Zvrácená pouta přehled

Lexi Ryan

Prázdné sliby série

Lapena v síti vlastních lží. Druhý díl vílí fantasy romance. Když Brie přišla o svoji sestru, která padla do spárů víl, myslela si, že život už nemůže být horší. Pak se ale zamilovala do dvou princů… a věřit teď nemůže ani jednomu. Zatímco na Temném dvoře zuří občanská válka, Brie si nedokáže zvolit stranu. Jak by jen mohla, když už se neumí vyznat ani sama v sobě? Čím rychleji se Vílí říše rozpadá na kusy, tím jasnější je, že věštby nelžou a Brie sehraje svou roli v osudu magických království – ať se jí to líbí, nebo ne.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2022 , CooBoo
Originální název: These Twisted Bonds, 2022

Co říkají o knize uživatelé?

Druhá část série vyvolává smíšené pocity mezi čtenáři. Někteří chválí čtivost a romantické prvky, zatímco jiní kritizují nedostatek hloubky a předvídatelnost děje. Hlavní postavy, zejména Brie, vyvolávají rozporuplné názory. Zatímco někteří čtenáři oceňují její vývoj, jiní ji považují za otravnou. Nové postavy jako Misha přinášejí svěží vítr, ale ne všichni je přijímají pozitivně. Celkově se kniha líbí těm, kteří hledají lehké fantasy s romantickými prvky, ale zklamává ty, kteří očekávají komplexnější příběh. Více v komentářích.

Komu by se kniha Zvrácená pouta mohla líbit?

• Čtenáři hledající romantické fantasy
  • Fanoušci víl a magických světů
  • Milovníci rychlého a čtivého stylu
  • Ti, kdo ocení jednoduché příběhy bez složitých zápletek

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvrácená pouta. Přidejte ho na této stránce. Přihlašte se a napište ho.

Nový komentář

Ančísek
02.01.2026

Jednoduše excelentní, svěží, dechberoucí. Naštěstí nejsem zatížena knihami typu Selekce, takže mi příběh z prvního dílu přišel parádní a druhý díl to jen podtrhl. Moc nerozumím, co se tady těm frfňálkům nelíbilo, když tam bylo úplně všechno, co má kvalitní fantasy příběh mít :D

Kouzla, mýty, víly, intriky, láska, přátelství, dobrodrůžo, paleta emocí, vývoj postav a překvapení.

Abriella je velmi sympatická postava, se kterou prostě cítíte a prožíváte každou emoci, které se občas prostřídají jako svatí na orloji.

Druhý díl byl napěchovaný zvraty, i když se něco málo dalo tušit z prvního dílu. Prohnilá jablka se holt neschovají, zato se naopak schovávalo mnoho nečekaných rozuzlení. Za ten závěr jsem opravdu moc ráda, tak to prostě má být, byla to jediná rozumná možnost a poslední stránky jsem vdechovala se slzami na krajíčku. Za mě hodně silná série, která zapadla mezi ty srdcové a ještě nad ní budu chvíli rozjímat :)

všech 59 komentářů

Související novinky - Zvrácená pouta (1)

Zvrácená pouta, Netvor a další knižní novinky (48. týden)

28.11.2022

Kniha Zvrácená pouta v seznamech

(aktualizováno 1x za hodinu)

v Mé knihovně248x

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi