Inferno

Robert Langdon série

Dan Brown

přehled

Dan Brown se vrací novým thrillerem Inferno, který je pokračováním světových bestsellerů Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni a Ztracený symbol. Ve svých románech Dan Brown mistrně spojuje nejzajímavější záhady historie umění s po věky fascinujícími symboly a šiframi. Robert Langdon se tentokráte ocitá v srdci Itálie, kde studuje mnoha záhadami a tajemstvími opředený rukopis – Danteho Peklo (Inferno). Musí se postavit tváří v tvář soupeři, který ho zavede do světa klasického umění, tajných chodeb a futuristických zbraní. Klíč k nezodpovězeným otázkám je skryt mezi řádky Danteho pekla a Langdon se opět vrhá do boje s časem, aby odvrátil zkázu, která světu hrozí.... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: 2013 , Argo
Originální název: Inferno, 2013

Co říkají o knize uživatelé?

Dan Brown opět přináší napínavý thriller, který čtenáře vtáhne do světa tajemství a historie. Hlavní postava, Robert Langdon, se snaží rozluštit záhady spojené s Dantovým dílem. Příběh je plný dramatických zvratů a akčních scén, které udržují čtenáře v napětí. I když se některé prvky opakují, kniha nabízí nové myšlenky a fascinující pohledy na umění a architekturu. Více v komentářích.

Komu by se kniha Inferno mohla líbit?

• Fanoušci napínavých thrillerů
  • Čtenáři, kteří mají rádi historické záhady
  • Milovníci umění a kultury
  • Ti, kdo ocení akční příběhy s nečekanými zvraty

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Inferno. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Loxias
08.03.2026

Nevim, co k tomu dodavat - klasicky Brown. Pribeh a twisty za hranici realisticnosti, akce tak intenzivni, ze je za hranici proveditelnosti :) Ale ucel to splni a inferno me docela bavilo a urcite vice nez predchozi ztraceny symbol.

všech 827 komentářů

Související novinky - Inferno (3)

Sama mezi muži, Taková jsem teď a další knižní novinky (37. týden)

07.09.2025

Na Plovárně s Danem Brownem

22.04.2014

Knižní novinky (17. - 23. 9.)

16.09.2013

Ocenění knihy (2)

2013 - Goodreads Choice Awards (Best Mystery & Thriller)
2013 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)

Kniha Inferno v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Přečtených7 942x
v Mé knihovně1 838x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi