Mamberi Mamberi komentáře u knih

☰ menu

Křehké srdce Křehké srdce Mona Kasten

První díl se mi moc líbil. To bohužel nemohu říct o druhém díle. Celá kniha se točí jen okolo pocitů obou postav a chybí jakýkoliv děj. Celkově to byla jedna velká nuda.

03.04.2024 2 z 5


Nové šance Nové šance Lilly Lucas

Za mě asi nejlepší díl z celé série. Akorát mě mrzí ten otevřený konec. Ale třeba se dozvíme více v další knize, která se chystá...:-)

18.02.2024 5 z 5


Pomocníčka Pomocníčka Freida McFadden

Jelikož jsem četla Poslední paní Parrishovou, tak se žádný WOW efekt nedostavil. Nebylo to špatné, ale vzhledem k vysokému hodnocení jsem čekala od knihy víc.

23.01.2024 3 z 5


Taju pro tebe Taju pro tebe J. T. Geissinger

První díl celkem ušel, třetí díl byl propadák a ani jsem knihu nedočetla. Ovšem tento druhý díl byl naprosto skvělý. Příběh, i když předvídatelný, mě naprosto pohltil a dost jsem se i nasmála. Měla jsem pocit, že knihu napsala úplně jiná autorka, než která psala první a třetí díl.

06.08.2023 5 z 5


Potopené lodě Potopené lodě Tami Fischer

Po Spálených mostech jsem čekala, že i tento díl bude stejné skvělý. Bohužel se tak nestalo, chyběla mi tady nějaká větší zápletka. Nic moc zajímavého se zde neodehrává. Snad budou další knihy od této autorky lepší. Kniha neurazí, ale ani nenadchne.

06.04.2023 2 z 5


Spálené mosty Spálené mosty Tami Fischer

Jediné, co mi na knížce vadilo, že jsem jí tak rychle přečetla. Tohle byla neskutečná pecka. Nechápu nízké hodnocení. Knihu jsem si užila od začátku až do konce.

26.02.2023 5 z 5


Zachraň nás Zachraň nás Mona Kasten

Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit negativními recenzemi, protože tahle série byla prostě "WOW". I když mi dávno není "náct", tak jsem si prostředí střední školy neskutečně užila. Obvykle mi vadí, když se střídá ve vyprávění více postav, ale tady mi to přišlo, že to celý příběh posunulo o úroveň výše a bylo zajímavé sledovat osudy více osob. Knihy jsem si užila ještě více než sérii Znovu.

22.11.2022 5 z 5


Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Knihy od Julie Caplin miluji, ale Čajovnu v Tokiu řadím mezi nejslabší knihu z celé série Romantických útěků. Nebylo to špatné čtení, ale nic, co bych si pamatovala ještě dlouho se zde nekonalo.

14.08.2022 2 z 5


Polib mě Polib mě Stella Tack

Moc hezká kniha. Chyběla mi nějaká větší zápletka, ale jako letní pohodové čtení k bazénu je ideální.

05.08.2022 3 z 5


Na vlásku Na vlásku Lucy Score

Dala jsem na kladná hodnocení a knihu jsem si s velkým očekáváním koupila. Už se mi dlouho nestalo, že bych měla problém nějakou knihu dočíst až do konce. Tohle bylo utrpení. Pořád jsem čekala, že se to konečně nějak rozjede...nerozjede. Příběh více méně o ničem. Myšlenkové pochody hlavních postav jsou na úrovni studentů střední školy. Celých 500 stran neustále řeší, jak je to k sobě fyzicky přitahuje, ale z různých důvodů spolu být nemohou a nakonec to stejně skončí happyendem.

31.07.2022 odpad!


Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Jsem ráda, že jsem se nenechala odradit negativními komentáři k této knize. Platí, že co člověk, to názor. Za mě jeden z těch lepších dílů z celé série.

21.06.2022 5 z 5