Miitenka Miitenka komentáře u knih

☰ menu

Popravčí Popravčí Chris Carter

Opět pecka, zajímavě provedené vraždy, moc mě to bavilo, škoda že nestihl uskutečnit všechny. Bez přestávky jdu na další knihu O:)

22.04.2022 5 z 5


Dvojitý kříž Dvojitý kříž Chris Carter

Ač jsem začala číst sérii o detektivu Hunterovi dost na přeskáčku, řekla jsem si že by bylo dobré doplnit chybějící díly. Začala jsem tedy prvním, a v některých situacích mi dost připomínal poslední knihy. Ale i tak mohu říct, že jsem byla velmi spokojená, příběh byl napínavý, nečekaný a čtivý. Poslední půlku knihy jsem zhltla za den.

09.04.2022 5 z 5


Řezník Řezník Thomas Laird

Začala jsem číst a popravdě mě to nezaujalo. Ani trochu. Ani styl jakým to bylo napsané, ani postavy.. první kniha kterou jsem radši odložila a nehodlám v ní pokračovat.

25.10.2021


Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Nejdřív jsem nevěděla, jestli si přečíst pokračování, protože předešlá kniha byla na mě trochu moc mírná. Ale nakonec jsem si řekla že to zkusím a nelituji. Od začátku byl příběh napínavý, knihu jsem měla přečtenou asi za dva dny, nemohla jsem se odtrhnout. Nebyla opět tak moc brutální jako některé ze starších a konec byl zdlouhavý a přišel mi trochu přitažený za vlasy.
Když pominu ona negativa, tak ve výsledku jsem byla velmi spokojená, že jsem se po delší době vrátila k Carterovi.

16.10.2021 5 z 5


Takový hněv Takový hněv Cara Hunter

Oproti jiným autorům jsem měla trochu problém si zvyknout na styl psaní, ale zvládla jsem to, dočetla a docela mě kniha bavila, jen na můj vkus se dlouho nic extra nedělo, až ke konci se začalo vše rozuzlovat.

29.09.2021 4 z 5


Krotitel Krotitel Camilla Läckberg

Kniha se mi líbila, ALE... Na můj vkus moc jmen, kolikrát jsem se ztrácela a musela jsem se vrátit, abych zjistila, o koho vůbec jde.
Děj byl napínavý, ke konci to celé gradovalo a já nemohla odtrhnout oči, jen mi přišlo, že některé věci nebyly dostatečně vysvětleny a já v tom měla menší guláš.

16.09.2021 4 z 5


Údolí Údolí Bernard Minier

Má první kniha od autora a veliká spokojenost. Za mne spíše oddychové čtení, bavila mě atmosféra onoho údolí a naprosto mě vtáhla, že jsem knihu přečetla v rekordním čase pár dní (a to se mi často nestává). Napínavé, čtivé, skvělé.

01.06.2021 5 z 5


Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Konečně dočteno. Řekla jsem si že nepůjdu spát, dokud to nedočtu, protože konečná série, obzvlášť druhá polovina knihy, začala nabírat na obrátkách a mě to nedávalo spát, chtěla jsem vědět kdo teda za tím vším stojí a jak to je, konec mě bohužel trochu zklamal. Mimo toho mohu říct, že tahle série byla asi jedna z nejnapínavějších, ač jsem se občas ztrácela ve jménech a ději, i tak mě četba hodně bavila a nejradši bych pokračování.

14.05.2021 5 z 5


Slib mlčení Slib mlčení Linda Castillo

Moje první kniha od doby, co jsem se rozhodla ve volném čase věnovat čtení, aniž by to byla má povinnost. A byl to zásah do černého, velmi mě to chytlo a pohltilo, od té doby vyhledávám knihy podobného ražení.
Mrazivé a děsivé čtení, co člověk musí občas odložit a rozdýchat, ale pak se k tomu vrátí a zas v tom leží. Zařazuji do TOP 5 z mého seznamu přečtených knih.

06.02.2020


Nenávist Nenávist Chris Carter

Knihy jsem se nemohla dočkat, četba se mi lehce prodloužila, ale jsem spokojená s tím, jak to celé dopadlo a těším se, tedy doufám, že bude brzy nová kniha ze série, protože některé záležitosti zůstaly nedořešené ????
Opět jsem doufala, že kniha bude drsnější, jako některé autorovi předešlé, nicméně dá se to odpustit za pasáže, které mě opravdu pobavily, ze strany Luciena:)
Dávám maximum hvězdiček.

06.02.2020 5 z 5


Jeden za druhým Jeden za druhým Chris Carter

Co dodat.. Bavilo mě to, přečteno za týden. Od autora již čtvrtá kniha, sice to nebylo až tak brutální jak jsem čekala, ale to nevadí, i tak jsem se u čtení skvěle bavila. Jen mě zamrzelo, že na vraha přišli tak brzy:)

15.11.2018 5 z 5


Stalker Stalker Lars Kepler

Musím uznat, že zprvu jsem s knihou sváděla boj, odkládala jí, nemohla se začíst, ale zhruba od druhé poloviny mě to teprve chytlo a kdybych nepociťovala únavu, tak bych četla nonstop.
Ke konci neskutečně napínavý, nemohla jsem od stránek odlepit oči, chtěla jsem vědět, jak to dopadne. Vraha bych si ani ve snu nepředstavila, docela mě to překvapilo.
Na kontě mám již 12 knih stejného žánru a tahle patří mezi jedny z těch nejlepších :)

07.11.2018 5 z 5