thooomasek thooomasek komentáře u knih

☰ menu

Dívka, která si říkala Tuesday Dívka, která si říkala Tuesday Stephen Williams

Celkem fajn knížka, hodně podobný "Plivu na váš hrob", ale mám tyhle příběhy rád. Líbilo se mi to, napínavý, strhující.

20.09.2016 3 z 5


Kráva nebeská Kráva nebeská David Duchovny

katastrofa..

20.09.2016 odpad!


Lež Lež C. L. Taylor

první 3/4 knihy bych přeskočil. Mno, tak ne..knížka obecně celkem fajn. Průměr. Ale jak říkám poslední 1/4 knihy měla pořádný koule. První 3/4 se strašně táhnou..

20.09.2016 3 z 5


Ostré předměty Ostré předměty Gillian Flynn

Překvapivě mě bavila víc, jak Temné kouty. Nejspíš to bylo tím, že byl pro mě zajímavější příběh. Bohužel hlavní vyvrcholení celé knihy se dalo očekávat už dávno předem. Ale i tak..super kniha.

28.11.2015 2 z 5


Zátiší s kousky chleba Zátiší s kousky chleba Anna Quindlen

Zajímavá kniha, velmi odpočinková. Někomu může připadat nudná, ale mně se líbila. Odpočinul jsem si u ní. Příjemné prostředí, děj, postavy..
Úplně jsem si představoval jak s touto knihou sedím někde na louce nebo u vody a čtu si a přitom svítí sluníčko a lítají okolo mě motýli a tak :D

28.11.2015 3 z 5


Rudá královna Rudá královna Victoria Aveyard

No, dlouho jsem čekal na tuto knihu. Už jen ta obálka je božská! :D Ale, ale..samozřejmě mi to přišlo něco jako série Selekce, Hunger games atd..ale mělo to něco do sebe. Po přečtení knihy mi přišlo jako kdyby autorka tuto knihu psala odzadu. Sepsala si závěr a pak podle toho knihu psala(podzemka, auta atd), jak už jsem tu četl, že tam toho bylo moc(auta, kočáry, lodě, kouzla, podzemka..) tak plně souhlasím - i na mě tam toho bylo moc. Každopádně kniha zabavila, doporučuji, ale série Selekce byla pro mě zajímavější(asi z toho pohledu, že se tam víc řešila láska, vztahy a svrhnutí království byla až na druhém místě, v Rudě královně to bylo spíš naopak).

28.11.2015 4 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

Velmi čtivé, knihu jsem skoro nemohl odložit, ale takové "boom" to zase nebylo, jak tato kniha působí. Příběh byl vcelku zajímavý, hlavní postava byla taková zvláštní, občas bych jí propreskl, kdyby to šlo O:)

28.11.2015 3 z 5


Ty Ty Caroline Kepnes

Kniha se četla dobře, bohužel příběh pro mě nijak zajímavý. Thriller to taky moc nebyl. Ale bavilo mě to :)

28.11.2015


Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Příběh celkem fajn, ale ke čtení jsem se musel nutit. Málo akce, překvapení. Nevím..už si jí asi nikdy nepřečtu

28.11.2015 3 z 5