Proveju Proveju komentáře u knih

☰ menu

S miliardářem v síti S miliardářem v síti Max Monroe

Tohle mě moc nebavilo, nechci dávat zbytečně nízké hodnocení jen proto, že mě osobně sex v knize úplně nebaví ( nevadí mi, ale tady ho prostě bylo moc) zápletka mi nepřišla nijak zajímavá. Na druhou stranu se kniha hezky četla.

10.04.2024 3 z 5


Závěj Závěj C. J. Tudor

Tak toto mně neskutečně sedlo. Čtivé, napínavé, hltala jsem každé slovo. Moc povedený příběh. Doporučuji!

07.04.2024 5 z 5


Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih Matthew Perry

Nemám co dodat, vlastně podle mě nejde knihu ani jinak hodnotit, ale to je můj názor. Protože mi přijde divné hodnotit život nějakého člověka, který ho hodil na papír. Každopádně já poslouchala audio knihu a šel mi z ní kolikrát až mráz po zádech. Hlavně díky hlasu, který pro knihu vybrali... Odpočívej v pokoji, Matthew

30.03.2024 5 z 5


Pan Náladový Pan Náladový Penelope Ward

Hezký zamilovaný příběh, taková milá oddechovka.

30.03.2024 4 z 5


Gazely Gazely Patrik Hartl

První kniha od autora a mně se jeho styl psaní i líbí. Smála jsem se, některé věci jsou tedy trochu mimo, ale jde vidět, že muži mají občas zkreslený názor na myšlení žen. Určitě někdy přečtu další knihy tohoto autora.

30.03.2024 4 z 5


Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Druhý díl knihy Než jsem tě poznala... Příběh je moc hezký, ale z nějakého důvodu mám pocit, že na jedničku prostě nic nemá.

30.03.2024 4 z 5


Až najdu klíč Až najdu klíč Alex Ahndoril (p)

Kniha mě uchvátila svou anotací, obálkou a vším, ale jsem z ní docela zklamaná. Děj nebyl podle mého gusta a postavy mi nějakým způsobem až vadili. Nevím, jestli zkusím i další díl, uvidíme.

30.03.2024 3 z 5


Chladný král Chladný král M. V. Jírová (p)

Joooo, tak to bylo něco... Uf, uf, podobnou knihu jsem nikdy nečetla a musím uznat, že autorka je velice šikovná, jestli tohle spojení není tedy nějak divný. Jen ten konec mě trochu vyvedl z míry.

30.03.2024 5 z 5


Severní úsvit Severní úsvit Lukáš Kosař

Na knihu jsem narazila úplnou náhodou u nabídky společného čtení a musím říct, že jsem spokojená. Jediné, co bych knize vytkla, je používání vulgarismů se větší míře, než by bylo asi nutné. Povaha detektiva se mi líbila, odměřený svůj, takový jakože vyhořelý, ale i přes to odvádí výbornou práci. Obrázky v knize se mi také moc líbily, pěkné zpestření k příběhu.

30.03.2024 4 z 5


Duch domu Ashburnů Duch domu Ashburnů Darcy Coates

Poslouchala jsem jako audioknihu. Chvíli mi trvalo, než jsem si zvykla na hlas a mluvu, ty mi nějak nesedly. Nechci ale hodnotit knihu podle hůř jen proto, že mi nesedl způsob nahraní audia. Příběh byl jinak dobrý, sice to není vyloženě horor, ale Darcy má hezký a hlavně čtivý způsob psaní, Knihu hodnotím proto kladně a moc se těším na další knihy ze série.

30.03.2024 4 z 5