Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih přehled

Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/502743/bmid_pratele-lasky-a-ten-ohromny-prusvih-PVv-502743.png 4 980 980

Hvězda oblíbeného seriálu Přátelé nás ve svém otevřeném, vtipném a nesmlouvavě upřímném životopise zavede nejen do zákulisí natáčení legendárního sitcomu, ale i vlastního boje se závislostí. Matthew Perry nechává ve svém výjimečném životním příběhu čtenáře nahlédnout do nahrávacího studia nejúspěšnějšího komediálního seriálu všech dob a zároveň se otevřeně svěřuje se svým bojem se závislostí. Jedinečným stylem, s bezmeznou upřímností a svým typickým humorem barvitě líčí podrobnosti z celoživotního zápasu se zdravotními problémy a odhaluje, co k nim přivedlo člověka, kterému alespoň na první pohled nemůže v životě nic chybět. Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih je nezapomenutelný osobní příběh, ve kterém autor sdílí nejintimnější podrobnosti o ztracené lásce, o nejtemnějších hodinách svého života a o těch nejlepších přátelích. Neotřesitelně upřímná, dojemná a zároveň vtipná – autobiografie, na kterou nejen fanoušci seriálu Přátelé netrpělivě čekali.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Umění
Vydáno: , Bourdon
Originální název:

Friends, Lovers and the Big Terrible Thing , 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (281)

Danielle22
23.07.2024 3 z 5

Velmi silná kniha. Chvíli jsem ji odkládala, ale pak už to nešlo.. Změnila můj pohled na Chandlera v seriálu Přátelé. Myslím, že se stal vzorem pro spoustu nejen mladých lidí, když vypráví svůj příběh skrz tuto srdcetrhající knihu.

Tebby
20.07.2024 audiokniha 3 z 5

(SPOILER) Poslechnuto jako audio. Když jsem do knihy šla, měla jsem trošku jiná očekávání. Myslela jsem, že se víc rozepíše o své práci, nakonec ale byla většina knihy o jeho vnitřních démonech, což není špatně. To, že měl Matt problémy jsem věděla, každý milovník přátel si musel všimnout, jak se v průběhu let měnil... Jen jsem myslela, že získal problém až kvůli slávě a ne v tak mladém věku.
Hodně věcí se v knize opakovalo, protože se mu prostě střídala období závislosti a odvykání. Nevím, jak dlouho bych tuto výpověď, o tom, že peníze a sláva nejsou všechno, louskala, pokud bych ji četla v papírové verzi, přestože bylo fajn nahlédnout pod pokličku něčího života. Nechávám proto hodnocení neutrální.


Jirinamac
18.07.2024 3 z 5

Zpověď člověka, který se nemůže dostat z nekonečného chození v kruhu, ovládají ho prášky a chlast, občas má světlou chvilku a tak se zabývá myšlenkou sebelítosti. Za Chandlera bych dala 5*, ale za Matthewa 3*.

všechny komentáře

Související novinky (16)

Žebříček nejprodávanějších knih (2. týden)

17.01.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (1. týden)

11.01.2024


100 nejčtenějších knih roku 2023

27.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (1)

"Závislost je jako Joker. Nechce nic jiného, než aby celý svět pohltily plameny."


Ocenění knihy (1)

2022 - Český bestseller (Biografie)


Kniha Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih v seznamech

v Právě čtených76x
v Přečtených1 346x
ve Čtenářské výzvě497x
v Doporučených39x
v Knihotéce384x
v Chystám se číst371x
v Chci si koupit133x
v dalších seznamech9x

Štítky knihy

životopisy, biografie tajemství herci závislosti

Autorovy knížky

Matthew Perry
americká, 1969 - 2023
2022  79%Přátelé, lásky a ten ohromný průšvih