Jlozkin Jlozkin komentáře u knih

☰ menu

Princezna klamu Princezna klamu Danielle L. Jensen

Poslední dobou jsem četla jednu skvělou knihu za knihou.
Tuhle jsem slupla taky za pár dní.
Děj mě bavil, příběh byl čtivý a skoro bez hluchých míst. Začátek byl pěkný masakr, hnedka mě utvrdil v tom, že tohle chci číst.
Hlavní hrdinku Laru jsem si od samého začátku oblíbila. Není to žádná křehká květinka, je silná, nebojácná a inteligentní.
Byla jsem zvědavá, jak se vypořádá se svým vnitřním soubojem. Na jednu stranu byla celý život vychovávaná s jediným cílem, na druhou stranu poznává, že ne vše je tak, jak se učila.
Arena jsem si hned neoblíbila, ale postupně si mě také získal.
Kniha má vcelku předvídatelný děj, ale i tak tam na mě čekal zvrat, který jsem nečekala.
Pokud máte rádi politické zápletky, je toho tady celkem dostatek. Za mě kdyby autorka ubrala trochu na strategickém plánování obrany a útoku a přidat více romantiky, byla bych spokojenější. Také mě mrzí, že mapa v knize je velice nekvalitní a obálka se mi taky nelíbí, působí docela lacině.
Vcelku mě kniha hodně bavila a po tom konci potřebuju další díl.

13.05.2024 4 z 5


Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti Joanne Rowling

Konečně došla řada i na poslední díl z příběhu Harryho Pottera. Tento díl je za mě ten nejlepší. A to ať už ve filmové verzi, tak i v té knižní.
Děj se v tomto dílu poprvé odehrává jinde než jen v Bradavicích a mě to bavilo. Trochu jsem se bála, že se začátek bude zdát zdlouhavý, ale vůbec ne. Užívala jsem si každou minutu čtení.
Hlavní příběh se zdá být na jednu stranu hodně podobný filmu, ale na druhou stranu je toho v knize o mnoho, opravdu o mnoho víc. Díky tomu jsem si připadala, jako bych o tomto příběhu slyšela poprvé.
Dozvídáme se zde podstatné informace, které mi pomohly pochopit hodně věcí.
Také se mi moc líbilo, že postavy nebyly bezchybné, a že se i kladné charaktery ne vždycky zachovají správně.
Kniha pro mě byla velice emotivní, avšak dva příběhy nikdy nezapomenu.
Příběh Severuse, pravé a čisté lásky a příběh skřítka Krátury. Nikdy jsem si nemyslela, že bych zrovna jeho mohla mít tak moc ráda.
Opravdu doporučuji všem, aby si knihy přečetli, protože je to opravdu nezapomenutelný zážitek.
Tento příběh mi navždy zůstane v srdci.

12.05.2024 5 z 5


Čtvrté křídlo Čtvrté křídlo Rebecca Yarros

Koupit tuhle knihu byla moje naprostá povinnost. Ne jen, že je nádherná, ale i ten velký hype kolem ní mi napovídal, že bude určitě dobrá. To jsem ještě vůbec netušila, jak moc!
Příběhu jsem propadla od první stránky, které mi ubíhaly pod rukami rychlostí blesku a za necelé dva dny jsem knihu přečetla. Tak moc se mi líbila, že jsem si pár dní na to koupila i audio verzi a do světa draků se s ještě větší chutí znovu ponořila.
Každá postava v knize má svůj smysl a taky mě každá postava opravdu bavila.
Z mého pohledu knize nechybělo absolutně nic.
Nejvíce mě v příběhu bavilo, jak se z Violet-nejslabšího článku, která je předem odsouzena k záhubě, postupně stává ta nejsilnější, která všem vytře zrak.
Konec knihy byl hodně emotivní, pocit zrady a ztráty ještě stále cítím ve svém srdci a další šok, který jsem nečekala, přišel na samém konci!
Teď už jen netrpělivě čekám, kdy konečně vyjde druhý díl.

12.05.2024 5 z 5


Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Ne moc hezky jsem ohodnotila prvni dva dily, vse se tahlo a zadna akce. Opravdu jsem doufala, ze treti dil bude konecne neco a taky, ze jo. Treti dil se vazne povedl, od zacatku do konce se dej posouval a dostavala jsem odpovedi n sve otazly. I kdyz me prvni dily moc nenadchly, jsem rada, ze jsem celou serii precetla, protoze me mile prekvapila. Vcelku bych Letopisy pozustalich hodnotila velmi dobre, autorka prisla se zajimavym svetem a pribehem, jen to chtelo na knihu hnedka nezanevrit.

09.04.2023 4 z 5


Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Tenhle dil je urcite lepsi, nez prvni, ale stejne se tam dlouhou dobu nic nedeje. Chybi mi tam vice akce, vice napeti, vice prekvapeni nebo alespon lepsi milostna linka. Kniha zacala byt poradne zajimava az na poslednich 50ti stranach. Hlavni dejova linka je dobre vymyslena, ale bohuzel pro me ve vetsi casti nudna. Doufam, ze treti dil nebude zklamani.

07.04.2023 3 z 5


Dotek jako led Dotek jako led Jennifer L. Armentrout

Prave docteno. Tento dil se mi libil vic, jak prvni. Shltla jsem ho zachvilku a strasne me mrzi, ze zatim neni dalsi dil. Od pulky knihy jsem tusila, kdo ten Lilin bude, ale to vubec nevadi, protoze pribehu to vubec na kvalite neubralo. Dej je napinavy, prekvapujici a lehce eroticky. Jeste tak vedet, s kym nakonec Layla bude. Mam rada Zayna i Rotha, ale doufam, ze to bude Zayn. Co jsem cetla v komentarich, jsem asi jedina...:D

23.03.2023 5 z 5


Temné a kruté lži Temné a kruté lži Ginny Myers Sain

Knihu jsem cetla v celku dlouho, neni spatna, v posledni ctvrtine me hodne bavila, konec jsem tusila, ale stejne to bylo prekvapujici. Ale bohuzel, ten zacatek a i potom, zadna akce. Skoda, ze pribeh nebyl napsat vic napinave. Cekala jsem od toho vic, ale v celku knizka neni spatna.

18.03.2023 3 z 5


Královna rebelů Královna rebelů Lynette Noni

Top! Tohle je jedna z nejlepsich knih, co jsem cetla. Uz od zacatku me bavila, bavilo me prostredi veznice, bavila me hlavni hrdinka i vedlejsi postavy. Neco jsem tusila, neco ne... Ale ten konec! Tohle presne mam rada, kdyz mi kniha uplne vyrazi dech. Strasne rada se k te knize v budoucnu zase vratim

31.01.2023 5 z 5


Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Jsem zklamana... Po precteni recenzi jsem se na knizku tesila, ale cetla se mi opravdu tezce. Porad jsem mela tendenci prestavat a delat neco jineho, coz se me u knizek, ktere me dejem uplne pohlni, nestava. Tady jsem po 100 strankach cekala, kdy to konecne zacne a nic. Stranka 200 a furt nic... Za pulkou se to zacalo lehce rozjizdet a vlastne az do konce knihy jsem mela pocit, ze se to furt rozjizdi a vlastne ani nerozjede. Nicmene mam v sobe pocit, ze pokracovani muze byt zajimave, takze se do toho pustim a budu doufat. Nechci u plne rict, ze je kniha nezajimava a nudna, ale pro me byla proste nemastna, neslana. Tak uvidime dal.

28.01.2023 3 z 5


Zvrácená pouta Zvrácená pouta Lexi Ryan

Objednala jsem si prvni dil a po precteni jsem nevydrzela a bezela do obchodu pro dalsi. Druhy dil je jeste lepsi, shltla jsem ho za dva dny.

17.01.2023 5 z 5


Prázdné sliby Prázdné sliby Lexi Ryan

Knizku jsem si objednala, protoze me zaujala popiskem. Az potom jsem si precetla kritiku a byla mirne zklamana, i presto jsem se do ni dala. Dvory jsem jeste necetla, ale Selekci ano a byla jsem ze zacatku vazne zklamana, ze to je na zpusob selekce, ale pozdeji jsem poznala, ze to tam vubec neni podstatne a od pulky knihy jsem se do ni zamilovala. O vikendu kupuju druhy dil.

11.01.2023 4 z 5