dzenevi dzenevi komentáře u knih

☰ menu

Svůdné nebezpečí Svůdné nebezpečí Wendy Higgins

Druhý díl, je mnohem mnohem víc napínavější. Všechno jde rychleji a já se od knihy nemohla odtrhnout. Jsem už tedy dost stará,ale cítila jsem se jako 16letá slečna. A nebyl to vůbec špatný pocit!

10.11.2018


Svůdné zúčtování Svůdné zúčtování Wendy Higgins

Nádhera, zakončení celé série bylo kouzelné. Nechybělo napětí. Když hledáte knihu, při které nechcete moc přemýšlet a chcete se jen tak nechat unášet a představovat si...coby kdyby...... Doporučuji.

10.11.2018


Svůdné zlo Svůdné zlo Wendy Higgins

Toto je první díl. Začátek pomalý a děj trochu zvláštní. Ale něco mi říkalo,že čím déle budu číst, bude to lepší a lepší. Opravdu. Nenechte se odradit, stojí to za to!

10.11.2018


Sedmé nebe Sedmé nebe Adriana Michálková

nádherný příběh, nemůžu se dočkat pokračování. Četla jsem ho již 2x. Krásně napsáno (až na začátek, ten byl nesrozumitelný), krásně vymyšleno. Můj strážný anděl je sice můj muž, ale kdyby nebyl, určitě bych si přála, aby to byl Kasiel. :)))))) Jako puberťačka.

11.08.2018


Stmívání Stmívání Stephenie Meyer

Nejdriv jsem knihu cetla a pote videla film.Kniha je romanticka,mila a dobrodruzna.1000x lepsi nez film.Krasne poctenicko na oddechovy cas.Je mi si e 35,ale s knihou jalo by mi bylo 15 :)))

11.08.2018 3 z 5


Malý princ Malý princ Antoine de Saint-Exupéry

Nadhera.Mohu tuto knihu cist treba 100x a porad tam najdu neco noveho.Je to ma Bible,ma inspirace.Ucim se znovu vidwt detskyma ocima.Miluji ji i moje dve male deti.

11.08.2018 5 z 5


Víš, že tě potřebuju? Víš, že tě potřebuju? Estelle Maskame

Druhy dil byl zajimavy,i tim,ze autorka krasne popisuje prostredi New Yorku.Protoze se tam asi nikdy nedostanu,tak ted mam alespon trochu predstavu,jak se tam zije.Jinak hlavni hrdinla mi trochu lezla na nervy s tou keji nevyrovnanosti a natokovanim na muze, i kdyz sama byla zadana.Ale to uz necham na kazdem ctenari.Za me,opet ctive a romanticke.Doporucuji.

11.08.2018 3 z 5


Víš, že tě miluju? Víš, že tě miluju? Estelle Maskame

Moc pekna oddechova kniha.Romantika,na letni dovolenou -idealni.Doporucuji.

11.08.2018 4 z 5


Víš, že mi chybíš? Víš, že mi chybíš? Estelle Maskame

Moc pekny pribeh.Kniha se cetla sama.Dokonale zakonceni milostneho pribehu.Oddechove cteni pri kyerem si kazda divka preje najit presne takoveho muze jako je Tayler.

11.08.2018 4 z 5