeného městečka Green Valley, trochu jsem se toho bála když už je to pátý díl v sérii. Ovšem musím uznat, že každý díl je úplně jiný a u žádného z nich jsem se ani trochu nenudila. Miluju to prostředí Skalistých hor a malého městečka, kde se všichni znají a tvoří tak idylické místo k žití.

Sama už jsme trochu poznali v předchozím díle, takový sympaťák, který se vrátil domů ze zahraničí a rovnou si s sebou přivezl dcerku, o kterou se ovšem stará sám.

Leonie mě okouzlila snad od první stránky. Líbilo se mi, že si pevně jde za svým i když jí to úplně nevychází podle představ. Profese pivního sládka mě také moc nadchla a bavilo mě o tomto povolání číst.

Celkově mě kniha opravdu nadchla, rozjezd měla opravdu strašně rychlý, až jsem si říkala ty kráso tak co se teda bude dít pak. No a světe div se příběh i tak gradoval a ke konci mi až slzeli oči. Za mě to bude vždy moje oblíbená série, ke které se budu ráda vracet.

Z knihy:
- „na svých plánech můžu dál nějak pracovat i z domova. Možná to potrvá trochu déle, ale... hej, sny nemají žádné datum spotřeby."

- „Jedno mi můžeš věřit. Že jsem to s tebou přerušil, bylo správné rozhodnutí, ale... stálo mě to veškeré úsilí."

- „Proč jsem tady teď?" Potřebovala jsem vědět.
Zase to trvalo celou věčnost, než odpověděl.
„Protože moje máma zítra převleče tvoji postel. A potom nebudu mít nic, co bude vonět jako ty."

IG: zuzcin_bookstagram

Drnkla
10.09.2024 3 z 5

(SPOILER) Nemůžu jasně říct, čím mě tato série tak pohltila, běžně takové romány moc nečtu. Ale poslední kniha mě bavila stejně jako všechny předchozí. Přestože je dějová linie celkem jednoduchá a od začátku člověk tuší... z nějakého důvodu mi to v této sérii nevadilo. Green Valley má prostě jedinečnou pohlcující atmosféru a já děkuji za pohodové čtení.


Ančísek
08.09.2024 5 z 5

Další milý kousek skládačky jménem Green valley nezklamal. Zaujalo mě pivovarské téma, které bylo zase něco nového, Lilly Lucas válí :)
Správná romanťárna, jak má být, plná emocí, zvratů, domněnek, překážek a nadějí :)
Vážně doufám, že brzy přeloží i nejnovější kousek Najdeš mě v Green Valley a Nová přání, za víc dílů bych se určitě nezlobila :)

všechny komentáře

Související novinky (3)

Žebříček 10 nejčtenějších knih (únor)

15.02.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (5. týden)

07.02.2024


Dvakrát do stejné řeky, Nové šance a další knižní novinky (4. týden)

21.01.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nové šance v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených360x
ve Čtenářské výzvě56x
v Doporučených17x
v Knihotéce218x
v Chystám se číst182x
v Chci si koupit86x
v dalších seznamech2x