H.Anetka000 H.Anetka000 komentáře u knih

☰ menu

Pomazánky, svačinky, chuťovky Pomazánky, svačinky, chuťovky Jiří Poláček

Kucharka se mi tedy vubec nelibila. Varim casto, a tak jsem cekala nejake nove, zajimave a rychle recepty...Dat do kucharky jako tip chleba, na ktery se pokladou platky rajcat, to je fakt bida...

01.03.2022 1 z 5


Jak si zamilovat Vánoce Jak si zamilovat Vánoce Karen Schaler

Takove miloucke, nenarocne, vanocni cteni.:-)

12.12.2021 5 z 5


Vévoda a já Vévoda a já Julia Quinn

Touto knihou jsem opravdu zklamaná. Seriál se mi líbil, hodnocení zde na databázi bylo také velmi přesvědčivé. Kniha je sladká limonáda, což by nevadilo... Chybí zde však jakákoliv zápletka, vyvrcholení děje, nějaký zvrat. Škoda, na tuto knihu jsem se opravdu těšila.

15.03.2021 2 z 5


Draculova žena Draculova žena Michaela Ella Hajduková

Přemýšlím, jaké dát hodnocení.. Knihu jsem přečetla jedním dechem za jediný den. Část příběhu, který se odehrává v minulostí mezi Vladem a Ilonou byl užasný, okouzlující... Část, která byla ze součastnosti, mi moc nesedla... Cestování duše v toku času mi moc nedávala místy smysl... Škoda, že se autorka nedržela pouze příběhu mezi Vladem a Ilonou:)

22.08.2020 3 z 5


Kroniky prachu Kroniky prachu Lin Rina

Pěkné, letní, romantické čtení. Je pravda, že je to taková kapku limonáda, ale prostředí knihovny, kde se děj odehrává, je pro mne, knihomolku skvělé... Příběhu dávám 3 hvězdy a za neskutečně nádhernou obálku další hvězdu :)

11.08.2020 4 z 5


Moderní didaktika Moderní didaktika Robert Čapek

Kniha je plná nápadů, sepsaných a popsaných metod. Vše je sepsáno v jedné publikaci, což je je super:) Co mi však absolutně nesedlo je styl psaní autora.. Tak nějak mám pocit, že má problém s učitelkami - ženami... Všichni všechno dělají špatně, chybně.. Naštěstí pan autor, nám všem řekne a ukáže jak to má být !! Škoda, kdyby se oprostil od svého arogantního stylu, kniha by byla Top.

02.08.2020 1 z 5


Sestry z Versailles Sestry z Versailles Sally Christie

Podle recenzí jsem od knihy očekávala daleko více. Příběh je velice jednoduchý. Pětice sester de Mailly mě navíc po celou dobu rozčilovala svou naivitou, nadřazeností a do určité míry i hloupostí. Po celou dobu čtení jsem očekávala nějaký zvrat, něco, co dodá knize spád. Bohužel jsem se toho nedočkala. Kniha si plyne ve svém pomalém tempu a čtenáři nábízí vyprávění o šatech, pudru, sesterské lásce, nenávisti a touze být s králem. Námět knihy je dobrý, přestože má kniha téměř 500 stran, je vše popsáno a výprávěno jen velmi povrchně... Je to škoda...Za námět a krásnou obálku dávám 2 hvězdičky.

07.05.2018 2 z 5


Moučníky - řezy pro každou příležitost Moučníky - řezy pro každou příležitost Květa Jeništová

Jednoduché, skvělé řezi i moučníky!:) Všechny recepty jsou autorkou paní Jeništovou ozkoušeny na nás vnoučatech:) a že se toho babička napekla!!! A všechno bylo táááák dobrý:)

06.06.2016


Lovkyně štěstěny Lovkyně štěstěny Daisy Goodwin

Velké očekávání a také velké zklamání. Kniha má téměř 500 stránek, přesto se tam téměř nic neděje. Po dočtení nejsem schopna říct, jaké ty postavy vlastně byly, jaké měly trápení, sny, charakter... Bylo jich tam zkrátka zbytečně moc a všechny velice povrchně popsány, děj nejde vůbec, ale vůbec do hloubky. Škoda, téma je zajímavé, ale kniha jako celek nudná, bez emocí...Zkrátka kniha na kterou zapomenete, jen co ji dočtete.

28.02.2016 1 z 5


Nabíječ Nabíječ Alice Clayton

Po dlouhé době je to kniha, kterou jsem po 150 stránkách odložila. Příběh mě celkově zklamal. Předvídatelný děj, předvídatelné postavy, které se buď štěkají, nebo strašně milují.... ani nemám chuť knihu dočíst, protože tuším konec příběhu, kdy ti dva nečekaně skončí spolu. A nejhorší asi byla poznámka na knize, že vyhrála 2. místo v kategorii NEJVTIPNĚJŠÍ KNIHA ROKU... protože, nevím jak vy ostatní, ale já se ani jednou nezasmála, dialogy byly trapné, vyšroubované, stejně jako hrdinové....
Takže za mne velké zklamání...

17.02.2015 odpad!


Třetí přístav Třetí přístav Hana Marie Körnerová (p)

Ani tentokrát paní Körnerová nezklamala. Dostala jsem přesně to, co jsem očekávala a jsem nadšená!
Kniha vypráví další osudy ,,sester,, Hermíny a Stefanie. Nechybí láska, romantika, intriky, smrt ani dobrodružství.
Velice sympatické mi přišlo, že děj se odehrává v Čechách v místech, které většina alespoň maličko zná. V epilogu
autorka naznačuje, že by mohl být další díl. Kde by Hermína konečně mohla mít to, co si nejvíc přeje...

29.05.2014 5 z 5


Gabrielův Očistec Gabrielův Očistec Sylvain Reynard

Jak jsem byla nadšená z 1. dílů, který byl opravdu skvělý.... O to více jsem byla zklamaná z 2. dílu...
Tolik romantických řečí pohromadě jsem dlouho nečetla.. Děj neměl spád a já pořád čekala, na nějakou
pořádnou akci... Nicméně jsem se dočkala jen dojemných klišé a lehko předvídatelného děje....
Na závěr bych jen řekla, že kniha nebyla úplně špatná a pokud jste velmi romanticky založené, bude se Vám líbit:)

11.02.2014 4 z 5


Tanec v srdci Tanec v srdci Petra Martišková

Kniha byla jedna z mých nejoblíbenějších... Poté jsem však viděla film Ledové ostří a podobnost knihy a filmu je přímo neskutečná...!!! Strašně mě mrzelo, že autorka nejspíše okopírovala jednotlivé dialogy mezi postavami... Sice změnila prostřední, kde se děj odehrává a změnila bruslení na tanec ale podstata je pořád stejná....Pro mě vynikající kniha, která je bohužel malým plagiátem....!

16.01.2014 5 z 5


Zápisník jedné lásky Zápisník jedné lásky Nicholas Sparks

Kniha moc líbila, ale čekala jsem od ní o trošičku více....V tomto případě musím říci,
že film byl lepší, než kniha a to se moc často nestává.
Přesto však stojí za přečtení..:)

11.01.2014 5 z 5


Napoleon a ženy Napoleon a ženy Jiří Kovařík

Knihu jsem dostala od přítele k Vánocům, který z ní byl doslova nadšený. Bohužel mě kniha neoslovila a vůbec mě nevtáhla do děje...jsem vášnivý čtenář, ale vnitřní grafická úprava knihy se mi vůbec nelíbila... Text byl na můj vkus příliš nahuštěn...ale věřím, že fandům do historie se kniha bude líbit.

10.12.2013 2 z 5


Dracula, má láska Dracula, má láska Syrie James

Úžasná kniha!!! Pohled na Draculu z pohledu ženy. Místy jsem nevěděla komu vlastně fandit zda Draculovi, nebo Jonathanovi.
Knihu jsem přečetla během dvou dnů, protože jsem prostě potřebovala vědět pro koho se Mína rozhodne. Zda pro Draculu sice upíra, ale šarmantního krásného mladého muže, se kterým poznává nepoznané, nebo pro svého milujícího manžela Jonathana, který by pro ni udělal cokoliv na světe....

07.11.2013 5 z 5


Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Stoletý stařík, který vylezl z okna a zmizel Jonas Jonasson

Bohužel mě kniha vůbec, ale vůbec nechytla...
Od knihy jsem čekala daleko více, tudíž jsem byla
dost zklamaná.

07.11.2013 2 z 5


Gabrielovo Inferno Gabrielovo Inferno Sylvain Reynard

Ze začátku jsem se bála, že tato kniha bude hodně podobná 50. odstínům. Podobnost je však minimální a to mě velice mile překvapilo. Je to takové oddechové čtení ve kterém nechybí kapka napětí, hádky, usmiřování a v závěru knihy romantika. Už se těším, až vyjdou další díly...!:)

07.11.2013 4 z 5