knihomolka460 knihomolka460 komentáře u knih

☰ menu

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Kniha byla fajn a oddechová. Nicméně mi přijde ,že už je to takové furt dokola. Mona Kasten skvěle píše, ale už od začátku nám může být jasné jak to skončí. Celkově hodnotím pozitivně.

02.07.2023 4 z 5


Na obtíž Na obtíž Colleen Hoover

Takhle kniha byla zaměřená na rodinné problémy, což u Colleen není moc zvykem. Colleen to ale prostě umí a napsala další skvělou knihu.

06.06.2023 4 z 5


To nejlepší v nás To nejlepší v nás Colleen Hoover

Řekla bych , že tohle je zatím nejslabší kniha , kterou jsem od Colleen četla. Jediné co mě na tom bavilo to , že jsem ji četla v angličtině (All your perfects).Je to asi tím, že tahle kniha neni asi úplně pro teenagery,ale spíš pro starši. Zase ale chápu , že kdo se potýká s těmito problémy , tak mu kniha může připadat hezká.Konec byl ze všeho asi nejlepší, ale myslím si , že problémy , který měli Graham a Quinn se mohli vyřešit rychleji a rozumněji. Možná by to pak nedošlo k takovým následkům.

03.06.2023 3 z 5


Lubošova celkem fajn knížka Lubošova celkem fajn knížka Luboš Kulíšek

Luboše sleduji už dlouho a mám ho stále pořád ráda a je to asi i můj nejoblíbenější influencer. Neuvěřitelné kam to až dotáhnul. Kniha se mu velmi povedla a dokázala jsem si z toho vzít spoustu věcí.

24.05.2023 5 z 5


Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Nejprve jsem viděla seriál , a tak jsem se rozhodla , že si přečtu i knihu. Opět jsem toho názoru , že knihy jsou lepší než filmy/seriály a tohle není výjimka. Těším se na další díl

24.05.2023 4 z 5


Revizor Revizor Nikolaj Vasiljevič Gogol

Další kniha , kterou bych si bez povinné četby nevybrala a ani bych o ní nevěděla. Nebylo to zase tak hrozný, ale nic extra.

24.05.2023 2 z 5


Pekárna v Brooklynu Pekárna v Brooklynu Julie Caplin

To bylo tak hezké. I když mě Bella občas neuvěřitelně štvala , tak i tak to bylo krásné. Julie Caplin to prostě umí.

24.05.2023 4 z 5


Nečekané přiznání Nečekané přiznání Lisa Regan

(SPOILER) Tak to byla jízda. Díl od dílu je lepší a lepší a vždy mě mrzí , když knihu od Lisy Reganove dočtu. Lisa určitě patří mezi nejsikovnejsi a nejlepší spisovatele, kteří píšou kriminálky. Už se těším na další knihu. Ten moment na konci , kdy josii zjistila , že vrah je s nimi domě , byl naprosto šokující. Prostě detektivka jak se patří .

10.05.2023 5 z 5


Světla nad močálem Světla nad močálem Lucie Ortega (Navrátilová)

Ze začátku to bylo docela dobré, ale nějak extra vysoké naděje jsem si nedělala,protože české autory vůbec nečtu.Od půli knihy mě to nebavilo a bylo to zbytečně natahováné. Znovu bych si to neprecetla.

04.05.2023 3 z 5


Divá Bára Divá Bára Božena Němcová

Knihu jsem musela číst kvůli povinné četbě. Ještě , že to bylo krátké , protože se to skoro vůbec nedalo číst. Byla jsem tak neskutečně ráda , že to mám za sebou a že už to nikdy nebudu muset číst znova.

18.04.2023 2 z 5


Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

Nedalo se od toho odtrhnout. Skvělý a napínavý příběh. Autorka má opravdu talent na psaní kriminálek a každý díl je čím dál tím víc lepší a lepší.

18.04.2023 5 z 5


Nimbus Nimbus Neal Shusterman

Bohužel , když jsem četla Nimbus , tak jsem měla čtecí krizi. Trvalo mi hrozně dlouho než jsem ji přečetla , i přes to že příběh byl napínavý a dobře se četl. Smrtku jako sérii rozhodně doporučuji.

18.04.2023 3 z 5


Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Tahle kniha patří mezi ty slabší od Colleen. Je to psané čtivě. Je to i hezky příběh , ale že bych byla ohromena jako u ostatních knih od CH , tak to se říct nedá. Asi jsem od toho měla více očekávání, a proto to nebylo takové jak jsem si představovala.

18.04.2023 4 z 5


Elixír mládí Elixír mládí Tess Gerritsen

Ze začátku to bylo takové normální drama, ale to co se z toho vyklubalo. Obrovský obdiv autorce za tak skvělý nápad a příběh. Na posledních 100 stranách se sejde tolik věcí , že se od knihy nejde vůbec odtrhnout. Je to zajímavá a napínavá kniha a určitě doporučuji.

10.04.2023 4 z 5


Matčin hrob Matčin hrob Lisa Regan

(SPOILER) Zatím nejlepší díl z celé série. Bylo to napínavé a zajímavější ještě bylo se dozvídat o minulosti Josie. Doufám, že v dalších dílech se dá dohromady s Noahem. Neskutečně se těším na pokračování.

19.03.2023 5 z 5


Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Další napínavý díl. Skvělá atmosféra a asi ani nemám co bych vytkla. Prostě skvělý děj a zápletka. Příběh je psaný poutavě a stránky mizí pod rukama.

16.03.2023 5 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

(SPOILER) Kdybych nevěděla , že kniha je z wattpadu, tak to i tak snadno poznám. Ohrany příběh. Neustále hádání kvůli kravinam a zbytečnostem. Hardin je hajzl a pokud Tessu teda doopravdy miloval , jak tvrdí , tak by sázku ukončil už dávno. Sice se jí svěřil s osobnima věcma , ale to stejně nic nevyrovnalo. Občas se choval až moc dětinsky a celá situace je v knížce ještě víc vyhrocená než ve filmu. Pro někoho je ta kniha možná dobrá , ale nechápu jak se mohly vydat další díly. Příběh je sice psaný poutavě, ale když už po 3. čtete o tom jak se nesnáší a stejně se za dva dny zase dají dohromady , tak je to už vážně otravný.

15.03.2023 3 z 5


Koruna Koruna Kiera Cass

(SPOILER) Hezky to skončilo. Bylo celkem zajímavé vidět a sledovat , jak se vládnutí země během série mění a to jen díky Americe a Maximovi. Selekce je jedna z nejlepších knižních sérii a určitě doporučuji.

12.03.2023 3 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Jsem toho názoru , že autorka nemusela dělat dodatkové díly. Takové zbytečně natahování, ale i tak se mi to stále líbilo a ten kdo je blázen do Selekce si to určitě stejně přečetl. Nemá to sice na první díl , ale i tak taková odpočinková kniha.

12.03.2023 3 z 5


Opravdové zločiny Opravdové zločiny Lucie Bechynková

Kniha se mi líbila a kdo poslouchá i podcasty , tak ho nic moc už nemůže překvapit. Je to hezky zpracované a dobře se to čte.

11.03.2023 5 z 5