Pečeť hříchu

Pečeť hříchu https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48153/bmid_pecet-hrichu-m7P-48153.jpg 4 41 12

Sirotek Anna zakouší u příbuzných, u nichž žije, jen samé ústrky a ponižování. Aby toho nebylo málo, za nevěstu si ji vyhlídne mladý hrabě Jamieson, o kterém se povídá to nejhorší. Nejenže touží po Annině vzrušujícím těle, jeho budoucí manželka se hlavně má stát nástrojem jeho pomsty. Netuší, že plány mu může zhatit něco tak zdánlivě nepodstatného, jako je láska.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Double fantasy , 2004


více info...

Přidat komentář

mariva
04.02.2024 2 z 5

Být v knize méně sexuálních scén, mohl to být celkem pěkný příběh. Takhle se romantika ztrácela v sexu a ostatní děj taky. Škoda.

Edita1702
20.01.2024 3 z 5

Námět na příběh je dobrý, po několika letech co Percy je hrabětem, se ukáže jeho nevlastní bratr a přebírá titul hraběte on. Ale to je vše co mě zaujalo , bohužel měla jsem pocit že nad dveřmi Gladstone Manor visí červená lucerna.


Epiky
17.07.2023 2 z 5

Příběh klasický jednoduchý,četla jsem na odreagování od vážnějších témat. Nakonec se z toho vyklubal změť pornografických ukázek,což není špatné,na podporu chuti na sex v delším vztahu. :)

jarkaska
08.09.2021 3 z 5

Zpočátku mě kniha moc nebavila. Druhá polovina knihy už byla lepší. Podruhé bych ji už nečetla.

Liduka
07.06.2021 3 z 5

Kniha mě dost zklamala. Nesympatické byly všechny postavy až na Tima. SPOILER: Autorka se vyloženě vyživala v milostných scénách, které tam byly dost rušivé. Čisté romantiky jsem se bohužel nedočkala. Jacka i Jamieho by bylo potřeba pořádně praštit do hlavy, aby se jim konečně rozsvítilo a přestali být tak zabednění a chovat se jako blbci. Každopádně druhá polovina knihy byla už celkem dobrá. Takže hodnotím za tři.

Aja39
15.03.2020 5 z 5

Mě se kniha líbila moc.

havrmoni
16.11.2016 2 z 5

Abych řekla pravdu jediný trochu sympaťák s jakž takž normálnìm chováním byl Jack. Ostatní byli příšernì. Přiběh se ztrácel ve změti ukázek povah všech povahových vlastnostì. Příklad: Anna byla ta nejnaivnějšì hloupoučká husa a zároveň hysterická štěkna,slabá snadno ovladatelná,ale Jamieho zprdla každou chvíly. Jejì sestra ještě horší.Tak co to jako je a to bylo se všemi. Kdyby se postupně odhalovala minulost ústřední čtveřice a snažili se navzájem pochopit a pomalu se zbližovali,mohlo to být i pěkné. Takto do toho chaosu byly ještě vsazeny erotické scény,které spíš vypadaly jako řešení na všechno. A i když mi normálně nevadí tady mi přišly takový drsný (zvlášť ten incest;fuj ) a bez citu,obyčejný sex. O což v těchto knihách o romantice většinou nejde. Tady jsem romantiku a lásku nenašla.

TaLu
06.09.2015 3 z 5

Touto knihou jsem se prokousávala dost těžko. Romantické příběhy včetně erotických scén mi v knihách nevadí, ale i u romantických autorek si nejvíce cením jejich vypravěčského talentu.
Tato kniha mi až příliš svými slovy, stylem, větami a popisem připomněla velmi velmi nenáročnou "červenou knihovnu" ( ať už ten pojem značí cokoli).
Neříkám, že si člověk nepotřebuje čas od času nenáročně odpočinout, ale mě to přišlo špatně napsané.
Nebo jsme si jen s autorkou nerozuměly.
Jejím fanouškem se zřejmě nestanu.
Dodatečně přidávám jednu hvězdu za celkem napínavý závěr, který jsem četla tak rychle, že jsem ani tolik nevnímala, jak je to napsané.

Luccy78
28.08.2015 4 z 5

Příběh vcelku hezký, ovšem hlavní hrdina na mě trochu působil jako rušivý element.. Jeho nerozhodnost, ukvapenost a rozpolcenost mě občas hodně štvala, jakoby chvílemi nevěděl, co doopravdy chce..

Kamiliana
13.09.2014 4 z 5

Aneb hra na kočku a myš. Zápletka sice není úplně originální, ale styl podání mi vyhovoval a nezklamal.

Nibiru
30.05.2013 5 z 5

Mně se kniha velmi líbila, scény byly přiměřené erotické, ne příliš vulgární, jako je to např. v knihách od Smallové.
Hlavní hrdina byl sice rozpolcený, ale po tom, čím si prošel, se ani není čemu divit. A konečně, nejsou muži ve svém sobectví už takoví? Chtěli by všechno, ale neumějí obětovat nic, nebo jen velmi málo a dlouho jim trvá, než si v prioritách udělají jasno.
Naštěstí v knížkách většinou vše dopadne happy endem:-))

pirin
28.11.2011 3 z 5

Tato kniha me tak nejak dost zklamala...anotace znela slibne, ale premira erotickych scen podle mne vse zkazila... Hlavni hrdina na zacatku mi byl sympaticky, potom se z neho stal takovy nerozhodny chlap, sam nevedel co presne chce...Celkovy dojem z knihy se da ztrhnout do jedne vety - tak tohle bylo nepovedene!

Štítky knihy

Anglie 19. století historické romance

Autorovy další knížky

Cheryl Holt
americká, 1967
2007  75%Oltář lásky
2009  73%Pečeť hříchu

Kniha Pečeť hříchu je v

Přečtených52x
Doporučených2x
Knihotéce47x
Chystám se číst5x
Chci si koupit3x