SillverAngellus SillverAngellus komentáře u knih

☰ menu

Bajky barda Beedleho Bajky barda Beedleho J. K. Rowling (p)

Příjemné čtení a doplnění série o Harry Potterovi. Jak jsem čekala, nejoblíbenější jsou Tři bratři :))

04.08.2017 5 z 5


Netvor z temnot Netvor z temnot Duane Swierczynski

Zajímavý nápad - propojit knihu a krátká videa. Děj sám o sobě je velmi poutavý, překvapující, šílený a místy i celkem nechutný. Bohužel nápad se jim moc nevydařil.. čekala jsem, že ve videích budou nějaké perličky, které v knize nebudou. Bohužel. Navíc některé části videí nesouhlasí s knihou. Mé zklamání je přímo úměrné tomu, jak jsem se na tuhle knihu těšila. Každopádně přečtení není ztráta času.

30.10.2016 3 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Začala jsem číst s velkou nedůvěrou a můj názor je takový, že se tahle kniha nedá srovnávat s klasickým Harry Potterem.. a to už jen proto, že tohle není dílo jen Rowlingové a pak, že je to přepis scénáře divadelní hry. Jak se může přepis srovnávat s románem? Nedá.. Navíc děj nebyl nijak hrozný, byl zajímavý, celkem napínavý a jak jinak s happy endem :)

26.10.2016 5 z 5


Kniha upírů Kniha upírů Ditte Bandini

Kniha nebyla špatná, ale čekala jsem něco jiného...

09.10.2015 3 z 5


Rakev do domu Rakev do domu Miloslav Švandrlík

na odpočinek je tahle kniha skvělá a některé příběhy jsou povedené

15.03.2015 5 z 5


Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Skvělá oddechovka, u které se (alespoň podle mě) člověk zasměje od srdce :) Skvěle stylově napsané, situace byly také výborné... snad ani nemám, co bych vytkla :)

25.09.2014 5 z 5


Hrabě Monte Cristo (komplet, třísvazkové vydání) Hrabě Monte Cristo (komplet, třísvazkové vydání) Alexandre Dumas, st.

ze začátku docela těžká četba, ale po prvním díle jsem si zvykla. Každopádně Dumas má u mě velký respekt... za (podle mě) suprově propracovaný děj

04.09.2014 5 z 5


Útek z tábora 14 Útek z tábora 14 Blaine Harden

Zajímavé počtení. Při čtení Sinova života v táboře, jeho útěku z něj a následného zkoušení začlenění se do společnosti jsem si neustále musela připomínat, že je to svědectví člověka, který si tím vším opravdu prošel. Ani se mi nechce věřit, že se to v našem světě a v téhle době skutečně děje. Jediné, co kazilo celistvost děje byly informační vsuvky autora, které tvořily v příběhu nepříjemné pauzy. Nicméně, jako celek kniha určitě stojí za přečtení. Člověk se alespoň dozví, že ne v každém státě, se dodržují základní lidská práva...

18.07.2014 4 z 5


Carrie Carrie Stephen King

Jsem ráda, že jsem Kingovu tvorbu začala jeho prvotinou :) Čekala jsem, že Carrie bude více strašidelnější, ale nevadí :) i přes to, že už ze začátku děje se ví, že se stane něco velkého, jsem byla kolikrát i překvapená a děj mi vehnal i slzy do očí... takže super a dle mě si plný počet hvězdiček zaslouží :)

13.05.2014 5 z 5


Bouře mečů Bouře mečů George R. R. Martin

Super díl! Plno překvapujících okamžiků až do konce... někdy sice kniha trochu ztratila spád, ale to na kvalitě (alespoň pro mě) nic nemění :)

26.04.2014 5 z 5


Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) Tři muži ve člunu (o psu nemluvě) Jerome Klapka Jerome

Skvělá oddychovka a člověk se i něco zajímavého dozví :) Paráda!

14.03.2014 4 z 5


Spalovač mrtvol Spalovač mrtvol Ladislav Fuks

Mrazivě krásná...

28.02.2014


Upír Lestat Upír Lestat Anne Rice (p)

skvělá kniha! Četla jsem originál, který mám také v knihovně, neboť jsem se nemohla dočkat českého překladu, v který jsem ani už nedoufala :D

28.02.2014 5 z 5


Krvavá přísaha Krvavá přísaha Christopher Farnsworth

A zase ti upíři! Omyl! Konečně kniha, která nepopisuje upíry jako sexy idoly, kteří se snaží kvůli své lásce popírat to, čím jsou (klasika jako Brama Stokera nepočítám ;)) Skvělý děj, který chytne a nepustí od začátku až do konce.. já si tuto knihu neskutečně užila a jsem ráda, že jsem na ni narazila! Vřele doporučuji! )

28.02.2014 5 z 5