Magie krve přehled

Kate Daniels série

4. díl

World of Kate Daniels série

4. díl

Kate Danielsová se „stará“ o paranormální problémy, jež nikdo jiný nechce řešit, zvlášť pokud se týkají společnosti kožoměnců v Atlantě. Když ji povolají k prošetření rvačky v Ocelovém oři, baru na hranicích mezi územím kožoměnců a nekromantů, rychle zjišťuje, že se ve městě objevil nový hráč. Starý tisícovky let, a co víc, bojoval v nesčetných válkách po boku jejího otce. Kdo ví, jestli tenhle protivník nebude moc velké sousto i pro Kate a Currana, Pána šelem. Protože tentokrát bude muset Kate čelit vlastní rodině…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2012 , Fantom Print
Originální název: Magic Bleeds, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Magie krve. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Vjeerus
13.10.2025

Další skvělý díl, který jsem si užila. Série si dost drží tempo a za mě neztrácí na atraktivitě. Autorce se daří vymýšlet nové a nové zápletky spolu s bytostmi, které se otírají o skutečnou historii světa. A ač nejsem milovník dějepisu, tohle mě moc baví, protože zatím vždy zabrousíme do méně známých vod, jako je třeba Babylonská říše.
Co u knihy beru jako takovou vadu na kráse je čím dál tím větší množství přežitých zranění. Chtělo by, aby se v tomto bodě příběh vrátil trošku na začátek, kdy hlavní hrdinka nejednala tak bezhlavě. S tím ale zase souvisí věc, kterou oceňuji, a to je její osobní růst. Tím, že zahodila svojí opatrnost, získala pevnější vztahy. A to jak přátelské, tak milostné. Konečně začala žít i pro něco jiného, než pro samotné přežití.
Romantická linka stále zůstává na pozadí, i když vývoj je zde velký. A myslím, že směrem, který jsme všichni vyhlíželi od prvního dílu. Těším se, co toto uspořádání způsobí dál. Upřímně doufám, že nezmizí vtipné scénky, protože už teď mi chybí ten namlouvací rituál.

všech 58 komentářů

Související novinky - Magie krve (0)

Kniha Magie krve v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně332x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy: