Ostří oceli přehled
Mladý šlechtic na útěku se pod tlakem okolností mění z pronásledovaného štvance v silného muže spoléhajícího jen na sebe samotného – na svůj úsudek, oko, postřeh a zbraně. Projde kolem vás aniž si ho všimnete, postavte se mu do cesty a bude to poslední chyba vašeho života… S přibývajícími zkušenostmi a zahojenými jizvami je stále osamělejší a obezřetnější; čím věrnějším společníkem je mu smrt, tím víc miluje a obdivuje život… Poznejte hrdinu románu Na ostřích čepelí ze všech stran, poznejte jeho slabosti, přednosti, jeho ztráty a zisky, celý jeho život a svět. Cesta je cíl. Příběhy Koniáše, muže na stezce.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ostří oceli. Přidejte ho zde. Přihlašte se a napište ho.
Nový komentář
všech 17 komentářůSouvisející novinky - Ostří oceli (0)
„Neustálé napětí a vědomí nebezpečí mě změnilo ve zvíře zahnané do kouta, ve tvora, který se nejprve brání a teprve potom přemýšlí. (Až na dno)“
„Když jsem se před týdnem viděl v odraze na vodní hladině, samotného mě překvapilo, jak špatně a zle vypadám. (Až na dno)“
všech 34 citátů najdete u autoraKniha Ostří oceli v seznamech
(aktualizováno 1x za hodinu)
| v Právě čtených | 4x |
| v Přečtených | 475x |
| ve Čtenářské výzvě | 3x |
| v Doporučených | 21x |
| v Mé knihovně | 119x |
| v Chystám se číst | 65x |
| v Chci si koupit | 28x |
| v dalších seznamech | 1x |
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Cherchez la Femme 2002 |
Drsná hra 2002 |
Fanoušek 2002 |
Lovci odměn 2002 |
Miroslav Žamboch také napsal(a)
| 2007 | Drsný spasitel |
| 2009 | Na ostřích čepelí |
| 2003 | Bez slitování |
| 2004 | Ostří oceli |
| 2004 | Seržant |

74 %
89 %

Krom pár povídek v někdejší Ikarii asi moje první setkání s autorem. Povídky mi tak trošku připomínají Zaklínače, nedá se říct zda lepší nebo horší, prostě jiné i stejné jen v trošku jiném prostředí. Malinko mi ke konci vadilo to, že dějová linka povidek je dost jednotvárná. Ale na druhou stranu, každá povidka tu linku pak rozvíjí jinak. Takže vlastně proč ne