Munzik Munzik komentáře u knih

☰ menu

Až mě uloží do země Až mě uloží do země Peter Robinson

Musim říct, že mě kniha tedy vůbec nezaujala. Žádné dobrodružství, žádné překvapeni, nezaživný konec. Bohužel

15.04.2023 1 z 5


Pavouk Pavouk Lars Kepler

Super kniha

29.01.2023 4 z 5


15 roků lásky 15 roků lásky Patrik Hartl

Tahle kniha od Patrika byla naprosto úžasná a nejlepší ze všech. Ano, byl tam sice Patrikův typický příběh životních partnerských problémů, ale hlavním bylo téma ohledně jeho dcer, o které se nemusel vůbec starat a jejichž trable a radosti byly vylíčeny tak, jak to leckdy doopravdy můžou být. Klobouk dolů před všemi rodiči, co vychovávají děti bez partnera! Díky Patriku

19.12.2021 5 z 5


Mlha nad Shadow Sands Mlha nad Shadow Sands Robert Bryndza

Na druhý díl této série jsem se těšil a říkal si, že bude lepší než díl první. Nicméně si nemohu pomoc, ale zatím se mi tato série nelíbí úplně tak, jako knihy předešlé. Ale ví tak si další pokračování velmi rád přečtu.

14.03.2021 3 z 5


Ledový strach Ledový strach Mads Peder Nordbo

Musím říct, že jsem byl knihou mile překvapen, jelikož první díl se mi moc nezamlouval. Tak jsem zvědavý, jaký bude díl 3.

17.01.2021 4 z 5


Údolí mrtvých Údolí mrtvých Tim Weaver

Druhý případ Davida R. se nesl opět v duchu napínavosti od začátku až do konce a to i o trochu víc, než jeho první případ. Tak snad i další jeho případy budou mit vzrůstající tendenci.

09.01.2021 4 z 5


Hon na mrtvého Hon na mrtvého Tim Weaver

(SPOILER) Právě jsem objevil mého dalšího oblíbeného autora (alespoň doufám). Kniha měla od začátku poměrně akční spád a četla se velmi dobře. Když už jsem myslel na konci, že budou zbylé stránky jen okecávačky, dost jsem poté koukal. Ikdyž jisté podezření ohledně Malcolma jsem již měl. Jen tak dál Time.

03.01.2021 4 z 5


Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Harry Potter a prokleté dítě: Část první a druhá Jack Thorne

Co dodat, klasické knihy o Potterovi už se asi nedají překonat. Nicméně každý fanoušek Harryho a jeho kamarádů nemůže tuto knihu vynechat.

02.01.2021 2 z 5


Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Knihy tohoto spisovatele o případech Eriky Fosterové zbožňuji, a se stejným nadšením jsem se těšil na případy nové vyšetřovatelky. Avšak tento první díl hodnotím průměrně a věřím, že následující díly bude postupně vylepšovat.

02.01.2021 5 z 5


X způsobů smrti X způsobů smrti Stefan Ahnhem

Knihy od tohoto autora mě nikdy nezklamaly a musím říct, že tato jeho poslední mě nenechala v klidu od začátku až do konce. Chválím za první 2 stránky, kde bylo shrnuto vše z předchozího dílu.

02.01.2021 5 z 5


Království Království Jo Nesbø

Na tuhle knihu jsem se těšil celé vánoce, ale bohužel po jejím přečtení nejsem moc spokojený. Není to Nesbo, jakého mám rád. Jedná se spíše o román, u něhož jsem čekal alespoň daleko lepší konec, než jen konec, který není žádným překvapením.

02.01.2021 3 z 5


Imaginární přítel Imaginární přítel Stephen Chbosky

Málokterá kniha mě upoutá již od prvních stránek, nicméně tato patří k těm málo knihám. Autor dle mého věděl, co přesně chtěl knihou popsat. Výborná kniha

02.01.2021 5 z 5