smatralka008 smatralka008 komentáře u knih

☰ menu

Gazely Gazely Patrik Hartl

Kniha se mi četla dobře. Bavila mě. Příběhy hlavních postav byli že života a všechny odlišné a přece měli stejný problém a tím byla láska. Resila se láska k rodičům, k dětem k partnerovi,ke kamarádce, k povolání a pod. Toto byla moje první knížka od Hartla a musím říct, že to byla oddechovka, kterou bych si ale znovu nepřečetla. Přesto se mi líbila.

05.03.2024 3 z 5


Víc než žena Víc než žena Caitlin Moran

Tuto knihu jsem si sama nekoupila, ale vyhrala jsem jí v soutěži. Tak jsem si řekla, že si ji přečtu. No tato kniha se mi četla místami velmi špatně. Kolikrát jsem se k ní musela nutit a vracet. Nicméně byli místa, kdy jsem se zasmála, neboť jsem věděla, že se ta situace odehrává i u nás doma. Kniha je psaná pro ženy a já jsem ráda, že ji jako žena čtu, protože kdybych ji četla tak před 10 lety kdy jsem byla ještě mladá dvacítka asi bych ji nepochopila. To ale ještě ani nebyla vydána. Druhá polovina knihy je psaná vážněji a zábava se vážnějšími tématy. A to už byla zase nuda. Nakonec jsem ji přece jenom z donucení dočetla a proto dávám 3 hvězdy

31.01.2024 2 z 5


Muž a žena Muž a žena Michal Viewegh

Knihu jsem vyhrála v soutěži jako novinku. A tak ač Viewega moc nemusím jsem si ji přečetla. Čte se dobře, nicméně můj názor, že jeho nejlepší kniha je Báječná léta pod psa to nezměnilo. Ani tato novinka není spisovatelova top. Proto ji hodnotí 2 hvězdičkami. Zbytečně knihu natahuje ještě nějakou povídkou uvnitř povídky. A stejně je to nuda. Na vypnutí mozku po práci dobrý, ale více a znova ji číst nehodlám, jako u některých jiných knih, které mám na rozdíl od této oblíbené.

08.05.2019 2 z 5


Praštěnky Praštěnky Jitka Komendová

Kniha mě pohltila a velice rychle jsem i měla přečtenou. Moc se mi líbila a nechala ve mě stopu. Pěkná a čtivá.

20.01.2019 4 z 5


Zrada nejen zabolí Zrada nejen zabolí Éloïse Caron

Nic moc než jsem se začetla chvilku mi to trvalo pak jsem ji nakonec ale přečetla... no zatim ji odložím do šuplíku a třeba se k ni ještě někdy vrátím. :-)

19.01.2019 2 z 5


Už zase skáču přes kaluže Už zase skáču přes kaluže Alan Marshall

Super kniha. Moc se mi líbila.

01.11.2017 5 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Když vyšla tato kniha, musela jsem si ji přečíst. Kdysi dávno jsem přečetla všechny díly Harryho a tak tohle přečíst bylo povinnost. Divadelní texty mám ráda. Čtou se mi daleko lépe než normální knihy. A tak tato kniha byla rychle přečtena.

01.11.2017 4 z 5


Pět Pět Ursula Poznanski

Kniha mi byla doporučena kamarádem, který mi ji i půjčil. Byla super. Mám ráda detektivky a tak jsem ji přečetla jedním dechem. Konec byl teda nic moc ale jinak kniha super.

01.11.2017 5 z 5


Robinson Crusoe (převyprávění) Robinson Crusoe (převyprávění) Josef Věromír Pleva

začátek knihy nic moc, poté ale když se člověk začte zjišťuje, že to není tak špatná kniha.

01.11.2017 3 z 5


Kytice Kytice Karel Jaromír Erben

česká klasika a básničky mám ráda. To se k maturitě četlo samo. :-)

01.11.2017 5 z 5


Sweet Valley High: Tajemství Sweet Valley High: Tajemství Francine Pascal

Taková rychlovka z červené knihovny :D ...no co chcete od Vánočního dárku :)

01.11.2017


Dívka, která kopla do vosího hnízda Dívka, která kopla do vosího hnízda Stieg Larsson

Dobrá knížka. Zakončení celé série. Musím říct, že celé Milenium se mi četlo poměrně dobře. Knihy jsem měla přečtené velice rychle...

01.11.2017 3 z 5


Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Super kniha od začátku do konce jsem hltala každé slovo a nepřestávala mě bavit. :-) Kdo má rád detektivky doporučuji :-)

01.11.2017 4 z 5


Dívka ve vlaku Dívka ve vlaku Paula Hawkins

kniha se mi četla hůř, spíše jsem byla ráda za film...

01.11.2017 3 z 5


Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm Stieg Larsson

První knihu jsem přečetla na základě filmu a kniha mě zaujala více než film u druhého pokračování jsem to udělala přesně naopak a kniha mě chytla, film byl taková třešnička a pak jsem jedním dechem přečetla i třetí díl.

01.11.2017 4 z 5