pajinkad pajinkad komentáře u knih

☰ menu

Danred a Onyxová cesta Danred a Onyxová cesta Dominik Kameš

Jedná se o velmi příjemně psané dílo, které se čte s lehkostí. Líbí se mi netradiční a zcela nové pojetí magie. Hlavní dějová linka nejprve ubíhá pozvolna a pomalu, ale pak přijde nečekaný obrat a už to sviští :). Všem doporučuji.

13.07.2023 5 z 5


Ve stínu popela Ve stínu popela Jennifer L. Armentrout

I přes to, že jsem plný počet hvězdiček dala i Válce dvou královen, tak tato série je za mě ještě o úroveň výše! Hlavní hrdinka je velmi sympatická, silná žena. (A takové mám přesně ráda - člověk si pak myslí, že i on sám muže cokoliv na světě :)). Celá kniha se mi četla velmi lehce a rychle. Romantická dějová linka také super, těším se na další díl!

13.07.2023 5 z 5


Válka dvou královen Válka dvou královen Jennifer L. Armentrout

Tuto spisovatelku mám prostě ráda. Nedosahuje sice kvalit jako S.J. Maas, ale i tak mě její styl psaní baví. Co si budeme povídat, i erotické linky mě baví .

13.07.2023


Touha Touha Tracy Wolff

Bohužel se nezařadím k fanouškům této knihy. Kniha je psána velmi naivně, postavy jsou nudné. Hlavní hrdinka mi přijde naivní a trochu pitomá. Romantická zápletka mi bohužel přijde dost povrchní. Druhý díl už si kupovat nebudu.

13.07.2023 2 z 5


Rod nebes a dechu Rod nebes a dechu Sarah J. Maas

Opět o důvod víc si myslet, že spisovatelka Sarah J. Maas je jedničkou ve svém oboru! Jak já jí zbožňuji.

Druhý díl ze série půlměsíčního města jsem začala číst v prosinci, bohužel se mi zezačátku děj mírně vlekl. Kvůli předvánočnímu shonu a touze spíše koukat na K drama jsem knihu dočetla až minulý týden. Nemohl jsem se dokopat k jejímu dočtení, ale naštěstí mě to pohltilo a už neustilo! Chemie mezi Bryce a Huntem je úžasná, dějové linky i dalších vedlejších postav jsou skvělé (např. Ruhna a agentky Den :-)). Partnerovi jsem četla pár pikantnějších scén, kterých v této knize opravdu nebylo pomálu (ale za mě nikterak přehršle vulgární ;-)). Co mě ale absolutně dotalo byl ten konec...... jedno velké WOW, ze kterého se stále nemohu vzpamatovat! Už aby byl další díl!

15.02.2023 5 z 5


Divoká říše Divoká říše Stacey Marie Brown

Knihu jsem dostala k Vánocům a až teď jsem se k ní dostala. Přečetená byla za tři dny, čte se dobře a rychle rychle, děj se mi nikde nezadrhává. Dějová linka jako taková nebyla nikterak výjimečná, avšak prostředí rozdělené Budapešti se mi moc líbilo. Netradiční výběr místa ;-). Na konci jsem čekala nějaký zvrat, ale ne až takový :-). Moc se těším na další díl.

15.02.2023 5 z 5


Královna rebelů Královna rebelů Lynette Noni

Po zkoušce jsem potřebovala pročistit hlavu nějakým jednodušším čtením, toto byla má 5. kniha přečtena po zkoušce v kratší době. Moc očekávání jsem od ni, upřímně, neměla. A o to více mě překvapila. Chvílemi se děj mírně vleče, ale nakonec mi to vůbec nevadilo, protože na konci přišlo velký BOOM! Ten konec byl pro mě jakousi rozbuškou a již jsem teď dočetla i druhy díl v anglickém jazyce. Na třetí si budu muset počkat do června (pokud to vydržím :))).

09.05.2022 5 z 5


Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Tento díl je pro mě zatím nejlepší z celé série! Kapitolu s vyznáním lásky jsem četla 4x, tak moc mě to strhlo. Opravdu jsem se od děje celé knihy nemohla odtrhnout. Všem vřele doporučuji. Pevné doufám a věřím, ze se najde víc nadšenců a fanoušků této skvělé série!! ????????????????

28.09.2020 5 z 5


Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Musím říct, ze už dlouho jsem nečetla takto povedenou ságu. Četla jsem jí již dvakrát. Asi jsem potřebovala podobný typ literatury. ????????Všem vřele doporučuji a těším se na nové díly!

28.09.2020 5 z 5


Propast času Propast času Roman Bureš

Právě jsem dočetla toto jedinečné dílo a musím přiznat, že jsem absolutně uchvácena. Pro mě jedna z nejlepších knižních novinek tohoto roku. Doufám, že se dočkáme pokračování, protože to se zde přímo nabízí :).

26.12.2015