Edita1702 Edita1702 komentáře u knih

☰ menu

Výhodný sňatek Výhodný sňatek Eloisa James

Je to třetí díl v sérii, půlka knihy se odehrává zároveň s druhou knihou, proto víme jak dopadne Yasmin, Lydie naštěstí i v této knize dostane přes prsty. Moc se mi líbí že hlavní hrdinové nejsou dokonalý Stella má zaoblenější postavu a Silvestr pár přešlapu udělá. Kniha je vtipně napsaná, doporučuji přečíst všechny tři.

08.07.2024 5 z 5


Pán půlnoci Pán půlnoci Jo Beverley

Přečetla jsem všechny čtyři knihy v sérii, a líbily se mi. I když je to velmi tvrdá a já říkám i "špinavá" doba, jsou příběhy o čtyřech vlastně pěti (v Roztříštěné růží, jsou dva) tvrdých ,ale rozumných mužích a ženách které se jim musí přizpůsobit, bohužel taková byla doba. Mě se nejvíce líbí Pán půlnoci, jak Claire bojuje mezi láskou a rozumem.

28.05.2024 5 z 5


Bez rozloučení Bez rozloučení Samantha Young

Mě se kniha vážně moc líbila, všechny tři části. Je vni sice hodně sobeckosti, ale naštěstí i lásky a porozumění. Ráda, doporučuji knihu přečíst.

07.05.2024 5 z 5


Návrat domů Návrat domů Kate Morton

Je to krásná kniha, velmi pečlivě popsané prostředí ve kterém se příběh odehrává, i lidské povahy, které jak poznáte při čtení nejsou jen růžové jak se na pohled zdá, někdy se mě zdálo že se nedočkám vyřešení případu, ale ten konec, ...ten konec stojí za počkání

04.03.2024 5 z 5


Princezna noci a Stínů: Vzplanutí bohů Princezna noci a Stínů: Vzplanutí bohů Linda Winter

Nádhera, už obal je pěkný a příběh stojí za přečtení. Ještě teď mám v hlavě spoustu hvězd a nádhernou melodií. Knihu doporučuji.

25.01.2024 5 z 5


Pečeť hříchu Pečeť hříchu Cheryl Holt

Námět na příběh je dobrý, po několika letech co Percy je hrabětem, se ukáže jeho nevlastní bratr a přebírá titul hraběte on. Ale to je vše co mě zaujalo , bohužel měla jsem pocit že nad dveřmi Gladstone Manor visí červená lucerna.

20.01.2024 3 z 5


Hrabě pro Elizu Hrabě pro Elizu Sabrina Jeffries

Moc pěkný díl, již od začátku se to pěkně rozbíhá. Je o druhé sestře Elize, která je již vdova, a tak příběh je trochu svižnější. Celkem jsem se při čtení i smála. Knihu doporučuji. Těším se na poslední sestru a snad na fantoma ...

10.12.2023 5 z 5


Květ zla Květ zla Alexander Stainforth (p)

Selina prožila otřesné děctvi díky svému zlému otci, nedivím se že nevěřila lidem natož mužům.... Henry již pomohl Oliverovi a potom zachránil i svojí sestru. Teď je na řadě Selina. Knihu ráda doporučuji, přečtěte si ji ať víte jestli se mu to povedlo.

19.10.2023 5 z 5


Vesničanka Vesničanka Mirka Skočílková

Od Mirky Skočilkové jsem přečetla již více knih, vždy u nich mě tečou slzy nebo nadávám na některé hrdiny, naštěstí vím že konec bude optimisticky, píše příběhy které se mohou zažít, ale z téhle knížky jsem nadšená. Knihu doporučuji.

15.10.2023 5 z 5


Zimní moře Zimní moře Susanna Kearsley

Dávám samozřejmě všechny hvězdičky, nádhera, musím se přiznat že mě příběh rozplakal , ale také jsem se podívala na internet jak dnes vypadá hrad Slains, je i teď velkolepý...

19.08.2023 5 z 5


Síla osudu Síla osudu Lisa Kleypas

Jsem příběhem velmi nadšená. Při čtení jsem cítila naději, zlost, bolest, lásku a samozřejmě nakonec štěstí. Naprosto doporučuji.

11.08.2023 5 z 5


Nepokoušej mě Nepokoušej mě Loretta Chase

Mě se příběh velmi líbí, a moc jsem se nasmála, doporučuji všem co si chtějí chvíli oddechnout...

02.08.2023 5 z 5


Šťastné zítřky Šťastné zítřky Shannon Drake (p)

Příběh se odehrává ve válce, bohužel tím pádem je tam i hodně smutných chvíli, mimochodem babu bych nechala sníst ten koláč....ale jinak jsem spokojená a knihu doporučuji.

01.07.2023 5 z 5


Podkoní, nebo vévoda? Podkoní, nebo vévoda? Valerie Bowman

První díl se mě moc líbí, na druhý se čekalo přes rok, ...a také jsem spokojená , oba příběhy se odehrávaji ve stejnou dobu. Není to příběh jen o lásce, ale i přátelích (sestře), které je dobré občas vyslechnout...Konec je otevřený k třetí knize, doufám že se nebude muset tak dlouho čekat.

12.06.2023 5 z 5


Čas předminulý Čas předminulý Danielle Steel

Kniha není špatná příběh je pěkný, ale chybí v něm napětí, něco co vás přitáhne ke čtení od kterého se nechcete odtrhnout. Vše víte do předu....

30.05.2023 3 z 5


Lord Belzebub Lord Belzebub Loretta Chase

Krásný příběh, hodně jsem se smála , stále se tam něco děje. Knihu doporučuji, sama se k ní ráda vrátím.

18.05.2023 5 z 5


Dědic na obzoru Dědic na obzoru Suzanne Enoch

Velmi jsem se těšila, když jsem zjistila že vychází nová kniha od Suzanne, ale tentokrát to není úplně to co od ní očekávám. I přesto jsem knihu ráda přečetla a doporučuji dalším čtenářům

15.05.2023 3 z 5


Něžná náruč větru Něžná náruč větru Alexander Stainforth (p)

Je to nádherný příběh, o zlobě a přetvářkach v člověku, ale i o síle která nás táhne vpřed, o lásce která nám dává naději.

29.04.2023 5 z 5


Leopardí princ Leopardí princ Elizabeth Hoyt

Po přečtení Havraního prince je bohužel tenhle příběh hodně negativní až mě bylo Harryho líto že v něm je. Za prvé stále pršelo, za druhé se divím že George ve svých 28 letech žití v Londýně nepřišla do klepů, protože na venkově se chovala dosti "volnomyslne" až "prostopašnicky".... možná to způsobilo ovzduší na venkově. Její sestra ...ze začátku sobecká a žalovniček, bratr Tom na tu dobu moc hodný. A pak hodně bitek a zloby....Nemohu opomenout část s jelínkem. To se oba jak George tak Harry zachovalý jako hlupáci, po objevení ježečka u mrtvé ovečky bylo jasné že se kují další pikle, vysvětlení že nejspíš spadl do ohně je velmi chabé...Abych nebyla jen negativní některé řečnické pasáže jsou velmi vtipné a poutavé. Musím se přiznat že jsem knihu celkem rychle přečetla, zajímalo mě kdo tráví ovečky.... svůj tip jsem měla (samozřejmě mylný). Příběhu ubírání jednu hvězdičku, už jen za ten déšť.... knížku půjčují kamarádce, stojí za přečtení...a saham po Hadím princi

19.04.2023 4 z 5


Ďábel na jaře Ďábel na jaře Lisa Kleypas

Tenhle díl mě velice potěšil, vyskytli se tam osoby z příběhu Zimní naděje a doporučuji ho přečíst před Chladnokrevným ničemou. Pak lépe pochopíte Gabriela. Pandora na tu dobu chce někdy až příliš, ale kde bysme dnes byly bez takových žen...

02.04.2023 5 z 5