Pět
kniha od: Ursula Poznanski
KoupitKoupit eknihu
Na pastvině leží mrtvá žena. Zavražděná. Na chodidlech má vytetované souřadnice. Na označeném místě čeká příšerný nález: ruka zatavená do plastové fólie a hádanka, jejíž řešení vede ke schránce s další uříznutou částí těla. V mimořádně ohavné formě geocachingu, moderní hře hledání pokladů s pomocí navigace, posílá vrah dvojici kriminalistů k dalším částem mrtvol. Vyšetřovatelům ubíhá čas, tuší, že teprve na poslední zastávce dostanou do rukou zásadní dílek puzzle…...celý text
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/225958/big_beatrice-kaspary-pet-pYM-225958.jpg 4.31135Beatrice Kaspary 1.
Žánr:
Literatura světová, Detektivky, krimi, Thrillery
Vydáno: 2015, Knižní klub
Fünf, 2012
Komentáře (350)
Kniha Pět

Povedená kniha.Místy hodně drsná.Odhalení pachatele a jeho vyprávění,rozuzlení závěr super.

Kniha pro mě byla příjemným překvapením. Neotřelý námět, sice trochu zamotané, ale na konci jsme se dočkali podrobného vysvětlení.

Moc se mi kniha líbila. Napínavé čtení se zajímavou spojitostí jednotlivých udâlostí,které v závěru zapadnou do sebe.

Nebylo to vůbec špatné :-) Napínavý a originální námět, který mě bavil. Zajímavá zápletka. Padouch mě tedy napadl až skoro v samém závěru. Komisařka super a parťák jakby smet. Určitě sáhnu i po další knize autorky. Zvrácená hra právě začíná...

Napínavý děj, žádné nudné pasáže. Líbila se mi postava hlavní komisařky i náznak romantické linky do budoucna. Super!

Tak tahle kniha byla jízda. Úžasný nápad autorky s keškama. Celou dobu jsem si říkala, jak je kniha zamotaná, jak to všechno nedává význam, ale na samotném konci, to bylo všechno skvěle nahrané a vysvětlené. Úžasný děj se skvělou zápletku. Určitě to není poslední kniha autorky.
Štítky
detektivky, detektivní a krimi romány geocaching rakouská literatura vraždy
Autor a jeho další knihy
2023 | ![]() |
2015 | ![]() |