Míša06 Míša06 komentáře u knih

☰ menu

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Kniha byla velmi čtivá a byla velmi hezky napsána. Nemůžu vytknout nic zásadního. Líbilo se mi to rozuzlení a odhalení kletby. A jak Feyre bojovala. Knihou jsem prolítla za pár dní, opravdu se čte velmi snadno. Kniha se mi líbila a rozhodně si přečtu pokračování.

03.09.2018 5 z 5


Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Kniha byla krásná a rychle se četla. Vadili mi sice některé scény, kdy to Gwendolyn přehání, ale i tak to bylo zajímavé. Líbilo se mi propracování chronografu, cestování čase, nebo také hrabě, který ovládal různá hrůzná umění. Měl by sice nahánět strach, ale mě připadal opravdu zajímavý. Ano vím co se z něj vyklube, ale to už v jiné knize.

01.09.2018 5 z 5


Modrá jako safír Modrá jako safír Kerstin Gier

Byla to krásná kniha a to nejenom díky obálce ale i svým příběhem. Kniha se četla sama. Oproti 1. dílu tady bylo více detailů a samozřejmě Xemerius, ten byl sice občas trochu otravný, ale jeho narážky a připomínky se hodily. Líbil se mi Prolog a Epilog. Celkově se mi líbí záhadnost okolo Lucy a Paula.

01.09.2018 5 z 5


První stříbrná kniha snů První stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Kniha byla opravdu velmi dobře napsána- u autorky to není nic nového. Byl to krásný příběh opravdu velmi propracovaný a nápaditý, byla v něm i jemná romantika. Asi takhle, jediné co se mi opravdu nelíbilo, byl během čtení vznikali nejhorší obavy a noční můry. Nedoporučuji číst před spaním, ani během noci s roztaženými roletami.

25.08.2018 5 z 5


Falešný sňatek Falešný sňatek Magdalena Mintová

Kniha je zase velmi čtivě a hezky napsána. Mě se tenhle díl líbil víc než ten první. V prvním díle mi přišlo , jakoby se Ema pořád jen litovala a bylo mi to místy až protivné. V tomhle díle mi přišlo, že už trochu "dospěla". Líbili se mi popisované romantické okamžiky.
SPOILERY!
Nejhezčí okamžik, který se v knize nachází si myslím, že je když Ema Albertovi oznámí, že je těhotná. Abych jen nechválila, vadilo mi to S tím Tony alá Filipem, nevím proč, ale tušila jsem od okamžiku kdy mu řekla svoje jméno. To se mi opravdu nelíbilo, a proto dávám jen 4 hvězdy.

25.08.2018 4 z 5


Kůň Zázrak a Zelená dáma Kůň Zázrak a Zelená dáma Zuzana Holasová

Opět to byl moc hezký příběh a dokonce se objevila i malá romantika. Místy mi ale připadalo, že to autorka místy protahuje. Zase se tam objevily přehnané "psychologické" popisy. Když přijeli končetiny nebo Robert zdálo se mi to tam násilně vecpáno. Kniha se mi docela líbila.

23.08.2018 2 z 5


Šťastně až navěky Šťastně až navěky Kiera Cass

Kniha byla opět napsána velmi dobře. Obálka se mi líbila o trochu méně, ale i tak patří k těm lepším. KNiha obsahuje hodně povídek, a mě se asi nejvíce líbila ta o Amberly a Clarksonovi a bylo docela zajímavé číst kapitolu o Maxonovi. Kniha se mi líbila, a doporučuji ji všem, kterým první tři díly o Americe a Maxonovi nestačili.

20.08.2018


Deset – Neobyčejný deník obyčejné holky Deset – Neobyčejný deník obyčejné holky Lauren Myracle

Kniha se opravdu povedla. Popisovala různé úsměvné okamžiky a bylo hezké, jak se Viki společně s každou kapitolou mění. V knize byli popisované situace, se kterými by mohli mít problém některé desetileté holčičky, jako např. šikana, kluci, otravný spolužák. Kniha se mi líbila a pokračování už jsem četla.

18.08.2018 4 z 5


Elita Elita Kiera Cass

Kniha má opět krásnou obálku, opět byla napsána čtivě. Příběh byl krásný, nejlepší bylo nakouknutí do systému země. Jediné, co mi trochu vadilo bylo, že vždy, když přišla akce, začala nová kapitola. Knihu doporučuji , stejně tak jako celou sérii SELEKCI!

18.08.2018 5 z 5


Saturnin Saturnin Zdeněk Jirotka

Krásná knížka. Je sice napsaná "zastarale" jakmile si na styl psaní zvyknete, proletíte knihou ani nevíte jak. Občas jsem sice měla pocit, že ty jednotlivé kapitoly na sebe nenavazují a že jsou to povídky, ale i tak to bylo super, úsměvné a místy vtipné.

17.08.2018 4 z 5


Nová holka @ Tajnosti v dívčí škole Nová holka @ Tajnosti v dívčí škole Carmen Reid

Taková oddechovka, bez hlubšího významu. Je to ok Pro jedenáctiletý holky co prahnou po klukovi. Jako ano, bylo to dobrý, ale já mám raději, když je v knize nějaká napínavější zápletka. Kniha je vyprávěna z pohledu 3. osoby, ale docela dobře.

16.08.2018 2 z 5


Nesvá Nesvá E. Lockhart (p)

Nechápu smysl proč to Jule udělala. Taky nechápu kde se vzala, nechápu prostě nic.... Dvě hvězdy dávám jen kvůli čtivosti, jinak je to WTF knížka. Rozhodně nedoporučuji!

16.08.2018 2 z 5


Léto na táboře Léto na táboře Jen Calonita

Kniha má zajímavý motiv, ale byla zkažena sáhodlouhými popisy o ničem. Kniha by mohla být dlouhá jen jednu poloviny z původní délky.

16.08.2018 3 z 5


Kůň jménem Zázrak Kůň jménem Zázrak Zuzana Holasová

Krásný příběh, tak pro desetileté dívky nádhera. Mě je sice víc, ale i tak se mi kniha vcelku líbila. Byla sice kolikrát hodně naivní, ale pořád to má nějakou úroveň.

16.08.2018 3 z 5


Klára miluje matikáře Klára miluje matikáře Barbora Robošová

Dobře napsané, docela se tam i něco dělo, ale na autorčinu nejlepší knihu to ani zdaleka nemá.

16.08.2018 2 z 5


Dospelosť je mýtus Dospelosť je mýtus Sarah Andersen

Kniha je krásně namalovaná, ale nechytla mě.

16.08.2018 2 z 5


Domov blízko koní Domov blízko koní Barbora Robošová

Kniha je táhlá napsaná ve třetí osobě, ale takovým způsobem, že se nemůžete vcítit do žádné postavy. tudíž je vám vlastně lhostejné co se v ní odehraje. Chybí v ní jakákoli akce. Autorka mě touto knihou zklamala. Četla jsem před tím 2, ale tahle byla opravdu nejhorší.

16.08.2018 1 z 5


Tisíc kousků tebe Tisíc kousků tebe Claudia Gray (p)

Kniha je opravdu nádherná. Je v ní sci-fi (cestování mezi dimenzemi), ale zároveň i romantika. Je to sice milostný trojúhelník, ale tak dobře napsané. Rozhodně si přečtu pokračování, už se nemůžu dočkat až vyjde.

16.08.2018 5 z 5


První První Kiera Cass

Dobrý třetí díl. Rozhodně splnil moje očekávání. Bylo opravdu hrozné jak se America o Maxona snaží, ale on si nechává Kriss. Ke konci se stalo tolik zvratů, jakože OMG. Kniha se mi velmi líbila a rozhodně si přečtu i povídkovou knihu.

16.08.2018 5 z 5


Tereza – Etiketa pro dívky Tereza – Etiketa pro dívky Ladislav Špaček

Myslím, že to byla dobrá kniha. Rozhodně poučná a varovná. Ale opravdu mě unavovaly ty pasáže když Nik něco vysvětloval Tereze jako WTF proč. Chápu, že to měla být etiketa, ale opravdu to nemusel autor tak přehánět. Stačilo to vysvětlit jednoduše, myslím si, že by to všichni pochopili.

02.08.2018 4 z 5