Klax Klax komentáře u knih

☰ menu

Magie vítězí Magie vítězí Ilona Andrews

Kate D. Je badassačka, ságu jsem přečetl 2x, za mě funguje báječně. Člověk si udělá s postavami fajn vztah a fandí jím až do samotného konce.
Autorka si nechala spoustu prostoru do budoucna pro navázaní, tak doufám že u tohoto dílu nezůstane.

Líbí se vám stejně jako mě to propojení Technu a Magie? Miluju tu kombinaci!

Pokud váháte zda za to tahle sága stojí, ještě do toho!! Je to free cool a in tzv. Frikulín!

07.05.2023 5 z 5


Magie útočí Magie útočí Ilona Andrews

To je parádička, nemůžu se od knížek odtrhnout! Jo a taky bych si s Curranem hned vyměnil místo :P

21.10.2015 5 z 5


Maverick - Pěšec na odpis Maverick - Pěšec na odpis Miroslav Žamboch

Ach jo, kdyby pan Žamboch napsal příběhy typu Maverick a většina dílů Baklyho jako plnohodnotné knihy, to by jsme se poměli, ale takto jsou to "jen" výborné zachodové jednohubky.

03.10.2015 5 z 5


Vlk samotář Vlk samotář Miroslav Žamboch

Moc hezké, Koniášem jsem se začal postupně propracovávat a velmi rychle jsem si ke knížkám a hlavní postavě vytvořil krásný vztah. Čeká mě poslední dílo a já se trochu bojím, co bude dál. Všem doporučuji Koniáše přečíst, úžasné prostřední, poutavé příběhy a...Koniáš.

26.07.2015 5 z 5


Ostří oceli Ostří oceli Miroslav Žamboch

Povídky se čtou velmi dobře, jelikož se jedná o krátké povídky, autor si na nic nehraje a vše se čte jedním dechem. Kdo uvažuje o čtení, doporučuji PŘESKOČIT "Ostří oceli" a přečíst si rovnou "Muž na stezce". Obě knihy obsahují stejné povídky s tím, že Muž na stezce má přídavek v podobně dvou povídek ;-)

14.07.2015 5 z 5


Líheň Líheň Miroslav Žamboch

Moje první Žambochovina, v první chvíli jsem si říkal, že Marika Zahaňská bude nějaká čůza a raději bych uvítal velkého drsoně, něco ve stylu mistra Kulhánka. Kupodivu..i něžné pohlaví nemusí být zas tak něžné.Zde je recept: ultra sexy bloncka, 2x desert eagel, super schopnosti, které by strčily do kapsy polovinu Marvelovského impéria a jsou děsně kůl, hromada nepřátel na steroidech, přidejte trochu krve, táák, pár mrtvol, no no, neupejpejte se, klidně můžete přidat, ups. Ujela Vám ruka? Nevadí necháme to tak. Zamíchat a Líheň je na světě. A řeknu vám, je to LAHŮDKA. 4* ;-)

18.06.2015 4 z 5


Asfalt Asfalt Štěpán Kopřiva

Mě se to líbilo, jak by řekl Chorozon - Bylo to bryskní, interesantní, místy nezvyklé brutální, skvělé!
Musím přiznat, že vyjmutí vnitřností malé asfalťačky skrze vagínu je trochu silnější kafe i mezi českými řezníky ( Kulhánek, Kotleta a spol. ), ale říkám si PROČ NE?! Za mě 5* :)

07.06.2015 5 z 5


Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

"Kdybych nebyl Kulhánkem,chtěl bych býti Kotletou". Co více k tomu dodat? Kdo zbožňuje mistra K.,ten se rozhodně nebude u celé této nářezové ságy nudit. Jak já miluji zdejší malířské umění, kde místo štětce použijeme Desert eagle 50. action express a místo barvy trochu mozkomišního moku ;-) peace.

25.01.2015 5 z 5


Vyhlídka na věčnost Vyhlídka na věčnost Jiří Kulhánek

S nočním klubem Kulhánkova nejlepší tvorba. U některých pasáží,hlavně ke konci knihy jsem se smál na celé kolo . Rozhodně doporučuji přečíst a těším se,až Jirka vydá něco nového.

01.12.2014 5 z 5


Vládci strachu Vládci strachu Jiří Kulhánek

Po přečtení několika doporučeních jsem začal číst od začátku,dle data vydání. Lidi masakr, jestli máte rádi knihy, kde autor píše bez obalu, všecky vystřelené mozky, cákance na zdi vám hezky přiblíží, tak tohle je četba pro vás. Akce střídá akci a můj močový měchýř se jistě roztáhl do nevídaných rozměrů, protože vás knížka na hajzl prostě nepustí. Takže najíst,vyčůrat a jděte na to.

28.10.2014 5 z 5