pennyamarri pennyamarri komentáře u knih

☰ menu

Normální lidi Normální lidi Sally Rooney

No, takové milé čtení pro ženy, chlap by to nekousl. Pulitzera asi nedostane, ale takle na dva dny do vany neurazí, pobaví, chytne, toho kluka máte rádi, tu holku taky vlastně, někdy vás štvou, ale to už je samo o sobě dobře když vás postavy štvou, pak je to dobře napsané.. takže na lehký víkend doporučuju, ale nečekejte knihu roku....

29.10.2020 2 z 5


Děti hněvu Děti hněvu Nela Rywiková

Po domu c. 6 jeste lepsi prace. Napinavejsi, uveritelnejs, pristredi Ostravy dokonale, jazyk taky. Do posledni stranky autorce zobu z ruky a tleskam! Huraaa dobra ceska detektivka mlade autorky!

02.08.2020 5 z 5


Nebe nad Jemenem Nebe nad Jemenem Tomáš Šebek

Ten chlap nemel byt lekar ale spisovatel! I kdyz, no, takhle asi zachrani trosku vic zivotu:-) me zachranil dva dny dovolene neskutecne zabavnym ctenim. Melo to vsechno: informace, vhled do veci co neznam, humor, spad, emoce, skoro slza ukapla. Vyborna prace!

22.07.2020 5 z 5


Na věky věků Na věky věků Ken Follett

Obecne nenavidim historicke romany, desne me nudi a nicom neprekvapi. Tenhle byl jiny. Vyborny, skvely, zabavny, napinavy, zkratka se povedl a bylo to paradni poctenicko.

22.07.2020 5 z 5


Než vystydne káva Než vystydne káva Tošikazu Kawaguči

Takove....mile, no. Neurazi, nenadchne. Zadna pecka to neni, ale je to japonske takze clovek trochu ceka, ze to bude mit zvlastni spad a bizarni postavy... utrpeninuplne to neni, je to kniha utla takze se clovek dlouho netrapi :-)

22.07.2020 2 z 5


Labyrint duchů Labyrint duchů Carlos Ruiz Zafón

Pro me slabsi v porovnanim s predchozimi knihami s timhle pribehem. Neni vzdycky dobre namlsat se prvnim dilem, ted jsem cekala podobne vtazeni do mista a deje a nejak se to povedlo mene. Skoda.

22.07.2020 2 z 5


Probudím se na Šibuji Probudím se na Šibuji Anna Cima

Vyborne cteni. Asi spis pro zeny, je to takove zenske ten svet tam, ale pribeh neskutecny, krasny, napinavy, ani to prazvlastni rozuzleni nevadilo.

22.07.2020 5 z 5


Malý život Malý život Hanya Yanagihara

Za posledni dva tri roky absolutni top! Nestacim se divit tem komentarum, ktere to tady rozcupovaly ve stylu “ nuda”. Asi je to malinko narocnejsi, extremne emocionalni cteni, ale nuda ani vterinu. 800 stran chces cist, chces vedet jak to bylo a co bude, postavy jsou dokonale vypracovane a krasne me to vtahlo. Par dni jsem pak nemohla cist nic jineho a dlouho ted budu cekat az se tomuhle neco vyrovna.

22.07.2020 5 z 5