LittleRebelle6 LittleRebelle6 komentáře u knih

☰ menu

Dokonalé propojení Dokonalé propojení Jana Jánská

Tohle je prostě boží. Kniha mě zaujala svým názvem. Který opravdu na ní sedí. Tohle je prostě dokonalý psycho horor jak má být. Před autorkou smekám. Taktéž jsem si našla i oblíbené postavy. Kniha mi seděla i stylem psaní. Už teď se těším na další knihu která by teď někdy měla vyjít. Každopádně i čtení s holkama bylo víc zážitkové .

04.02.2023 5 z 5


Píseň čepele Píseň čepele Nikola Tabačková

Kniha vyšla pouze jako ekniha. Ale naštěstí autorku napadlo nechat si ji vytisknout na vlastní náklady. Kniha mě moc bavila a jsem ráda že mi bude zdobit krásně knihovnu. Určitě se těším až zase něco napíše. No prostě super styl psaní. Jakoby jsem tam byla s nimi. Každopádně tleskám.

06.01.2023 5 z 5


Detektív z minulosti Detektív z minulosti Ivica Ďuricová

Tuhla kniha mi je jak ušitá na míru. Jakožto osoba co si celý život procházi bodyshamingem. No každopádnē kniha byla boží. Od poloviny příbehu jsem si myslela že už Eliza ví co a jak. No pletla jsem se. Byla jsem napjatá celou dobu a nemohla jsem přestat se čtením. Mēla jsem to přečtené jedným dechem. Ono se totiž bylo tēžké se od knihy odlepit. Smekám před autorkou.

10.09.2022 5 z 5


Lískový les Lískový les Melissa Albert

Tohle byla zajímavá kniha. Originální projekt který jsem si musela přečíst víckrát. Ale i tak to bylo super čtivé. Kniha pujde určitē do seznamu "pujčené ale chci vlastní". To je posledni dobou muj oblíbený seznam.

07.09.2022 5 z 5


Kašlu na muže! Kašlu na muže! Zsuzsa Rácz

Slibovali madarskou Bridget a to bylo splnēné už po 10 stránkach. Byla bomba tohle číst.Tleskám autorce protože dobře udēlat parodii na parodii je obrovské umēní. Tenhle "deník mađarské Bridget Jones" je prostē super zážitek. A opravdu dostanete co je vám slíbeno. Sice jsem se smala jen v duchu ale i tak smála. Dokonalá obálka, malý počet lidí co to četlo a ten název. To je nēco co mē vždy dorazí. A doufám že autorka nēco dalšího napsala a pokud jo tak že to přeloží.

29.07.2022 5 z 5


Soumrak mužů Soumrak mužů Christina Sweeney-Baird

Tak tohle bylo nēco. Paráda. Přestože to nedopadlo tak jak jsem si myslela že to dopadne tak mē bavila. A rozhodnē kudy pujdu tudy budu doporučovat. Opēt básen jako recenze na IG bude taky.

12.07.2022 5 z 5


Purpurový ibišek Purpurový ibišek Chimamanda Ngozi Adichie

Tento příbēh byl moc silný. řekla bych že nebude pro každého. Nato že takovéto knihy nejou muj šálek kávy četlo se to dost rychle. Za necelou hodinu byla celá přečtená.

03.06.2022 5 z 5


Klub knihomolských srdcí Klub knihomolských srdcí Lucy Powrie

Nápad i zpracováni bylo fajn. Občas jsem se u čtení nudila ale nebylo to nic závažné. I tak bylo čist tu knížku fajn. Super oddechová knížka a doporučuju.

29.05.2022 4 z 5


Dominika na cestě Japonskem Dominika na cestě Japonskem Dominika Gawliczková

Tuhle knihu jsem mēla vyhlídnutou už dlouho. Prostē jsem jí musela mít. Je to lokalita co mē zajíma. Parádní fotky i jak to bylo napsáno. Rozhodnē se tēším na další.

29.05.2022 5 z 5


Zachraňte Itálii Zachraňte Itálii Benjamin Kuras

Parádní cestopis. Je to knížka pro lidi co hledají neturistická místa. A taky vtipnē napsaná. Rozhodnē si ji hodlám přečíst znova.

29.05.2022 5 z 5


Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

Tohle byla moje první knížka ze serie. Hodnē mē bavila. Japonsko miluju a mēla jsem pocit jakoych tam byla taky. Takže paráda. Jsem zvēdavá na další knihy.

29.05.2022 5 z 5


Všem klukům, které jsem milovala Všem klukům, které jsem milovala Jenny Han

Ze začatku mē moc nebavila. Ale pak se to rozjelo. Opēt se potvrdilo pravidlo že kniha je lepší jak film. Ja v to nējak doufala. Film mē moc nebavil. Ale jestli si budu pokračovat v serii ještē nevím.

29.05.2022 3 z 5


Utrpení těla Utrpení těla Monica J. O’Rourke

Nevšimla jsem si co to je za horor. Ale celkem se to číst dalo. Přečetla jsem to za necelou hodinu. Pokud chcete číst nēco co se čte dobře a rychle tak doporučuju.

29.05.2022


Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Vždycky když jsem kluhke knížku dočetla, pustila jsem se do čtení znova. Tohle je prostē klasika. A už se tēším až si ji přečtu znova. Protože jsem ji dlouho nečetla.

29.05.2022 5 z 5


Punková princezná sa vracia Punková princezná sa vracia Dominika Ponechalová

Tuhle sérii prostē nēkdo kdo neholduje tomuto žánru neocení. To platí i u druhého dílu. Tohle je prostē super. Malokterá kniha je taková jako tahle.

29.05.2022 5 z 5


Punková princezná Punková princezná Dominika Ponechalová

Parádni kniha ve které prostē jde o muziku. Punk mi je hodnē blýzký žánr. Takže jsem se vcítila do postavy. To je taky proč mē bavilo číst. Rozhodnē doporučuju.

29.05.2022 5 z 5


Kuchařka pro dceru Kuchařka pro dceru Jana Florentýna Zatloukalová

Knihu jsem nečetla klasicky ale ze stejnojmeného webu. Podle kuchařky zvládne uvařit každý. I takový co spáli i čaj rozhodnē mám v plánu pořídit si i knížku.

29.05.2022 5 z 5


Azaelov pád Azaelov pád Ivica Ďuricová

Hodnē zajímavá kniha. Když jsem ji četla byla jsem překvapená. Nevēdēla jsem co mám očekávat. Ale zklamaná jsem nebyla. Právē naopak. Doufám další podobné projekty.

29.05.2022 5 z 5


Tanec skalpelů Tanec skalpelů Jenny Milewski

Kniha byla tak bombastická až jsem z toho básnila. Mēla vše co od hororu čekám a rozhodnē se k ní nēkdy vrátim.

28.05.2022 5 z 5


Tady byla Britt-Marie Tady byla Britt-Marie Fredrik Backman

Jakože bavila jsem se u čtení. No bylo to pro mē nēco zajímavého. Vēčinou co mē baví čtu jen fakta. Takže i nēco pro mē nové. Doporučuju pro lidi co ví o čem fucík doopravdy je.

28.05.2022 5 z 5