Lubošova celkem fajn knížka

Lubošova celkem fajn knížka https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/452541/bmid_lubosova-celkem-fajn-knizka-2tz-452541.jpeg 4 24 7

Proč se vlastně věnuju youtuberství? Často se mě na to ptá opravdu velká spousta lidí. Tak jsem se rozhodl, že všem odpovím, a dal jsem dohromady 10 důvodů, proč dělám to, co dělám. Někdy je totiž život celkem fajn. A někdy je to vážně šílená jízda! V tomhle deníčku najdete všechno, čím jsem si prošel – od narození až po mou cestu do Los Angeles. Bez obalu. Upřímně. Vážně. Vtipně (aspoň doufám). Takže amigos, pohodlně se usaďte a jdeme na to!... celý text

Přidat komentář

knihomolka460
24.05.2023 5 z 5

Luboše sleduji už dlouho a mám ho stále pořád ráda a je to asi i můj nejoblíbenější influencer. Neuvěřitelné kam to až dotáhnul. Kniha se mu velmi povedla a dokázala jsem si z toho vzít spoustu věcí.

denisa4368
11.04.2021 5 z 5

Vzhledem k tomu, že jsem se o Lubošovi dozvěděla snad skoro před týdnem, tak je to všechno hrozně čerstvé. Projíždím všechna jeho videa, dokonce jsem viděla to první, o kterém se zmiňuje v knize. Kniha je hodně autentická, upřímná, jde vidět hodně pokory, upřímnosti. Prostě Lubošova celkem fajn knížka je dost fajn. :)


TPWK
04.04.2021 5 z 5

Abych byla upřímná, tak jsem knihu přečetla opravdu rychle. Je to krásně vyprávěný příběh, který můžu jedině doporučit.
Luboše jsem nikdy nějak moc nesledovala, ale i tak mi kniha pomohla nahlédnout do jeho osobního života a myšlenek. Krásná kniha, doporučuji.

AshleySimmer
30.12.2020 5 z 5

Naprostá bomba! Na téhle knížce se mi velmi líbily Lubošovy myšlenky, jak mě obohatily a pár kapitol mě i opravdu dojaly. Sedl mi i Lubošův styl psaní.
Kdyby to šlo, dala bych i šest * :D.
Doporučuji ☺️.

Uma
01.12.2020 5 z 5

Moc se mi líbila. Nejprve jsem si jí koupila, abych zjistila jak to je s Lubošovo orientací, ale nakonec se mi líbila celá. Vůbec nelituji.

Knizectvi
26.11.2020 4 z 5

Musím říct, že Luboše jsem před přečtením téhle knížky nesledoval.
Ano nějaké video od tohohle tvůrce sem za sebou už měl ale nedá se mluvit o nějakém konstatním sledování. To se po přečtení Celkem fajn knížky, změnilo. Jak knížka tak autor a youtuber jsou opravdu fajn. A ano je to čtení asi hlavně určené pro fanoušky, ale i já se celkem pobavil a dokonce našel nějakou inspiraci. Luboš odhaluje trochu více ze svého soukromí, své pocity i to jak prožíval mezníky na své cestě tam kde je. A už to samo o sobě může být velmi inspirativní. Pohled na svět očima mladého, úspěšného kluka, který je napsaný vtipně a inteligentně zároveň, se pro mě tedy stal něčím víc než jen odpočinkovou jednohubkou, kterou sem si chtěl přečíst ze zvědavosti.
Doporučil bych jí každému fanouškovi kanálu Luboš je celkem fajn, ale i každému kdo se chce nechat inspirovat nebo se jen pobavit :)

4118
26.10.2020 5 z 5

Užasná

Štítky knihy

prvotina deníky životopisy, biografie YouTube

Autorovy knížky

Luboš Kulíšek
česká, 1999
2020  85%Lubošova celkem fajn knížka

Kniha Lubošova celkem fajn knížka je v

Právě čtených1x
Přečtených32x
Čtenářské výzvě10x
Doporučených5x
Knihotéce13x
Chystám se číst2x
Chci si koupit2x
dalších seznamech1x