Magie útočí přehled
Ilona Andrews
Kate Daniels série
Od chvíle, kdy začala Kate Danielsová pracovat pro Řád rytířů milosrdné pomoci, má tahle žoldačka práce s paranormálními problémy až nad hlavu. A v Atlantě, kde magie přichází a odchází ve vlnách jak se jí zlíbí, to už o něčem vypovídá. Když je její vlkodlačí kamarád Derek nalezen polomrtvý, Kate zjišťuje, že stojí proti dosud největší výzvě své kariéry. Její vyšetřování ji totiž zavede k Půlnočním hrám. Ultimátnímu turnaji nadpřirozených bytostí jen pro zvané, kde neplatí téměř žádná omezení ani pravidla. Jí a Curranovi, Pánovi šelem, se podaří odhalit temné plány, jež by mohly navždy změnit osudy všech atlantských kožoměnců…... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2011 , Fantom PrintOriginální název:
Magic Strikes, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magie útočí. Přihlašte se a napište ho.

Jsem moc ráda, že jsem sérii objevila. Napětí, sžíravý humor, dramatické zvraty a prostředí bojové arény mluví za vše. Tentokráte Kate cítí, že jde opravdu o život a navíc ji ohrožuje i tajemství jejího původu, ale jak by se mohla držet stranou, když je v sázce život přátel? Svět bojuje s vlnami magie i techna, a ještě si někdo zahrává s nelegálními zápasy v aréně. Objevují se noví nepřátelé, jako by těch starých nebylo až dost. Kate nemá čas se ani nadechnout a uvědomit si, že k pánovi šelem ji to táhne víc a víc. Zatím nejlepší díl a autory tímto přidávám do oblíbených.

Třetí díl zase zvedá laťku. Už nevím, co psát. Prostě skvělé, děj, romantika, tajemství, překvapení. Waw. Žeru to.
Kniha Magie útočí v seznamech
v Mé knihovně | 352x |
(tato data se aktualizují 1x za hodinu.)
2011 | ![]() |
2014 | ![]() |
2011 | ![]() |
2015 | ![]() |
2012 | ![]() |
Další super díl, který stojí za přečtení. Jsem ráda, že jsem tuto sérii objevila. Už se těším na další díl.