Matuch Matuch komentáře u knih

☰ menu

Geniální přítelkyně Geniální přítelkyně Elena Ferrante

Knihu jsem pořídila diky tomu, ze jsem na ni slyšela samou chvalu. Nazačátku jsem měla z strach, zda jsem neslapla s vyberem vedle. Ale ne!!! Je naprosto skvělá, dokonalá. Jak popisem poválečné Neapole, tak vystizenim přátelství mezi dvěma divkami. Uz se nemohu dočkat druhého dilu.

10.02.2018 5 z 5


Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Knihu jsem si pořídila s jejim velkym boomem. Ale dostala jsem se k ni po delsi době. A to uz na ni byly spíše negativní recenze. Tudiz se mi do ni ani moc nechtelo. Musim říct, ze po prvnich 70 stránkách jsem to nechapala. Ale postupne me kniha zacala vadit. Svým jednoduchým stylem i způsobem odkryvani pachatele a koncem, kdy v 10 stránkách se toho stane "az prilis".

02.02.2018 2 z 5


Citlivá místa Citlivá místa Lisa Kleypas

Super oddechovka na dovolenou.

18.11.2014 3 z 5


Padesát odstínů šedi Padesát odstínů šedi E. L. James (p)

Kniha mi absolutně nic nedala, je to nudný zdlouhavý příběh, kde se stále opakují podobné fráze. Dle mého názoru je tisíce lepších knih.

21.01.2014 odpad!


Poslední dopis od tvé lásky Poslední dopis od tvé lásky Jojo Moyes

Na tuto knihu jsem se s velmi těšila, ale bohužel byla pro mě velkým zklamáním. Ze začátku mi přišla, že se děj tak nějak střídal a chvilku mi trvalo, než mi došlo kde se vlastně odehrává. Zbytečně zdlouhavá.

20.01.2014 2 z 5


Než jsem tě poznala Než jsem tě poznala Jojo Moyes

Jedna z nejlepších knih, které jsem přečetla. Samozřejmě bez slz na konci se to neobešlo. Je to jedna z mála knih, která Vám zůstane dlouho v mysli.

20.01.2014 5 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Byla to moje první kniha od Dana Browna, takže musím říct, že se mi líbila, ale slyšela jsem od více lidí, že to není jeho nejlepší. Tudíž se mám zřejmě na co těšit :)

20.01.2014 4 z 5